Å du struttende deg!

Hei og hå! Opp og stå!….. Lurer på hvem som fant på det? En overivrig morgenfugl i onkelskikkelse, eller en forkledd tante i te-rus? Samme det, å stå om morgenen kan være så mangt, er man en mann kan det ikke uvanlig bli snakk om flertall. Som står. Dog, det er de kvinner som mener de slår oss menn med 1. Ja du vet, kvinner og deres stoltheter, de to greiene der man kan henge en baby på hver, litt senere må en da skifte bleier pga man hang de små der. Babyene’s bleier.

Her skal ikke skiftes bleier eller henges noe på kvinneutvekster. Skjønt, jeg fatter ikke at kvinner tror vi menn er så enkle at vi biter på det agnet? De to greiene deres. Når real menn prater sammen man to man, så går det mer på hvem som har den største av oss – og ikke hvem av kvinnene som har størst. Jeg mener, de andre gutta snakker om hvem av de som har den største, dvs 2. største. Min er alltid størst uansett hvor mange vi er som måler. Min vinner alltid over de andre sin, og er alltid størst og lengst. Jeg har enda til gode å tape en fiskekonkurranse.

Men ok, de er jo litt søte da og, litt sånn der. Kvinnene og deres to stoltheter. Selvfølgelig lar vi menn de få lov å lure oss. Vi liker at de lurer oss, ihvertfall av og til, og nå det passer oss. Selv om vi jo vet at tar man bort støtten blir det rimelig downhill – og struttende forsvant inn i Vi Menn på venteværelset hos tannlegen. Men selv der vet jo vi menn at dingsene er jekket opp og ut av struttefyll. Men vi lar de få våre blikk, vi er jo snille. Lurer på hvorfor Vi Menn er obligatorisk hos tannlegen? Hos legen er det mer Allers og Se og Hør. Mulig tannlegen tror at struttene i Vi Menn bedøver oss litt på forhånd? Og at han da kan skrive større tall uten at vi reagerer.

Men, samme hva kvinner tror, de selv er mest opptatt av deres to stoltheter enn vi menn er. Jeg mener vi menn, og ikke Vi Menn. Tenk hvis vi menn skulle jekket ut vår dings? Stappe fyll under for å la den bule og strutte mest mulig? Eller et innlegg av en passe agurk. Viktig å være grønn i disse tider hvor alt er fake og forurensende. Tenk hvor skuffet en kvinne ville blitt når fangsten skulle åpnes og den ikke var en premielaks, men kun en liten oppblåst sild som ville være stor? Hadde blitt protester da tror jeg. Men vi menn, vi er så snille så – og beholder masken selv når hoppbakken ble til en ordinær flatbygd med litt ulendt terreng.

Katten fikk en morgentur den ikke var forberedt på. Skulle bare mangle når den vekket sin herre med å kvesse klørene inn i herrens sittedel før delen og herren var våken. Men den er jo en hunnkatt. Ikke det, hadde den kvesset klørene på herrens motsatt side, ville det nok blitt en flytur på pelsdyret med sine struttende klør..

10 kommentar to “Å du struttende deg!”

 1. tante BØ Says:

  Hehe God morgen : )) Nyt dagen og hils pus : ))

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe, god morgen, eller Hehe, god morgen, eller formiddag til deg og tante BØ!

  Tor

 3. Teia Says:

  Ha en flott dag, villmannen Ha en flott dag, villmannen vår.
  Godt at pus fikk en mindre fartsfyllt start på dagen, enn som kunne vært.

  Lurer på av og til, hva som setter disse tanken i sving hos deg.
  Greit og le litt åkke som:)

 4. Teia Says:

  Ha en flott dag, villmannen Ha en flott dag, villmannen vår.
  Godt at pus fikk en mindre fartsfyllt start på dagen, enn som kunne vært.

  Lurer på av og til, hva som setter disse tanken i sving hos deg.
  Greit og le litt åkke som:)

 5. anick Says:

  En liten kommentar🙂 Det heter «yndighetene»…
  (de to)…yndighetene.

  Du er sannelig noe for deg selv. *humrer*

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ha en fin dag du og Teia, Ha en fin dag du og Teia, tja skal ikke så mye til før det begynner å røre seg saker og ting oppi dette hodet, hehe.. Men, selvironi og null selvhøytidelighet er noen nøkkelord, men selvsagt må man ha fra naturens side noe overskudd av fantasi med seg på lasset. Og våge å la den få leve..

  Stemmer det og anick, mange navn på de to der, hehe. Elsket – og hatet litt kanskje? Det siste vel mer anvendt på andre sine to, hehe

  Tor

 7. angel_dame68 Says:

  Mange navn på kjært barn heter det vel Hei Tor,

  Du vet menn er menn, damer er damer. slik er det. Likte navnet du gav dem Anick. Skal huske det når yndighetene skal på stranden til sommeren….

  Bra forresten at katten tok riktig side da Tor.

  God kveld til deg.
  Hilsen AMK

 8. Anonym Says:

  Hvile blikket Det går an å hvile blikket på disse 2… eller ingen effekt…
  Ha en god dag !!!

  <img src="http://i266.photobucket.com/albums/ii261/funkbutter/main/butter-logo.gif&quot; alt="MySpace Graphics

 9. Anonym Says:

  Rett bilde komme nå….
  [url=http://www.butterfunk.com][img]http://i266.photobucket.com/albums/ii261/funkbutter/graphics/Thursday/9_thursday_drew_barrymore.jpg[/img][/url]

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jo, noe i det Angel, men Jo, noe i det Angel, men ikke alltid slik man har blitt opplært å tro, dersom man klarer å se forbi gjerdet..

  Ha en fin kveld du og.

  Takk for flotte bilder hvem de nå enn er fra, den nedre sommerfuglen var jo særskilt noe å hvile øynene på, dvs den med blomster på, prestekragene

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: