Hot in the city!

Nå får du passa kåken då pusi! Vera vaktkattå, eg ska ud og råna cityen! Yeah unna vegen byfantar her kjem Tor Vidle! Nå Gloria, e du klar te å fyrast opp? Sjå det! Flink jenta, adle fira røyrå lager brooooooommmmmmmmmm quadrifoniaer liga te himmels! 15000 omdreiningar og gje gass! Pokker! Nå må eg raga singelen ner eg kjem attende!

Ahhhh….vind leikar i andlet frynsane flagrer i vinden! 130 liggande rundt Skarsvingen, berre Tor Vidle gjere det! Yeaahhh here I ….ka faderen? Kem fylle itte meg? Å pokker! Den helsikens maså frå heiå! Eg ska visa hu atte den slappe biken hennar e lame! Ikkje någe slår den galtrimma Hondaen te Tor Vidle! Ner 2 hakk og bye bye bykjerring! Haha!……Det va då….? Eg slår på lystgassen! Nå, hadet di innpåslidne kjerring! Hehe…der tenkar eg! Yeah! Oh shit…eg må bremsa, e jo på motorvegen nå.

Sjå adle byfantane, ka dei glor då? He dei ikkje sett ein villmann før! Hei snuppå, move unna! Nei! Tege ikkje haikande rips! Ikkje du heller fruå! Pokkers trafikk då? Eg rusar litt mens eg ventar på grøne lyset…brrrrrooooooooeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Hehe, sjå byassane! Kjepten heng nere! Crusa rundt, neonlysa folk og… pokker! Onkel! Best eg trotlar på tomgang. Hei du, ja du va søde då, longe bein heilt opp, men frys du ikkje då? Byfolk!

Grevligt med folk då? Pokker! Rødt lys igjen! Ok, eg burnar mens i ventar brrrrrooooooooeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! yeahhh! Sjå dokk byasser! Fanken kor dei glor og hoiar! He dei ikkje burna før? Sjå grønt, eg tege neste steg på eit hjul! Hm….eg syns eg ser någen blålys bag der…? Eg tege ein kjappe 90 inn rundt svingen heran og inn i gardsrommet… Sjå det, der for dei forbi, hehe. Eg e tysste… få finna ein pub. Her e jo 100 pubar og heile samlingå av byasaer…ka i…? Pokker! Du heran og! Helsikkens stae kjerringå frå heiå! Jadå, berre kjør på si då med den lame sykkelen din! Eg tege den puben deran….. ja sjølvsagt du au!

«Hei Tor! Jeg trodde min trimmete skulle holde din, men hva i alle dager har du gjort med den gamle Hondaen?» «Gammal? Ikkje fornærm Gloria!» «Haha, heter den Gloria? Virkelig?» «Ja ka e gale med nabnet då?» «Hehe, ikke noe, morsomt. Men hva har du gjort med ehh Gloria hihi..?» «Hemmelig!» «Javel, du er like sta og søt hver gang, hehe..» «Eg e ikkje søde! Eg e vidle og råe! Av og te då….» «Ja, ikke uenig om det sta, stilige klær og boots, rene Crocodile Dundee hehe.» «Masa! Eg ska inn heran, eg e tysste.» «Kan jeg slå følge?» «Må du? Javel då, men ikkje klenga deg te meg!» «Ein halvliter takk guten!» «Neii! Ikkje øl, eg kjørar gut, ein halvliter kaffi takk! Ka? Få ei mugga då.» «Jeg skal ha en cola takk. Mye folk her Tor?» «Jepp, berre byfantar. Ikkje klenga på meg sa eg!» «Hihi du er umulig!»

«Åhh se på storskjermen Tor! De spiller Billy Idol» «Ja eg ser det då maså!» «Du? Jeg kan tenke meg at han ligner litt på deg når du var ung?» «Ka? Eg e då ikkje gammal! Og han e jo ein byass!» «Jo..du er da ikke gammel. Skal vi danse Tor!» «Ka? E du galen! Eg skjemmar meg ikkje ud! Finn ein annan!» «Da lager jeg scene! Skaper meg!» «Hæ? Nei nei ikkje….eg kan ikkje dansa, trur eg….ok då. Men held avstand!» «Kan ikke holde avstand i den dansen Tor.» «Javel då…»

«Åhhh Tor du kan jo….» «Ikkje smiska i øyret mitt! Må du klynga så fælt…….ok…….» «Du liker det…..» «Hm………ok då…..» «En til Tor…..?» «Nei!…….ok då…..E ikkje den raske då, ikkje kroppslige meinar eg?» «Nei Tor….den er tett…..» «Ok då…….»

«Mmmmm………neste og……?» «Mmmmm ….Ok…..Nei! Eg må gå nå! Kattå ventar» «Tor? Er du redd meg, jeg er ikke farlig…..» «Hm…nei….men eg e farlige!» «Tor…» «Nei! Eg må gå, men du kan få kjøra i lag heimøve, eg he fått nok av byassar for nå.» «Sukk…javel, men ikke kjør fra meg da?» «Nei, men crusar leikande heimøve i nattå…..»

2 kommentar to “Hot in the city!”

 1. mariee52 Says:

  takk or turen tok sin tid med all den herlige musikken hehe.Varme tanker fra Mariee52

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ble vel litt rotete marie, Ble vel litt rotete marie, som det av og til er oppi dette hodet, hehe
  Ja bra musikk, liker godt både det gamle, som Billy her, og det nye som f.eks ATB.

  Ha en fin lørdag..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: