Joda..

Ekte håndvask må fortsette noen dager til. Og dette til tross for 2 stk servicemennesker i en rød skitten brødboks klokka syv om morgen. Deler, selvsagt deler. Når noe er defekt må en ha deler, og selv om nøyaktig det samme skjedde for under et år siden og gitt beskjed om fra meg om å ta med de samme deler, så må de først se og så bestille delene selv om de har hatt en uke allerede og de delene som skal bestilles er de jeg ga beskjed om for en uke siden. Hva pokker er vits i at jeg skal stå opp lenge før fuglene for noe unyttig?

Jeg våknet brått av en merkelig drøm i natt. Kemneren pluss 20 medarbeidere stakk av gårde med 1 kvadratmeter av tomta mi. Jeg hadde oppgitt 1 kvadratmeter for lite på selvangivelsen og snytt staten, dermed kom det er blå buss med alle disse menneske i og jeg ble lest opp et vedtak av en mann med dress og stråhatt. Etterpå saget de med motorsag ut 1 kvadratmeter av tomta og tok med seg i bussen og kjørte. Jeg fikk en muntlig advarsel for i sinne å ha sprøytet bussen og de 20 menn grønne med hageslangen. Drømmer er merkelige.

Ute skinner sola og persiennene er nede, fugler flyr med skygger forbi rett som det er og skyggegreiner leker seg med persiennene. Et startende fly høres langt der ute, det er vindretningen som avgjør om lyden når hit. Og jeg er trøtt og drikker for mye kaffe som jeg ikke burde, det er så mye jeg ikke burde for tiden at jeg fant ut at jeg ikke burde alt dette jeg ikke burde for å leve litt normalt om ikke annet.

Etter at de to menn med sine store kofferter med div verktøy som de slepte inn og ikke ble åpnet hadde gått, tok jeg en lang dusj for å vekke innholdet i hodet, dvs meg. Deilig å la ubegrenset mengde varmt vann leke seg over skroget og føle varmen sige inn i sjelen. Etterpå ble det litt flørting med speilet i nude tilstand, dvs det var det som flørtet. Etpar shake me baby fikk opp tempen og humøret. Ellers fikk jeg beskjed om at magen var enda uforskammet flat.

Klarer ikke bestemme meg for om jeg skal shoppe for morro eller kun slappe av. Eller noe annet dukker opp. Har allerede vært den hvite tornado med støvsuger og er ferdig med den fornøyelsen. Slappe av høres lokkende ut akkurat nå.

7 kommentar to “Joda..”

 1. Teia Says:

  For en gangsskyld Skjønte jeg ingenting…
  He he he, men morro lesing uansett..
  Må vel bla meg tilbake og lete etter en sammenheng..

  Drøm om kemner`n???
  Nei, du…

  Det kalles mareritt!!

  Ha en flott dag, Tor..

 2. luxcat Says:

  Vær glad du, at du får sjansen til å vaske opp for hånd. Det er godt for sjelen🙂

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei forstår Teia, ikke Nei forstår Teia, ikke alltid at jeg heller forstår meg selv, hehe. Jepp det var jo derfor jeg våknet, det ble et mareritt, hehe
  Ha en fin dag du og.

  Ja luxcat, det er ok og bringer litt minner tilbake, også barndomsminner fra oppvask i hytter noe som jo er godt for sjelen.

  Tor

 4. Xantippe Says:

  Jeg ser for meg den bussen Jeg ser for meg den bussen med kemneren og hans 20 fotsoldater…. der de river opp 1 kvadrat av jorda di… hehe…. og synes jeg ser ansiktsutrykket ditt da ja… ( selv om jeg jo ikke vet hvordan du ser ut)….;))

 5. Edb.Regadog Says:

  Jepp Tror du burde lene deg godt tilbake og bare slappe av.
  Hvis du moroshopper blir du bare sliten og må slappe av etterpå likevel.
  Derfor slapp av og lat deg, det er det som er målet ditt i dag.
  Og tenk artige tanker som du kan dele med oss sultne sjeler her inne.🙂

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe xantippe, det var Hehe xantippe, det var veldig «realistisk». Nei de «rev» den ikke opp, men saget ut en firkant i et hjørne med motorsag, hehe.

  Ja E, forløpig har jeg levd opp til det siste, dvs egentlig ikke gjøre særlig mer, og da med god samvittighet. Tja, ikke alltid tankene er så artige, men den typen prøver jeg å holde her på denne siden så godt jeg klarer.

  Ha en fin dag begge

  Tor

 7. Edb.Regadog Says:

  Jepp Jeg skal ha en fantastisk dag!
  Vi SkAl TiL hArEmYrA!
  :)))))))))))))))))))))))


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: