Flyte med og drømme..

Kikker ut på Jærverden, den lever i dag. Alt beveger seg på hver sin måte, fugler som kommer sidesvis i vinden og får meg til å smile og småle, men også skyer som farer avsted til ukjente steder og som får meg til å lengte meg bort. Bort til det ukjente, langt avsted. Ukjente daler og vidder, ødeland. Men og til en en palmeøy hvor jeg leker Tarzan høyt oppe i kokosnøttenes mamma og etterpå vandrer hånd i hånd på varm hvit sand i månelyset med noen som har en kjær.

To nye kubber havner inn i den alltid trofaste Jøtul, i dag må den fores litt ekstra, vindtrollet farer gjennom selv tykke husvegger og allverdens isolasjon. Men en skal føle at verden lever her under Norges eneste og unike Jæren, landet med det berømte lyset som er tilbedt og beundret i hundrede av år, landet hvor man bor i både himmelen og på havet på samme tid. Ikke noe sted i verden finnes Jærens like.

Onsdag sier kalenderen da jeg stod opp, hodet nikket til onsdagen og stolte mer på kalenderen enn seg selv siden kun instinktene og dingsen der nede var våken. Nå har hjernen overtatt og jaget urinstinktene og dingsen til hvile og ro.

Hva nå? Rastløs selv i noe sløv tilstand. Skal jeg ta en tur og shoppe noe? Et eller annet, nyttig eller unyttig, shopping er fun så lenge jeg slipper klesbutikker. Må jo ikke la Visa fryse. Ekte villmenner drar visaen med et stilig rått glis mens det smiles tilbake til den søte bak der som alltid ser for pen ut.

Eller skal jeg bare late meg? Villmenner behøver og å late seg. Bygge opp villheten. Men og la det indre i sjelen få ro og leve litt. Ekte villmenner har og sjel, følsomme sjeler. Helst vil jo villmannen her kose og elske, både vilt og ømt, dagen lang. Men, om ikke annet kan han drømme om det mens han lar seg flyte med skyenes ferd mot ukjent land..

.
Neidå, hei du, ikkje deppa, sjå her og få fres på fødene! Yeah-yeah! hm..hehe

Eruption – One way ticket

2 kommentar to “Flyte med og drømme..”

 1. tante BØ Says:

  Hold på hatten i vinden, Hold på hatten i vinden, hvis du begir deg ut på shopping : ))
  Jeg ramla inn i en annen tankeverden da jeg spilte one way ticket…..
  til den gangen da tanta kunne danse en hel kveld etter den og Funky town.
  Det begynner å bli en stund siden det.

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Mulig det blåser hos Sol og Mulig det blåser hos Sol og tante BØ, jeg faller ute hele tiden i dag.

  Ja den får litt rykninger i både tante- og onkelbein, hehe. Og undrende på hvordan musikk så lett kan snu på stemningen i kroppen, sjelen..

  Ha en fin dag tante..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: