Fredagsavsløring: En ekte villmanns hemmelige utstyr.

Den står alltid klar til angrep, svikter aldri og gir frydfulle orgasmiske resultater hver gang. Utseende står i stil til eieren, enkel, stilfull i sin råhet og lyser av effektivitet der den står i all sin pryd. De fleste kvinner bare må ta og kjenne på dingsen når de får øye på den.

Den er rett og slett uimotståelig og har ikke sin like.

14130mfl1.jpg

Vel, er du kommet hit så er dingsen nå avslørt. En hemmelighet og en av de ukjente faktorene som medvirker til at det uhyre sjeldent finnes smuler og andre matvarer strødd utover villmannens eikeplankgulv på hans utsøkte kjøkken hvor skrogene er laget av danske mandige bayerdrenge, og dørene i italiensk druevinspåvirket eik av lidenskapelige franskmenn i sakte tempo i Provence’s myke kvinnehudsbrunfarge. Beslagene er svettet frem i mørke avkroker uten Veritasgodkjent avsug et ukjent sted i Belgia. Etterpå er hele greia slengt oppå en forbipasserende trailer av typen Volvo F12 med sommerdekk og ukrainsk sjåfør med polsk sidekvinne, og avlastet hos villmannen – hvem sier vi ikke støtter stakkars EU?

Men til dingsen; den er velkjent for alle, har vel eksistert fra tiden før energi kom i tråder og skapte den støvsugende boksen. En enkel sak, men genial. Like genial i dag som den var absolutt nødvendig før støvsugeren kom. Jeg har sentralstøvsuger med 4 uttak siden kåken er såpass lang at 11 meters slangen behøver støttepunkter. Men, den enkle dingsen står der klar til bruk straks, krever liten plass, er effektiv, og man slipper å hente 11 meter slange for å ta en kjapp en på gulvplankene dersom f.eks en del av vaffelrøras tørre deler før de blir våte, havner på dørken.

Samme ellers rundt forbi, når en kubikkfot eller tre med ved er trillet inn, et par kjappe drag med Guri over her og all bark, barkebiller og fliser er borte, og man slapp igjen å drasse inn 11 meter slange. Til og med katten liker den, og rett som det er legger seg oppi samleren, antagelig er det et hint til meg at den og ønsker behandling av den myke kost og svusjet oppi sammen med dens ca en bærepose daglige avlagte hårvekster på alle steder. Den pelsen må jammen være hurtigvoksende, ellers ville jo dyret vært naken mer eller mindre hele tiden.

Litt seriøst og må til, det er en super dings, billig og enkel, men effektiv til tusen. Og man slipper å bøye seg og kan danse litt vilt rundt mens man er effektiv. Et must for alle villmenner.

6 kommentar to “Fredagsavsløring: En ekte villmanns hemmelige utstyr.”

 1. tante BØ Says:

  Å du din luring : ))
  Lure Å du din luring : ))
  Lure ei nyskjerrig tante på den måten : )) hihi
  Nei … jeg forsto nok at det ikke var den private dingsen du mente : ))
  Men den er ganske suveren den der åsså.

  Ha en fin dag Tor : ))

 2. Xantippe Says:

  Hehe… jeg og lura fælt Hehe… jeg og lura fælt på hva dette kunne være…. men du var grei da som avslørte det så raskt… ha en fortreffelig fredag….;))

 3. Trultus Says:

  Hehehe – du får det sagt, Hehehe – du får det sagt, Tor.
  Og jeg skal si deg en ting – jeg har en sånn en jeg også. Og jeg elsker den!
  Som du sier – den er utrolig anvendelig – og er i bruk både seint og tidlig her.
  Gidder ikke å rigge til støvsugern bare for noen smuler eller på grunn av noen potetbiter.

  Godt å ha gode alternativer!! :-))

  God helg, da!!🙂

 4. angel_dame68 Says:

  Bra jeg tok meg tid til åpne… Hei,

  Jeg skulle skum lese overskriftene og spare resten til jeg kom hjem. Jammen bra jeg tok meg tid til å åpne denne, ellers så hadde tankene vel fart litt feil avsted i bilkøen hjem. MEN en tips til en villmann… Du bør forsøke å kjøpe en slik kattekam og gre av litt pels. Særlig nå som våren nærmere seg blir det mye som faller av. Det er faktisk mange katter som også nyter denne gre stunden.
  Etterhvert god helg og hilse katten! Angel

 5. Teia Says:

  Den der er min venn:)
  Men Den der er min venn:)

  Men det jeg egentlig lurer på..

  Bor du i en korridor??
  En LAAANG KORRIDOR??

  He he he.. God helg:)

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe tante BØ, tenkte du Hehe tante BØ, tenkte du var kjapt ute med nysgjerrigheten din. Jepp, den er effektiv.
  Ha en kveld..

  Bet på litt du og xantippe, bra! hehe
  Ha en fin kveld du og

  Hehe Trultus, ikke stol helt på en villmann og luring som meg vet du. Men ja, den enkle greia er utrolig kjekk å ha, så slipper en dra frem støvsugeren hver annen time.
  God helg til deg og!

  Hehe angel, du skulle spare godbiten til du kom hjem? hehe. Jeg har en børst jeg bruker på pelsdyret, men en time etterpå er det like mye igjen. Ja den feller nok vinterpelsen som andre dyr nå utover, men den myter hele året synes jeg.
  Ha en god helg du og, og katten vinker tilbake.

  Nei se, der var endelig Teia og. Det var koselig å se deg igjen.
  Nei, men kåken er virkelig lang, og bred mer enn nok.
  God helg til deg og.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: