Skumle spådamer..

«Du vil få et liv med mange mennesker på din vei» jeg bare nikket rolig, det var ganske pirrende å føle hennes myke fingre leke med mine hender. I tillegg var hun frembøyd mot meg med en kløft som nesten nådde navlen, og jeg var bare 17 år og kløfter var jo ikke helt upåvirkbare elementer samtidig som hennes lek med fingrene og den følbare pusten 30 cm unna når hun kikket meg inn i øynene.

Dog var hun jo storesøsteren til hun jeg jo egentlig skulle føle på, hele 8 år eldre, nesten gammel jo. Men lillesøsteren var forsinket hjem fra byen og storesøster skulle drive svartekunst på meg med å lese hender og øyne. Jeg var litt grønn på så gamle storesøstre med skumle hensikter og utringninger.

Hun følte og kikket på hender og øyne, og bladde i noen kort. Og sa mye som jeg ikke hadde forhold til da jeg var mer opptatt av det som betydde noe. Men stadig kom hun nærmere og pusten ble skummel, hennes lår var og følbare da de jo pokker ikke var i ro og stadig ble presset mot mine hårete bein, jeg hadde på kortbukse og hun skjørt. Etter en stund følte jeg hun kom i en slags transe som tydelig vistes ved to harde brystvorter som dukket opp og presset på den tynne sommerblusen.

Før jeg fikk summet meg trykket hun meg bakover på senga hvor jeg satt og ventet på lillesøsteren og satte seg overskrevs på meg og rev av seg blusen og avdekket 2 prakteksemplarer i perfekt pæreform med struttende vorter. Hva nå, tenkte jeg. Er dette og noe av spådomskunstene? Men nei, storesøsteren hadde ville planer med det troskyldige offeret.

Hun flekket opp skjorten min slik at knappene danset på tak og vegger. Og før jeg fikk reagert lå de pæreformete på mitt eget bryst og hennes munn limte seg fast i min og hennes del under skjørtet ble motorisert. Det hele skjedde på sekunder med kun en sjanse til å blinke med øynene.

Akkurat da kom lillesøsteren inn døra.

I ettertid har jeg alltid vært skeptisk til spådamer. Men hun hadde ihvertfall rett i at jeg ville møte mange mennesker på min vei. Hva som ville skjedd videre i spåomgangen, dvs dersom lillesøsteren ikke nådde den bussen heller, er vel noe usikkert kanskje. Eller, i dag tror jeg at jeg nok vet det svaret.

Jeg er rimelig sterkt hedning, noe som og inkluderer horoskoper, stjernetegn og alt annet som gir grunnlag for ville gjetninger som ofte ikke er annet enn nonsens. En gang fikk jeg kjeft av en gammel dame som skulle spå meg, hun ble sinna for jeg ikke lot henne komme inn i sjela. Men der slipper jeg ikke inn hvem som helst, så jeg slengte en hundrings på bordet og gikk fra den sinte sigøynerdamen med et flir.

Men som regel styrer jeg unna spådamer, ungdomstidens spåforsøk satt sine spor, dog ubehagelig må jeg innrømme at det ikke var. Og mulig det var litt dumt at lillesøster nådde bussen, kanskje jeg da ville fått noen svar som ga noe forståelig tilbake? hehe

2 kommentar to “Skumle spådamer..”

  1. mariee52 Says:

    ja kanskje det du Tor var kanskje en menig med det og , hvem vet?Varme tanker fra Mariee52

  2. Jærskalden Tor Vidle Says:

    Nei hvem vet marie, uansett Nei hvem vet marie, uansett er jo det svarløse noe man kanskje grubler på resten av livet siden det ikke er mulig å gjøre det om.

    Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: