Bare one more night ..

In the heat of the night synger hun, Sandra. Ja det var det da. Midnatt mot menneskelig sjeleorgasme and she lose control In the heat of the night. Sangtekster er ikke min sterkeste side, but I can’t stand it anymore og bare må lose control og leke litt i noen kjappe minutter.

Etter det she lose control også, og jammen krever hun one more night i neste omgang. Hva skal man si til det? You ain’t enough? Kan man si det? Jeg prøver. Sukk, hva tror dere hun svarte den luringen? Du want my Love! Jaja. Men det får da være måte på å just usin’ my love selv in the heat of the night? jeg går ikke med på losin’ my pride. Får være måte på!

You’ll lose your heart smisker sviskeguri jammen! Nei, prate er ok sier jeg bestemt but not that stuff! Men hun bare smisker mer og lager silkemykeord… I’ll open my heart to you.. Altså! Hør her Sandra: it’s much too late, jeg er trøtt som pokker etter noen runder in the heat of the night og må nå helikopteret! Can’t help myself smiler hun og kaster meg i bakken med et judogrep!

Well, I can boogie too! Hmm det er en annen dame vel? 2? ok. It’s up to you om det blir frivillig and let me feel you once again! Jøss bestemt dame det der hun sitter oppå meg. Whatever you do får jeg viljen min and your soul. Altså, alvorlig talt? Vel jeg er gentleman så sorry Sandra men jeg har found somebody new (må vel funke den bløffen?). Hm.. hun bet på?

Before you leave sier hun med dådyrøyne, just take me in your arms kommer det rolig før hun kaster seg over meg igjen og roper I lose control! Makan til tiger? Hva skal jeg nå gjøre? Sukk.. Jeg krever one more night with you! Og hun skreller av meg dykkerdrakten. Gubba tenker jeg, whatever you do husk at you ain’t enough for meg. Hvem er den nye dama? Maria Magdalena? Den megga! Hun gnistrer og griper fast i dingsen! Urk..

Hva nå? Find alibis? Tar månehøyden med sekstanten. Nei nok nå, I can’t surrender to you! sier jeg mandig og tenker I know those party games too og setter henne på en lilla stein. Sharpen the senses and turn the knife, du holder den feil vei! hvisker jeg usedvanlig morskt. Den satt! Tror jeg? Sukk nei, med en tilfeldig forbipasserende lasso fanger hun meg igjen! When will you wake up and realize! Ler hun rått og alle måkene stikker med bøyde nebb i første buss.

Hva nå? Why must I lie tenker jeg. Helikopteret venter ikke, bare sykkelen. You know how long it gonna last smigrer hun og gir meg en grapefrukt. Bare one more night with you og jeg vet at you’ll lose your heart til meg ser du rara wildman fra rara landet! Jeg sukker og får såvidt med meg NRKværet. I still depend on you kommer det mens hun føner håret mitt. Jojo, greit. Man er jo som sagt en hederlig villmann? In the heat of the night.. traller hun inn i øret mens jeg skreller skjegget med et passe østers-skall..

2 kommentar to “Bare one more night ..”

  1. Anonym Says:

    He, he takk!! berga dårlig He, he takk!! berga dårlig morning:P

  2. Jærskalden Tor Vidle Says:

    Kjekt å høre at min Kjekt å høre at min rarietets hjerne får noen til å få en bedre morgen, håper ordene vil sitte i minnet og berge resten av dagen og, hehe

    Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: