Av og til..

En kråke speiler seg i nattefrosten på terrassen, den er pen tenker den. Og det er den, selv om for oss fleste er den bare en gråsvart kråke. Men ikke bare. Ikke alle kan sprade rundt som paradisfugler andre får komplekser av, så ære være kråka for dens selvtillit.

Ovnen lager godlyder, snart kommer varmen sigende inn i sjela.Kaffelars var klar klokka sju. Følte det da jeg la meg i natt, den kom sigende, den forhatte migrenen. Våknet kvart på syv med bly i hode og skrog. Nåja, skal ikke klage, en god stund siden sist den besøkte meg.

Plenen er irrgrønn, selv nå i januar og selv etter en rimelig kald vinter til å være her. Jærplener er standhaftige som dens eiere. I hele går kveld tenkte jeg på den lille thaikvinnen med de redde øynene. Det er så mye å tenke på for tiden. Men jeg forstår ikke enda at noen kan behandle andre slik han gjorde. Håper hun er ok.

I dag jeg skal være skikkelig lat, greit når man kan bestemme det selv, hehe. Men utad er jeg selvfølgelig vill, selv om latskapen skal få slippe til som den vil selv. Noe slikt, er ikke sikker selv på hva jeg mente. Noe som kanskje ikke er ukjent. Noen dager fortjener en å være seg selv mer enn andre kanskje? Hva nå det skulle bety..

Hodet er rimelig empty foreløpig i dag, ordene må dras ut – men det er vel og kanskje bra av og til?

5 kommentar to “Av og til..”

 1. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Og, mulig dette ble det Og, mulig dette ble det siste innlegg mitt, er lei av så mye akkurat nå.. Men det får så være..

  Tor

 2. Annapåstranda Says:

  Lysglimt Jeg tror det blir veldig kjedelig hvis du blir borte, selv om jeg ikke blogger her, leser jeg mange her. Dine innlegg er små koselige lysglimt, så vær så snill og ikke forsvinn !

 3. trultemor- Says:

  hei min venn! Siste??
  Nei, for all del!!
  Håper ikke det

  Og lei og tom er vi alle inniblant.
  Ha en god dag:)
  Klem

 4. Anonym:) Says:

  😦 kom tebars da:) *klemme på*🙂

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg er her enda, om ikke Jeg er her enda, om ikke annet. Får se hva det blir til, men takk for klemmer og ord..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: