En stilig mix..

Fredag 13. mars og det grønnes stadig i busker og kratt. Snart er de såpass tette at man kunne hatt seg en koserunde bak uten å bli sett igjennom. På den annen side bør kos være noe naturlig og ikke noe man bør gjemme bak ripsbusker eller store rabarbrablader. Kos kan være så mangt dersom man er skapt med over normalt med kosegener, som f.eks meg. Et blikk av rette type er og kos som føles godt. Et lite kjærtegn her og der i forbifarten, noe naturlig man bare gjør fordi man elsker det – og vil gjerne gi.

Fredag 13. er oppskrytt, eneste som egentlig er hendt av irriterende greier er en hovedlyspære på kjerra som røk på vei mellom kaien og kåken, den venstre. Pæra altså. Den døde ble promte skiftet ut av hårete villmannshender og liket kastet i søpla. Men dagen er ikke slutt enda så man kan jo håpe på en fremvisning av et skarve 2. sorterings spøkelse eller kanin i caps i det minste.

Stadig sveiper blikket oftere innom en bortgjemt krok av det kombinerte kontor, gutterom, malerverksted, roterom, bibliotek, tenkerom, skriverom osv, nemlig i enden av en lang tarmete del i en vinkel av det uoversiktlige rom hvor en haug fiskestenger er stuet bort.

Jeg liker best rom uten A4 tendenser. Kvadrater, fysjameg så kjedelig. Bak en vegg der igjen er snekkerbua, den er som en lang U. Og garasjen følger derpå. Det var de fiskende stenger, snart må de frem og føles på, sneller oljes og stangringer fikses. I mens drømmer jeg meg bort til forskjellige steder bare jeg vet om, hvor jeg er alene. Eller huldra er der jo..

Foreløpig er jeg veldig fornøyd med det nye kameraet. Herlig dings med tøffe lyder, og det er såpass stilig at det står i stil til meg. Og det er ingen ende på hva det kan, en haug med knapper og 2 skjermer og en hel pc inni. Tøft! Hva alt skal brukes til aner jeg ikke, men det tar seg bra ut. Nesten den stiligste dingsen jeg har for øyeblikket. Eneste er at jeg glemte å kjøpe meg et nytt lommekamera og i farten, så det må snart komme en ny svirunde med frk Visa.

Siden jeg og er ungdom får vi ta noe fotrørelser: Sash! Megamix

4 kommentar to “En stilig mix..”

 1. tante kamel Says:

  Koselig å se at det Koselig å se at det fremdeles produseres finurlige ord fra den avslappede villmannen. Trøorgeltanten fra indre strøk kom til å tenke på skribenten og legger herved igjen et lite avtrykk.

  Herlige dingser med tøffe lyder, ja. Det er fascinerende at lyder på slike dingser kan være så tilfredsstillende. Jeg har hatt en sånn dings selv, som dessverre sang sitt siste vers da det knakk i sekken en gang jeg var på tur. Lyden av blitsen som spratt opp var som balsam for ørene mine. Jeg skjønner fremdeles ikke hvorfor. Det var ikke en spesielt klangfull lyd. Heller ikke en veldig tøff lyd. Eller en artig eller fjong eller en sjarmerende lyd. Det var bare en herlig lyd. Litt beskjeden. Litt rund og mild. En herlig lyd.

  Ønsker skalden en innholdsrik natt med herlige og tøffe lyder i passe doser.

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Dette var en sjelden, men Dette var en sjelden, men koselig gjest å få på besøk igjen tante kamel.

  Nja, denne villmannen har ikke produsert hverken mengder av ord, eller særlig høykvalitet i det siste av ymse årsaker, men det bedrer seg nok med vårspretten som brer seg over landskapet.

  Du vet det at det finnes «mannelyder» og «kvinnelyder» på slike dingser? Kanskje var din innstilt på å gi en mannelyd? Tviler sterkt på at jeg selv ville likt at min dings spilte fjortislyder som på en mobil for arten, hehe. Dette sagt slik at jeg vet jo at tante kamel ikke er en fjortis. Men du synes visst at mannelyden var herlig selv om du ikke skjønte helt hvorfor forstår jeg, hehe.

  Jeg oppfatter det slik at tanten enda er i de indre strøk? Blitt en fast medborger kanskje? Det er jo et vakkert sted de fleste nok ville trivdes på tror jeg.

  Håper tanten har det bra ellers i livet, og ønsker henne alt godt videre..

  Tor

 3. tante kamel Says:

  Mannelyder og kvinnelyder Mannelyder og kvinnelyder på slike dingser? Det var nytt for meg. Kan jeg be om en utdyping?

  Ja, tante befinner seg fremdeles i indre strøk. Fast medborger? Tja, det kan se slik ut. Selv om fast høres veldig fast ut. Men tante er heller ikke løs. Trivselsfaktoren er iallefall høy, så enn så lenge koser jeg meg åndedrag fra den indre lufta. Og den gir mersmak. Sitter akkurat nå og ser på en snødekt ubesteget fjelltopp. Det må gjøres noe med. Men ikke i dag.

  Takk for gode ønsker. Håpar også villmannen har det godt.

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe tante kamel, men på Hehe tante kamel, men på min supre deluxe dings kan en velge typer av lyder til de forskjellige aktiviteter dingsen foretar seg. Og noen er mer mandige enn andre som kanskje er mer beregnet for å fryde et kvinneøre, hehe

  Nei jeg tror bestemt at tante er fast, og slettes ikke løs, dog er jeg noe usikker på hva hun legger i det løse. Men fast bygdetante på det stedet kan ikke være ille? Det skal letes meget lenge før en finner et vakrere sted å feste seg til. Og du er jo inne på trivselsfaktoren selv, over tid er jo den ofte helt avgjørende.

  Her kan og betraktes fjelltopper i det fjerne, dvs mot «aust», og bruker en zoomtilbehør så sees og noen med krager på. Men til vanlig er utsynet «hele verden» og særdeles vakkert i det berømte lyset her.

  Jo takk, villmannen skal ikke klage for mye, særlig ikke når det tenkes på alle de som virkelig har det ille i livet – men han er litt mindre vill for tiden, dog regner han med at det går seg tilbake til normalen om en stund.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: