Månens sang..

Det går mot en ny natt. Sakte tikker livsuret, nytter ikke å ta ut batteriet. En ny dag er over for evig tid. Hva sitter igjen? Hva huskes i morgen? Om en uke – et år, eller mer. Når man er ung er tiden uendelig, ettersom år bygges på går den stadig raskere. Selv om man vet man blir lurt. Menneskets evige kamp mot tiden, en kamp man er dømt til å tape.

Men, en kan bare undre seg og godta, eller man må bare gjøre det beste ut av tiden heter det så kjapt og enkelt for de med alltid kjappe svar og siste modell brødrister med BMW og 21 stk gullkort med lånt dekning til konepynt og påfyll på skjærgårdsjeepen som jo brukes en uke i sitt rette miljø når man skal innta sin hytte som egentlig er pappa sin, eller mamma – eller banken.

Mennesker, vi er så mangt i våre vaner. Noen snodigheter må en bare smile av. F.eks ønsker jo mange unge kvinner ofte en mann som har passet på kroppen sin, trent og ser gunstig ut. For hvem ønsker en tjukkas med pløset bak og ølvom? Alt er relativt, når kvinner når en viss alder siger det meste, pæreform og mage kommer snikende. Og da plutselig er det ok med en mann med pløsete kropp, dobbelthaker og evig oppblåst mage med tendenser til hengepupper. Plutselig kalles dette «pondus» og er nå blitt noe positivt, men bak sjuler det vel seg at den «pondustjukkassen» står bedre i stil med pæreformen, hehe..

Dog, man skal her som ellers ikke ta alle under samme mage, men jammen har jeg hørt mange foreta mange slike morsomme snuoperasjoner. Nå er min kropp lik som da jeg lovlig begynte å kjøre bil – ja sågar da jeg kjørte ulovlig og. Ellers er det vel neppe ukjent at for min del er det sjelen som betyr noe, ikke kroppen. Kanskje et lite paradoks da mitt skrog altså ikke har blitt påvirket av velstanden.

Det var denne søndagen, været kan en jo alltid si noe om, det har vært perfekt, men det er ikke noe man husker særlig lenge. Slik sett burde jeg vært ute på noe, men formen er ikke oppe i himmelblå for tiden så jeg tar det rolig. Selvfølgelig er det alltid noen innlagte mer eller mindre heldige sprell for å ivareta image’n. Også en slags vane i å skrive noen ord, selv når hjernen er litt vakumpreget. Kan ikke hver gang skrive ord som snur i halve betet og kun få forstår en brøkdel av.

Tom – dog ikke tanketom tross alt. En god natts søvn kan gjøre underverker i toppen og.

Opera, noe er rett og slett grusomt, annet er som denne under – bare nydelig å ha som avslutning fra en trøtt skaldegubbe på en søndags senkveld.

Sov godt og drøm vakkert til månesangen..

Sarah Brightman – La Luna (dårlig utgave, men fant bare denne i farten av operautgaven som ikke må forveksles med andre utgaver av samme sang med samme frue)

8 kommentar to “Månens sang..”

 1. May-Britt Says:

  Takk for lesestoff mm. Hei
  Her er det fri i dag, burde holdt meg i senga litt lengre sikkert, men sånn er det, har man fri er man våken, skal man på jobb er man trøtt! Det gjelder i allefall meg!
  Håper du får en flott dag=)
  Her er ett bilde fra der jeg bor, vakkert er det her, det er helt sikkert=)
  [img]http://i119.piczo.com/view/3/i/t/6/y/n/9/o/3/e/k/x/img/i253587866_47678_2.jpg[/img]

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  God morgen May-Britt og takk God morgen May-Britt og takk for et nydelig bilde. Norge er ubeskrivelig vakkert, og de markante forskjellene i årstidene er med på å gjøre eventyrlandet langt oppe mot nord enda vakrere. Bildet ditt er spetakulært og understreker det som er Norge. Man kan studere det i lang tid og stadig finne nye spennende detaljer.

  Ha en fin dag

  Anonym:
  Din kommentar med utlegging av personlige data om en annen bruker av Sol alias som jeg har sletta, er oversendt Sol med beskjed om at det kreves at de tar affære mot deg, din ip er selvsagt medfølgende kommentaren. Jeg regner det som en selvfølge at Sol gjør sin plikt i en slik sak da den nok en gang avslørte svakhetene i deres system og noe som ikke skal forekomme, men atter en gang får negative følger for nok en aliasbruker.

  Tor

 3. May-Britt Says:

  Er veldig enig i din kommentar til Anonym! Sletta den som kom inn på mitt innlegg jeg også! Jeg kan ikke se noe navn ol. inne hos roteh. og at da en anonym har «sett» det er heller tvilsomt, dette er noen som vet hennes navn og bosted! Styggheter som foregår her nå!!

 4. Trultus Says:

  Tor, det som plager meg litt Tor, det som plager meg litt (mye) i denne saken, er at jeg sletta innlegget i min blogg kvart på sju i morres, og sendte deretter klage til SOL. Med tanke på at det er to timer siden, så skjønner jeg ikke hvorfor det FORTSATT ligger 2 slike kommentarer ute på bloggen. Hvorfor er de ikke sletta for lenge siden?

  Jo lengre de ligger ute, jo større skade gjør de jo etter mitt skjønn…
  Blir så sabla irritert!😦
  Bryr ikke Sol seg om å beskytte identiteten vår??

  Hmf!

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Uansett May-Britt er det Uansett May-Britt er det Sols ansvar å sikre at det som skjedde med hennes Alias profil ikke skal skje. Dette systemet har dessverre endel svakheter som gjør brukerne sårbare. Som jeg vel sa i hennes blogg har jeg sett mye her etter lang tid og stoler ikke på systemet og gjør mine egne grep, men det skal ikke være slik.

  Tor

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Er usikker på det Trultus, Er usikker på det Trultus, mulig Sol ikke er obs på disse. Tja, som nevnt før, her kan man ikke stole på annet enn seg selv og må da selv søke å ivareta sikkerheten sin på de måter som man ser seg nødt til å gjøre. Man legger og igjen spor overalt dersom man beveger seg rundt i aliassystemet med sin profil. Jo mer man beveger seg, jo mer spredt blir de medfølgene data. Hva som har skjedd i denne saken er usikkert, men skal ikke forekomme og det er Sols ansvar å sørge for at slikt ikke kan skje uansett hvor «problemet» befant seg.

  Man må heller ikke være naiv og tro at alle mennesker her på systemet er «snille»..
  Tor

 7. Trultus Says:

  Tor; det som jeg ikke helt Tor; det som jeg ikke helt klarer å svelge er at det skal ta dem over to timer å slette noen små kommentarer! Når både jeg og flere andre har klaget på dem! Nå ligger det bare en ute – forhåpentligvis forsvinner den også snart. Men jeg synes det tar alt for lang tid ifht det tillitsbruddet som dette er ifht Sol og oss!

  Nå er vi igjen tilbake til diskusjonen om vi bør ha godkjenning av kommentarer fra anonyme. Hvis ikke Sol forstår behovet nå, så gjør de det aldri!

  Ja, jeg er forbanna nå – sånt som dette går fader meg ikke an!

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Vel ja, håper de nå ser Vel ja, håper de nå ser poenget mitt med at å innføre godkjenning av anonyme kommentarer, noe de aller fleste bloggsystem har hatt som alternativ lenge. Men man er ikke sikret for det, for en som har ondt i sinne kan h*n kjapt lage en fake profil og legge inn eventuelle sensitive data både her og f.eks i gjestebøker som ikke alle alltid sjekker hver da. Det er vanskelig å sikre seg mot alt her, men selve aliassystemet svikter litt for ofte, vi så vel og hva som f.eks skjedde med Trygve. Når det er sagt er det ikke selve «bloggen» som er problemet, men aliassystemet.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: