På alle måter takk!

Myke hender føler ømt og kjært over brystet, fyldige lepper leker i nakken. Nyter rusen nærheten gir, ikke stopp, ikke slutt – mer! Grønne øyne sier noe, de vil også føle, ruse seg i nytelse og evig begjær. Fingre leker med hverandre, nakne kropper vrir seg i vellyst. Elskovsrus i sommernatten.

Hvor ble det av? Hvor ble sommernetter i salig elskovsrus av? Hvor ble de hovne lepper av? Smilene, ertende øyne som ville noe? Berøringer fordi flammene brant lideskapelig og kjærlig. Hvor ble det av? Hvor ble det ekte av? Hvor er veien tilbake til det ekte?

Av og til vandrer tankene bakover til da alt var evig. Som nå da jeg halvlå i en seriøs voksen 2,5 seters sak med beina over et armlene og hodet på det andre mens øynene drømmende kikket mot himmelen. Hvor ble det av? Du, deg, du der, du med dådyrøynene, du med blonde hårstrå i vakker flette, den jeg nøstet opp, du med dine vippeskjørt og røde hår, du med blikket fra gutta, men ikke fra meg, før, ja før jeg ble overfalt bakfra og nesten voldtatt frivillig. Og du og du, hvor ble dere av? Dere i ungdomsårene.

Voksen. Fælt ord. Når er man voksen som ment i ordet? Når man ikke leker mer? Når man ikke elsker i lyse sommernetter i en uteløe lenger? Når man ikke svever på rusen? Når man har sluttet å våge? Våge det som var naturlig, naturlig før man ble voksen. Voksen og ansvar, finito – no return back liksom, ingen backup? Måtte ordet «voksen» hermetiseres inn i en sardinboks laget av ubrytelig gods og bli sendt på havet i evig forbannelse!

Må du bli voksen gutt! Ta ansvar! Blææææææææ! hehe.. vil ikke, vil ikke! Jaja, menneskets livssyklys – er den naturlig eller formet av samfunnets ryttere? Baby-barn-tenåring-voksen-? Mangler ikke noe her? Burde vært noe mellom tenåring og voksen? Den voksne delen er krever alfor stor del av levetiden.

Når ble jeg «voksen»? Eller har jeg noen gang blitt helt impregnert mot tilbakefall? Når jeg kjenner etter så ligger alt der enda, barnet-ungdommen-voksen… Men den voksne delen krever for mye. Har vært nok ansvar og voksenspising av levetiden.

Gi meg nye sommernetter med ekte elskov i uteløer takk! Og flere fletter å nøste opp i gledesrus! Og flere varme pust av lepper i nakken! Og flere øyne i vellyst! Og…. ja takk..

Ellers skinner sola og siste iqtest ble 153 ca. Ser alle fingrene, katten har enda 4 føtter og en hale, en lyspære må skiftes på den åttearmers antikke greia i taket over meg, det ville vært bedre å lagt i 3 seteren, kaffen som jeg ikke må drikke for mye av er lunken, en appelsin frister, den hvite statuedamen på gulvet er enda sexy, Miele er bannlyst i dag og når de ikke klarer å sende deler raskt nok, jeg må hente mer ved, den ligger mellom ekte norske ville steiner jeg selv har murt fast – kort: Jeg er enda tilsynelatende normal etter samfunnsnormene. Men, vil leke mer! På alle måter!

Takk..

.
(Advarsel, ikke for folk med stivnet voksen musikksmak. Dere andre: Full guffe på anlegget med sub’en og dans og lev med!)

Gladiator feat Izzy – Now We Are Free

9 kommentar to “På alle måter takk!”

 1. Loa Says:

  Ja takk! …
  Herlig glad musikk🙂

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja Loa, synes det er Ja Loa, synes det er fantastisk mix med en vakker operastemme sammen med moderne rytmer. Musikk gir meg mye, og jeg lar meg ikke begrenses i utvalget.

  Tor

 3. glad dame Says:

  lev livet nå jeg fant tilbake gleden og leken i livet den dagen jeg erfarte at ingen har en garanti på morgendagen. da skjønte jeg at hva andre ment om meg og mitt laden var underornet hva jeg syntes og følte. hva gjør det om andre syns jeg er dum om jeg gjør en spill opp , hva gjør det om andre syns jeg er for voksen til å gjøre sånn og sånn. dummer man seg ut i dag er det glemt i morgen, le selv av seg selv, så er andre bare nødt til å le sammen med deg ikke av deg.Å joda jeg er godt voksen, seriøs i jobb og privat så det holder, men har funnet tilbake leken, de små gleder . Tror vi er for opphengt i hva andre mener jeg, i at man ikke skal gjøre sånn og sånn for andre ikke gjør det. glem det, lev livet ditt i dag, for morgendagen har du ingen garanti på og da er det for sent å angre det du ikke gjorde i dag.
  snakker ikke om å gjøre ting som sårer andre eller er ulovlig, men savner man turen bak løa og fremdeles har muligheten til å gjøre det, så gjør det, hvilken skade kan skje . hvem setter standarden for om man er for gammel til ting, jo det er vi selv ingen andre til syvende og sist.
  Å være voksen kan faktisk være veldig flott hvis man tør nyte det på alle måter.
  klem

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Mmm….så rett så rett Mmm….så rett så rett glad dame. Jeg prøver slik jeg kan, på en måte, men det blir for utilstrekkelig og ensomt å gjøre alene. Men jeg er ikke særlig hemmet av noe, men kan og være dødseriøs når jeg må.

  Tror endel ligger i at mye av mitt voksne liv har bestått av ansvar og atter ansvar for andre, følelsen av det, samtidig har jeg ikke tatt ansvar nok for meg selv, og når ingen da pirker en i ryggen og ser det, vekker en opp liksom, så blir det slik til slutt. Kanskje, vet ikke. På mange måter har vel det voksne livet måtte fortrenge mye for ansvaret og omsorgen for andre.

  Min egodosering er for svak som legen sa..

  Men tør ja, og spretter rundt som en jojo det ene øyeblikket, i neste tanker i natten. Vil så mye, uendelig mye, kanskje for mye..

  Klem tilbake..

  Tor

 5. -trultemor Says:

  ta ansvar for seg sjøl… Det er då ein kunne ønskje ein var barn igjen…og noen tok vare på en, tok ansvar.
  Å vera voksen ; det er så mykje som kreve ansvar, at ein har nesten ikkje orka å tenke på seg sjøl…og enda mindre ta nye grep for å snu når ein stongar i «feil retning»

  Ego-dosering…bra ord:)
  Skulle kanskje vore meir likt fordelt, for nåken har jammen plenty stor dose!!

  MEN…ha ein GOD dag:)

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja Trultemor, men den Ja Trultemor, men den følelsen er vel umulig uansett å få tilbake når en først har forlatt den og entret den voksne ansvarlige verden.
  Hos meg er det vel mer snakk om innstilningen, dvs at jeg glemmer meg selv.

  Egodosering, hehe, ja hun er flink på å finne rette ordene. Joda, selvsagt kan det bli for stor dose.
  Ha en fin kveld.

  Forstod ikke helt den linken Anonym sett i forhold til hva innlegget dreier seg om? Ikke feil link du har limt inn vel? Men akkurat en sak som den der er jo mer slikt som dukker opp på facebook og ikke blogg.

  Tor

 7. luxcat Says:

  Voksen OG leken En vidunderlig kombinasjon🙂

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tja, kanskje for noen Tja, kanskje for noen luxcat, kanskje slitsomt for andre? hehe..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: