Beyond the Invisible..

Ukjente tåkete surrealistiske verdener befolket av nesten virkelighetsnære – men på samme tid og fjerne. Tankene flyter i usanselige basilikumske duftende ørkener fra femalistiske fata Morganaskapte illusjonære som tilsynelatende påberoper seg krystalliseringsevner og ikke bare fraktal eksitensisme i 16:9 og dets avarter. Selv sitter man både i Morganas tåke og på en blå materialistisk nåtidssymboliær femhjulssak og betrakter mens man leter etter skillemerker i fast form.

På mange måte som når man våkner fra en sterk drøm og skal sortere landskapsbildet hvor noen elementer er håndgripelige, mens andre får man ikke tak i – og man er hensatt til å anta eller ikke – eksistensers verdener mens man forundret undrer seg over hvor grensene går og hvor det flytende illusjonistiske tar over fra faste former man kan sanse. Å være menneske i uendelighetens hav og dets perifere usikre former er ikke alltid en form for logistisksuffiks for våre begrensete sanser.

To know, or not. Noen ganger føles enkelte å ha den bryteren, enten eller, og ikke noe i mellom. Som om alt annet er såpass mikromalistisk sekundært at det er blokkert ute, en blybesatt vegg som totalt stenger for horisontalismens tilstedværelse. På en måte «no issue about the garden of eve» den inneholdt kun de to og en slange og et eple. Det er jo det enkle tillærte, sammendraget, alt annet er jo bare sekundære uvirkligheter som overgås lett av den håndgripelige Lottokupongen og dens muligheter for bananas i materialismens symbole håndfaste herligheter.

Er det rart Gud stakk av etter eplet? Da jeg var liten ville jeg ikke bli hverken onkel sheriff eller brannbil. Ikke den menneskelige onkel Skrue heller. Nei, jeg vile bare være meg. En stor Tor. Og når han ble stor var han enda liten også. Takk og pris. Å være liten når man er stor er noe alle burde av og til. Man kan være liten som et barn, liten av respekt for andre, liten som leker i tretoppen selv om «To know, or not’ene» da autoplasserer en som rømling fra hvite frakker og skjørt. Who cares?

Men det var de usanselige basilikumske duftende ørkeners ukjente horsionter. De finnes jo i en form, selv om de ikke er krystalliserte, og form er så mangt. Jeg finnes jo, dermed må kanskje og andre finnes som sine jeg. Meg. Selv om de kanskje aldri blir sanselige for meg utover 16:9’s pixsler. På en måte «beyond the Invisible’s» verden hvor selv jeg kan forsvinne inn i ukjente nye retningers horisonter, men enda bekle den femhjulte og dens sanselighet sammen med meg.

Enigma – Beyond the Invisible

5 kommentar to “Beyond the Invisible..”

 1. Anonym Says:

  :=)) Jeg kan bli virklighet hvis du vil Tor:) oxo som huldre tufsat el budei:O))

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Sier du det anonym? hehe. Sier du det anonym? hehe. «tufsat»? Rufsete mener du vel? Men tviler ikke på at du er «virkelig»..

  Tor

 3. May-Britt Says:

  =) Hei
  Da er det helg og fri=) Deilig, været er fint også,Ha en fin Fredagskveld=)
  [img]http://hostdrjack.com/customcomments/samples/1282.gif[/img]

 4. angel_dame68 Says:

  Sangen Den sangen var nydelig ! Teksten ble litt for dyp, det forstår du best !
  Ha en nydelig lørdag og hils den søte katten din ! En katt gi forbi vinduet mitt nettopp. Den hadde en ro og stolhet som kun katter kan ha. Nydelig dyr, med så mye «jeg er meg» i seg.
  Hilsen Angel
  [url=http://www.butterfunk.com][img]http://i266.photobucket.com/albums/ii261/funkbutter/graphics/Inspiration/0_inspiration_flowing_river.gif[/img][/url]

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk for nydelig bilde igjen Takk for nydelig bilde igjen May-Britt. Har vært bra vær her i dag, men skyer til nå på kvelden. Ha en fin helg..

  Ja nydelig den Angel, Enigma kan anbefales, de har mange bra sanger for sjelen. Katten? Jo skal si det til den, får håpe den ikke blir enda mer innbilsk, hehe. Teksten, vel neppe mange forstår den tror jeg, men slik er det mange ganger, ikke alltid lett å forstå flytende tanker fra andre som de så har omsatt til ord som kan leses.

  Og mange takk for det vakre bilde..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: