1 onkel og 9 tanter..

Det er pent vær ute, men hele minus 8, uvanlig selv i Skaldeland hvor det meste ellers er vanlig. Det er stor manko på onkler i Norge. Onkler er jo mannspersoner og tanter kvinnepersoner som kjent. Om ikke annet er ihvertfall dette gjeldende ennå i vårt skjeve samfunn. Småbarns hverdag i våken tilstand, er i dag i det moderne Norge, verdens navle, dominert av tanter, dvs kvinner. Barnehagetanter.

91% tanter og 9% onkler er snittet for hele landet. Altså 1 onkel pr 9 tanter. Selvfølgelig en kraftig ubalanse og den ene onkelen skal i tillegg være en psykisk sterk utgave for å balansere seg mot 9 tanter. Egentlig håpløst for en stakkars onkel å håndtere 9 tanter hvorav kanskje halvdelen har PMS samtidig mens den andre halvdelen kanskje mener at menn ikke har peiling på frem og bak selv på kvantumskjøpte bleier i kun rosa.

Staten har alltid et «mål» når de får kritikk. Målet på denne viktige arena for småbarn er 2 onkler pr 8 tanter. Altså 20% onkler og 80% tanter. Litt av et mål? Store ambisjoner. Man kan like greit bare legge inn årene og innrømme fakta – dagens og fremtidens småbarns hverdag vil bestå i hovedsak av tanter, dvs kvinner. Mannskjønnet er her utradert av det moderne samfunnet, og dets mål om en materialistisk og selvrealiserende fremgang for de voksne.

Fremtiden vil en gang vise hvor feil dette var, og å skylde på mannskjønnet blir feil. Det er samfunnets ville veier og navledyrkingens apostler som må bære byrden. Og enda roper man på «barnas beste» og fremtiden er barna? Niks, det reelle er «mitt beste» og «min fremtid» og da ropt av de voksne..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: