Skriv et nytt blogg innlegg..

Det står så oppe til venstre, jeg undrer på hvor mange ganger jeg har åpnet et nytt blankt vindu de siste dagene og sittet og glanet på det hvite feltet som forblir tomt, til slutt har jeg bare gått ut igjen for å slippe det tomme som stirrer på meg.

Ute småsnør det og en flokk fugler roter rundt etter mat som er skjult av en fingertykkelse snø. Fredag sier kalenderen, og det er nær «helg». Når man er ung er helg festtid, så blir det pausetid, og når man blir enda eldre er det bare lørdag og søndag. Stort sett – og forkortet ned til snaue fakta. Man skal liksom ikke på fest lenger «hver» lørdag med andres hæler i taket. Skjønt jeg savner ikke akkurat det da, har aldri vært noen festløve med høy føring og tilbehør som småflørting med hele partiet i skjørt.

Selv om det finnes sosiale tendenser i rette omgivelser er jeg vel mer et tomanns menneske, liker dybden og føler meg mer hjemme i nært forhold med to andre øyne alene. Å være noe annet enn seg selv blir anstrengende og tyngende i lengden. Dette å dele alt og seg selv med en annen, hverandre, det er vel det som er livets store opplevelse og gir tilbake en følelse av å leve. Det ekte. Der man føler seg hjemme, i hjertet. Der sjelen får leve og være glad.

Nå ble det om ikke annet noe på det hvite feltet..

9 kommentar to “Skriv et nytt blogg innlegg..”

 1. mariee52 Says:

  og gode kloke ord kom det jo ut av dette som vanlig når det kommer fra deg, så er det kloke ord, ikke alltid jeg heller finner noe å skrive, ønsker deg en fin helg og ikke glem småfuglene, hehe, ble nettopp minnet på det av en pippip på vinduet, så nå er det ut med nye meiseboller og litt brød.Varme tanker fra Mariee52

 2. tante BØ Says:

  : )) Foretrekker nok «tosomheten» jeg og,
  men det hender da at jeg tar en øl i trivelig selskap ute blandt folk : ))
  Jeg har åsså mange blanke vinduer i det siste. Får nå se om det bedrer seg utover ettervintern.
  Du er jo så flink til å beskrive de små undrene som skjer i naturen,
  så da regner jeg med at du får inspirasjon til å glede oss med dine koselige innleg.
  Ha en fantastisk dag : ))

 3. bamse1964 Says:

  Kjenner igjen Kjenner igjen tomannsmenneske-følelsen ja…..Setter pris på den.
  Kjenner også igjen de tomme hvite feltene….men her er bare et stort hvitt felt ute nå…..
  Må vel ut å måke igjen……det tar jo aldri slutt i dag…
  ha en fin helg!

 4. mirapisani Says:

  Hvite felt og tosomhet. ;))) Begge greiene er like kjente. Jeg er vel ikke et flokkdyr rett og slett.
  Skrive poesi her på bloggen har jeg så godt som sluttet med. Ser ikke noe poeng i det lenger når jeg til slutt blir tvunget til å stenge hele bloggen. Og sol.., jaja…

  Men du skriver i det minste hver dag Tor. Og det er jeg glad for.
  Mira ;))

 5. jettegryta Says:

  hehe Her også stirrer jeg litt.. Men det er mest på linjen med navn på innlegget.
  Når det gjelder lørdager og festing.. Jeg vet ikke jeg. Trodde jeg visste hvor jeg stod, men jeg gjør ikke det lenger. jeg vet ikke hvem jeg er.

  Vil helst være alene jeg.

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Felles takk:
  Tror mange Felles takk:
  Tror mange trives vel kanskje best i sammen med en man kan dele alt med når man er ærlig. Mens andre behøver mer oppmerksomhet enn dette gir de.

  Har nettopp fyllet opp materen marie, det er mye fugl her og 4kg som den tar varer ikke lenge.

  Joda tante BØ, koselig med en pils eller to i godt lite selskap. Men de store partys er ikke min greie.

  Vel bamse, normalt har jeg ikke problemer med å klore ned noen ord, men sliter nå.

  Tja, du er flink å skrive tanker i ordremser mirapisani, men hadde jeg vært deg ville jeg når det er sårbare ord stengt av konsekvent for anonyme kommentarer dersom du har problemer med disse.

  Pleier ikke ha problemer med overskriften jettegryta, jeg tar den til slutt for da sier den seg selv på en måte, dvs hva ordene jeg skrev tyder. Å starte med overskriften gjør jeg aldri. Hvem du er? Du er deg, en flott ung kvinne som har mye godt i deg og bør være stolt over hva du står for.

  Tor

 7. mirapisani Says:

  Takk for det Tor, men… .., det hjelper ikke. De bare lager seg et nic og bruker det. ;)) Jeg har gitt opp.
  Ha en fin helg.
  Mira ;))

 8. camelia Says:

  Du, du deler mye av deg selv med mange andre herinne ihvertfall, og det er vi kikkere glade for. Du har en morsom, sårbar, kreativ og fantasifull måte å skrive på.
  Skriv på!🙂

 9. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jepp vet det mirapisani, Jepp vet det mirapisani, mulig du da bør skrue av alle kommentarer, dvs når det er såre ord. Andres ord kan treffe mye hardere når man skriver såre ord enn ellers.

  Takk camelia, men jeg sliter med ordene for tiden.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: