Hverdagskrydder?

Det ble bare Fjordland i dag, passe krydret. Når en først er hjemme da middagen normalt skulle blitt tømt ned, og ingen næring står klar er de greiene ok. Ikke ofte jeg er irritert, men kom i den tilstanden i morges før skroget i grunnen var klar over at det enda ikke lå horisontalt, men faktisk satt og drakk kaffe og leste bad news.

Angrer på at jeg var snill og tok på meg den pokkers prosjektledergreia hvor jeg ikke skulle annet en ta overoppsynet og endelig godkjenning. Etter uendelig med mas sa jeg ja for å være snill, jeg er lei av å alltid måtte være så pokkers snill. Må være en feil kobling inni meg som jeg ikke finner bryteren til for å balansere snillheten til andre mot snillheten til meg selv.

I dag var det bestilt 2 dykkere som skulle sjekke røroverganger, elektriske kabler og annet i endel områder av elva som prosjektet gjelder, som regel har vinter- og vårflaumer flyttet på slike over år og de kommunale kart stemmer ikke lenger. Best å vite før man starter med en gravemaskin og trør på i god tro.

Et år et annet prosjekt, mørkla vi nesten halve kommunen da en hovedkabel ble kuttet av gravemaskinen. Det ble pokker så kostbart. Og mange sinna mennesker. Men kabelen var dratt kraftig ut av kurs i forhold til siktepinnene kommunen hadde satt opp på hver elvebredd. Slik sett deltes omkostninger og kjeft. Men klok av skade skulle altså nå dykkere se om de fant noe, ofte løfter rør og kabler seg når er de delvis nedgravd i rennende vann.

Avtalen var at en kjentmann i området skulle være med og vise dykkerne og sjekke forholdene i henhold til de oppsatte målepunkt. Rundt halv ni ringer dykkerne, joda han var ikke kommet. Hva? Ringte, fikk tak i kona, nei han var i Kvinesdal og kom hjem i kveld. Kvinesdal? Jammen, ok, han kan ikke kalenderen og trodde det var i morgen!

Ringer tilbake til froskemennene og sier jeg kommer om trekvarter. Er man ansvarlig så må man, kan ikke ringe til en annen og si at jeg ikke er i form. Neida, avgårde i ansvarets navn. Kvinesdal? Pokker jeg ble irritert, hadde snakket med han sist for en god uke siden, og jeg som trodde jeg var halvsenil? Men vi ble ihvertfall ferdige, ikke mer å si om den greia.

Det sies så vakkert at slike uforutsette greier må en bare ta som litt «hverdagskrydder», lurer på hvilken luring som fant opp det. Hadde jeg truffet på han i dag ville jeg bedt han dra ditt pepperen bor, den av de som bor på det usleste sted pepper kan bo.

Neste gang jeg er hos doktordamen min skal jeg be om en dose antisnillisme, sånn pass mengde..

2643.jpg

2667.jpg

4 kommentar to “Hverdagskrydder?”

 1. May-Britt Says:

  =) [img]http://i103.piczo.com/view/2/v/s/8/l/5/i/w/0/y/e/x/img/i184192896_52971_3.jpg[/img]

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei og nei May-Britt, nå Nei og nei May-Britt, nå fikk du meg til å smile, et fantastisk bilde! Det var så uendelig koselig og søtt.

  «Helledussen» sier jeg bare, hehe

  Og takk og ha en fin kveld

  Tor

 3. May-Britt Says:

  Fin kveld til deg også=) Kos deg=)

 4. trultemor- Says:

  helt enig med Tor Herlig nydelig bilde:))


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: