Stabil horisontal tilværelse..

Hvis jeg vinkler det den ene veien kan det se positivt ut, en bekreftelse på at jeg holder meg meget ung, barnslige elementer inkludert – vinkler jeg med rent voksne øyne, er det grusomt irriterende. Som det aller meste her i verden har også denne tilværelse flere vinkler den kan betraktes fra. Så kan man selv velge hvilken som skal få dominans.

Jeg snakker om en ###+!!!+&+%+###+!!! forkjølelse nok en gang overført fra en liten tass med rennende nese og feber. Jeg har funnet ut at de voksne basillene ikke biter på ekte ville menner, men kun de fra barn. Dermed må det vært et tegn på ungdommelighet med tilstøtende barnslige kvalitetstendenser som da oversatt til simple adult’s format vil si at jeg holder meg ung. Ihvertfall innmaten i skroget og sjelen.

Tenker jeg gunstig er det ikke så ille å delvis være horisontal med feberens selskap og en kropp som hangler knirkehostende i alle forføyninger og sammenkoblinger selv om det er for x’te gang det siste halve året. Får ta det som en ekte ungdommelig villmann. For det må ha kommet fra den lille tassen og absolutt ikke da jeg vasket vinduene i t-skjorte. Enig? All omsorg, empatiske ord osv, er selvfølgelig velkomne.

Nok om den sørgelige tilstand.

En stor, kjempestor, megautgave av 1 stk sort spyflue kom på besøk inn vinduet i går. Den virket trøtt etter dvalen og snakket utydelig. Den fikk litt te og pusset og jekket opp seg selv etterpå og så rett så kjekk ut. Med frisk mot satte den avgårde i sukkerrus og bzzzz’et rundt med en alminnelig gunstig forestilling inkludert 3 looper og updown manøver. Etter en stund for den inn i den mørke lange gang hvor alt mulig finnes.

Da jeg var ferdig med middagen, syntes jeg at den snart burde være kommet inn til enden og på vei ut igjen. Jeg lyttet, men hørte ikke noen motor. En runde med lommelykten fant fyren, men da halveis partert og klar for grilling hos Ludmila Edderkopp. Hun var akkurat på vei inn i hulen sin med et av lårene til den sorte stjernegris og gliste rått.

Nå grønnes det hver dag, det er nesten så jeg ser forskjell fra morgen til kveld. Starten er alltid dramatisk når den først er kommet over på ingen retur. Det jomfruelig irrgrønne brer seg over landskapet og forplanter seg i form av lys inn i sjelen. Det er mye godt i vente. En sak er de nære omgivelser man bor i, det andre er de man drar til og høster evige minner. De jeg drar til har allerede sine minneavdelinger i sjelen, og friskes opp med nye påfyll hvert år. Påfyll som gjør noe godt, men og skaper lengsler i mørke tider.

Den gode minnesekken er en nødvendighet for å overleve. Her puttes alle store og små minner, gode minner. Mest små minner, minner andre kanskje aldri fikk fordi de ikke så de der de hastet forbi som travle mennesker med store opplevelser som mål. Gode minner kan aldri være for små, og mange små gir et mye bedre minne enn kun noen få store. Det handler om å samle litt hver dag, og ikke bare de få ganger man har store kryss i kalenderen hvert år..

8 kommentar to “Stabil horisontal tilværelse..”

 1. trultemor- Says:

  jaja ser ut til at vi driver et forkjølelsesmaraton, du og jeg;)

  Har bare gjort ingenting hele helgen, bare tatt det rolig og «tatt vare på helsen» :p
  Så…imorgen er det arbeidsdag igjen. For jeg er strengt tatt «bare skikkelig forkjølet»…sånn på 3.uke, hosten har bare vart en uke..

  Er så dritlei at jeg holder på å klikke!

  Jaja, kan iallefall konstatere at våren koser seg:)

  God bedring:)

 2. trultemor- Says:

  grr sol jeg trykker EN gang og de lagrer TO!

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja, men du? Hvem leder av Ja, men du? Hvem leder av oss trultemor? Vi kan jo se det litt sporty og? Og da sier vi vel at jeg leder? Det passer best siden jeg er minst tam, hehe..

  Jeg har gjort mye, antagelig for mye, men det får så være, lite ro i denne kroppen. Men det er jo litt deilig å innta horisontalen under dyna midt på dagen og lese bøker og nyte den elendige tilværelsen.

  Tror du leder i varighet, dvs lengden på tilfellene, men kanskje ikke så rart, min supre kropp tillater ikke særlig langt besøk av basiller før de jages pokker i Skjoldastraumen, hehe

  Ha en god bedring du og..

  Tor

 4. bamse1964 Says:

  Skjønner ikke helt poenget Skjønner ikke helt poenget med å bli forkjølet jeg da…………
  …..er det noe vits i det???

 5. mirapisani Says:

  God bedring Tor. ;)) Forkjølelse er noe ordentlig herk. Helldigvis har jeg klart meg uten. *bank i bordet*
  Men nå må du bli frisk. Du har ikke tid til å være syk nå som våren kommer stormende mot deg. ;D)
  Mira ;))

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Enig bamse, men det antydes Enig bamse, men det antydes fra lærde at det skal liksom være med på å bygge opp vårt imunforsvar.

  Takk mirapisani, normalt kan jeg og banke i bordet, det er en sjelden sak her og. Men denne vinteren har vært en reprise i bruk av snytepapir og pastiller av ymse slag. I natt vippet feberen 40, men nå er den på nedadgående så jeg skal ikke klage.

  Tor

 7. trultemor- Says:

  øh feber?? okei, du leder!

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Selvsagt trultemor, 40,7 var Selvsagt trultemor, 40,7 var det høyeste jeg målte, men nå er det mer mot normalen. Dog har jeg jo en konstant feber ellers, dvs kosefeber, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: