Drømmer..

Det går mot midnatt og jeg ønsker jeg kunne lukke øynene og åpne de igjen for å se at jeg satt under et vakkert blomstrende plommetre med en galende gjøk i. Solen såvidt på vei ned og noens hode hvilte kjærlig på min skulder mens fingre lekte med hverandre. Jeg kan lukke øynene og få frem minner, men når jeg åpner de er jeg enda her og gjøken i Afrika og noens hode og lekende fingre en metafor.

Minner er verdifulle, de gode, men jeg ønsker og nye jeg kan samle på. Nye under plommetreet i solnedgangen med et hode på skulderen og lekende kjærlige fingre. Å si noe annet er å lyve, lyve for seg selv. I mens drømmer jeg og lever i fremtidshåpet, ellers kan man bare gi opp og innta potetkjelleren.

5 røde grader sier utemåleren. Enda en stund til vandring langs bekker med stanga og utluftet sjel. Men hver dag bringer den gleden nærmere. Våren er tidlig her, og den er min årstid. Det er så mye ved våren, men kanskje mest at alt da livner til, som et slags håp som forer ønsket om bedre dager og bedre liv. Mennesker må få ha håp og drømmer, uten blir vi mekaniske.

Men kanskje håper jeg for mye, er for optimistisk – for romantisk. Jeg vet ikke. Og ikke kan jeg trykke på noen knapper heller og drømmene forsvinner. Men ingen har rett til å dømme meg for mine drømmer. Ingen har rett til å ta fra meg håpet og troen på det gode, at det finnes der fremme et sted. Og jeg kan bare være meg når jeg er naken.

Jeg er ingen pudding, ei heller verdens Rambo, men tåler mye, og har tålt mye. Men dypt der inne finnes den som bare vil elske noen og bli elsket av noen, den nakne sjelen – meg.

.

Vulnerable by Roxette

6 kommentar to “Drømmer..”

 1. May-Britt Says:

  Fredfylt natt ønskes deg=) Med fine drømmer=)
  [img]http://i103.piczo.com/view/2/v/s/8/l/5/i/w/0/y/e/x/img/i184192895_67315_3.jpg[/img]
  [img]http://i113.piczo.com/view/2/v/s/8/l/5/i/w/0/y/e/x/img/i186156246_13853_3.jpg[/img]
  [img]http://i103.piczo.com/view/2/v/s/8/l/5/i/w/0/y/e/x/img/i185829081_54590_3.jpg[/img]

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Mange takk May-Britt, Mange takk May-Britt, utrolig vakre bilder, de gir meg minner om sitausjoner da jeg var liten selv. Takk skal du ha, jeg trengte de nå..

  Sov godt du

  Tor

 3. May-Britt Says:

  godt å tenke tilbake på gode dager innimellom, glemme nåtiden og alt det der. sov godt=)

 4. trultemor- Says:

  Go klem håper du finner det du søker
  Du fortjener det

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk trultemor… og goklem Takk trultemor… og goklem tilbake.

  Tor

 6. Anonym:) Says:

  🙂 sei samme a trultemora gjør æ:) æ kjen deg berre av alt æ læs å du er berr go du karen:) æ våg ein klem te dæ:)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: