Der glede finnes..

En blandingsdag nærmer seg kvelden.

Hos doktordamen:

Hei Tor!
-Hei du. Du? Jeg må ha en en vaksine i en fart!
Skal du ut og reise?
-Nei, ikke så jeg vet?
Hvorfor skal du da ha en vaksine?
-Fordi jeg kjenner på meg at jeg snart blir syk.
Hva nå da Tor?
-Tror det blir alvor denne gangen…
Alvor? Du har ingen alvorlige sykdommer, din maskin er som en ungdoms.
-Det er en alvorlig sykdom som du ikke kan se med alle dingsene dine..
Du? Ikke prøv å gjøre deg rar igjen, den biter jeg ikke på lenger, haha.
-Du kjenner ikke meg i dypet der det nå murrer, så jeg må ha en vaksine fort!
Haha, du er harmløs og god, du lurer ikke meg mer. Kaffi Tor?
-Jeg har advart deg, det som murrer nå kan bli skummelt for deg og…
Du skummel? Haha, du bærer ut flua levende 100m, men vi slår den ihjel.
-Hysj, ikke så høyt, Tulla og de andre kan høre deg. Du ødelegger imagen min.
Haha! Imagen din! Den bløffen har vi avslørt for lenge siden, haha.
-Bløff? Nei, og nå må du skynde deg og hente vaksinen før det blir alvor!
Haha! Hvilken vaksine da?
-Antikos..
Hahahaa, antikos? Haha..
-Du? Tamme kaffe, hvem har mekka det tevannet? Olav den gjerrige?
Ja faktisk, haha..

Vel, og enda mener min supre doktordame at jeg visst er normal, noe jeg protesterer vilt på å bli, og har truet med å melde henne et eller annet sted dersom hun lar det ryktes at jeg er normal..

På kaien:

Hei Tor! Ska du ha ein neve rega?
-Ok, takk, nettopp kommet inn?
Ein halvtime sian.
-Ser ut til å være bra fangst?
Jadå, eg ska ikkje klaga, dei andre trefte ikkje meå i straumen og klagar fælt.
-Er vel litt lotto det, skjønt Einar klager jo om hele båten er rekedekt, hehe..
Einar e fydde klagerau, blir aldrig nøgde.
-Faren var jo lik så det ligger i slekta visst.
Faren? Gulljeven, bestefar has Einar klaga så grevligt at han daua seie di.
-Jøss? Men jeg må gå videre, hadet!

Ellers:

Jo, tok en liten kjøretur, gikk litt rundt og dro inn våren. Surt med noe smådrypp, men vår er det, den trosser været. 5-6 varmegrader kjennes nok mer på en menneskekropp enn den hardbarkete norske naturen.

I et stort furutre ble det servert en egen forestilling for den enslige turgåer, 2 ekorn for opp og ned, ut på greiner og tilbake igjen, snatrende etter hverandre med halen til værs. Jeg måtte småle av de to som ikke enset meg. Synd jeg ikke hadde kameraet med, men smådryppet sa meg at det burde bli hjemme. Minnene er, om ikke lagret på en datalagringsbrikke, lagret i mitt levende minne, i den gode seksjonen der glede finnes..

3 kommentar to “Der glede finnes..”

 1. mariee52 Says:

  he he og jeg som trodde du skulle ut å reise Vaksine ja, fikk influensa vaksine i høst, og slapp visst masse sykdom, for alle lå syke unntatt meg. Anbefaler den ja. Grunne til at legen ville jeg skulle ha den var jo fordi mitt imunforsvar var ennå litt svakt, men nå er jeg tipp tipp!!Varme tanker fra Mariee52

 2. Bagatella Says:

  Fiiine deg he he !!! Fiiine deg he he !!! Fekk du någe vaksine? Og i tilfelle …..selle du litt av den til meg?? Eg trenge en store dose og helst sånnen dose så virke litt og litt …. sånn at eg e godt rusta mod å gjør idiotvalg av rein abstinens … he he he
  Håbe det går fint med deg Tor !! Tenne lys vettdu ….

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Beklager så mye dette sene Beklager så mye dette sene svaret, skal prøve å ta meg i sammen og svare oftere.

  Det var meningen (i år og, hehe) marie at jeg skulle ta influvaksine, men det ble bare med tanken. Her borte har få hatt ekte influensa i år, som i fjor. Selv har jeg og sluppet unna, takk og pris.
  Ha en fin dag..

  Hehe Bagatella, nei du, men vi fikk mye latter. Gir noe det og om ikke annet, selv en alvorlig doktordame trenger å le litt i en nok alvorlig hverdag. Vel, noen og enhver kunne vel ha behøvd en slik vaksine av og til, skjønt det beste midlet er jo det naturlige, kosen. Men livet er ikke alltid rede for å dekke våre behov..

  Takk for lystanken

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: