Per, Espen og Prinsessebudeia..

Endelig er tempen på SVsiden, dvs den røde, skjønt ikke mer enn fattige 2. Dog en stigning på ca 10 i forhold til i forrige uke. Kanskje våren snart begynner å fødes. Men jeg småfryser selv med dyne over klær, kan ikke fyre enda, venter på Svarteper – feieren. Han skal komme i dag stod det på en rød lapp med kryss på av en blå kulepenn som nok har sett bedre tider. Samtidig glemte jeg å sette opp tempen på varmekablene før jeg la meg i går kveld, da er det greit å skylde på alderen.

Dermed ut i rufsevær før grålysningen og sette opp stigen til Per. Per er nøye, står ikke stigen oppe, sykler han videre. Nytter ikke å la den ligge inntil kåken. Mulig Per er nærsynt. Den andre Per ligger på badet og sover på varmt gulv. Hun snorker. Per er en avdanket flyfille av en hunnkatt med Prima og Donna tendenser. Og jeg nyser og tørker snue, forbannet over nok en forkjølelse i emning, denne gangen, som før, påført av andre snylta som hostet 1 milliard basiller over meg i sekundet, men de kom fra noen småtasser og er da unnskyldt. Småtassene er unnskyldt, ikke basillene.

News. NAV blir en fiasko ble det advart mot allerede før trollet ble født, av eksperter. Men i god gammel egenrådig gallopp (er det to ll og to pp der?) vedtar evneveike politikere så det motsatte. Man kan lure på hva hensikt utredninger har, om det er kun av gammel vane. Historien, og eventyrene, forteller jo og at mangehodete troll som regel aldri vinner prinsessen og kongeriket, men som oftest ender på et tjerns bunn nedlastet over plimsollmerket – og da sank selvfølgelig trollet som en stein. Og Askeladden satt på den grønne enga med sin prinsessebudeie og levde happy i siste linje. Men det var etter at trollet sank.

Trollets Linkus: http://www.nrk.no/nyheter/1.6472753

Jeg MÅ snart kjøpe meg nytt tastatur, det har jeg sagt lenge nå. Jeg er tastaturenes skrekk uten advarsel. Ser jo uskyldig ut med blå øyne og pent passe småskjegg og ungdomskropp. Men de varer ikke lenge her hos tyrannen som både serverer de kaffe og mat, og glemmer å olje tastene. Turene får og gjennomgå – og dunkes i med store ville nevner når de ikke adlyder og skriver ujevnt. Det siste jeg kjøpte var moderne formet som et månelandskap og skulle gjøre susen, man skrev kjappere og mer rett da. Når fortalte selgere sannheten? Aldri før har de to fingrene produsert så mange feil og skrevet så sent. Dog funker volumknappen tilfredstillende.

Hva mer er det å si på en mandags morgen hvor selv fuglene enda sover i busk og kratt og man selv sitter nysende under en dyne med alle klær på og venter på Per med kosten?

3 kommentar to “Per, Espen og Prinsessebudeia..”

 1. Xantippe Says:

  Som alltid fornøyelig Som alltid fornøyelig lesing, det er så jeg våkner skikkelig ….SV temperatur du.. jaha….rart det der med feiere egentlig… de skulle hatt sessongarbeid de også, hatt fri på vinteren.. menmen…så du forresten nyheter i ei eller anna avis i går om at FRP for et par år tilbake ville «slanke» NAV…i dag taler de for å gi de mer.. jaja… sånn er politikken…
  Å kjøpe nytt tastatur er nesten som å gå til ny frisør eller ny tannlege….. det er noe jeg sjelden gjør frivillig…;))

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Egentlig er jeg glad feieren Egentlig er jeg glad feieren endelig kommer, før kom han hvert år, nå tror jeg det er kun hvert 3. eller 4. Men i ørska i morges var det rett før jeg fyrte opp fru Jøtul, hehe.

  Jeg kjøper alltid dingser, som f.eks et tastatur, med stor glede. Og meget frivillig, hehe

  Ha en fin dag.

  Tor

 3. Xantippe Says:

  Hmmm… husker ikke sist jeg Hmmm… husker ikke sist jeg så feieren jeg,…. men så bor jeg i blokk og da…. han styrer vel unna damer med rosa morgenkåper og med krøller i håret… skrekk og gru….
  Men da har jo du no å glede deg til da… nytt tastatur… jeg kjøpte et i fjor sommer… bruker neda det gamle og kikker bare aller nådigst på det nye…..;))


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: