Annus horriblus..

Etter 1 kubikkmeter bøker, 1 kasse utvalgte drops, te i såpass mengder at kaffekanna føler seg ensom, i sekk snytepapir, 5 døgn under og over dyna osv, fy pokker jeg er lei! Ufattelig at jeg som knapt aldri blir forkjølet, har de siste månedene vært mer forkjøla enn de foregående 10 år tilsammen. Og selv etter lista over her, er status not good enda, heller motsatt.

Denne gangen får mor skylda, må ha dratt med seg noe fra den pokkers byen som heter Bergen, et eller annet ufyselig virus fra en eller annen stygg fisk på fisketorget. Eller en paraply. Og jeg er så lei så lei, drittlei, utolmodig. Småsur. Irritert, forbannet. En sa en gang jeg måtte være verdens verste pasient, minst.

Beklager, ikke meningen å klage, ser mange sliter når jeg leser nedover. Har ikke vært her på flere dager, og ja: Godt Nytt År med det samme.

Da dykker jeg ned under og blir usynlig igjen..

20 kommentar to “Annus horriblus..”

 1. May-Britt Says:

  Godt nyttår God bedring osv. osv. Bare syt du, godt å se deg er det da vet du.
  Håper du blir bra fort, sikkert alderen det der vet du=)

 2. tante BØ Says:

  Å der er du jo : )) Var Å der er du jo : )) Var redd du hadde kutta ut bloggen jeg. Du har jo ymta innpå om det.
  Uff..det er sikkert den stygge fisken sin skyld at Villmannen gikk ned for telling igjen,
  men du verden å glad jeg er for at det «bare» var influensan som har herja og at du ikke har slutta å blogge.
  God bedring Villmann : ))

 3. Et realt rotehue Says:

  GODT NYTT ÅR c»,)
  Håper du GODT NYTT ÅR c»,)
  Håper du blir bedre snart.
  God bedringklem.

 4. Ulva Says:

  Vet du hva…. Godt å se deg her inne, god bedring😉

 5. bamse1964 Says:

  Godt Godt nyttår……
  ….ja…du slipper vel ikke unna influensaen du heller som oss andre…he he he….
  Du får ha god bedring….

 6. Tante Label Says:

  Åh, så godt å se deg! ..det var da voldsomt så mye syk du har vært i det siste..
  …du skulle kanskje tatt en tur til den doktordama di?

  Ønsker deg masse God bedring og håper du holder deg her hos oss!

  Megaklem!

  Tante Label

 7. -trultemor Says:

  næmmen Tor…. Har eg smitta deg med «dårlig immunforsvar» eller??
  No e jo alt snudd oppne’
  Eg har verken hatt influensa eller dei ørten sørpe-forkjølelsane som eg pleier.
  (bankibordet!)
  Har ikkje vore vondt-fri, men … hm.
  Er spent på kossn denne våren vil bli…
  Masse god bedring te deg!
  Og GODT NYTT ÅR!!!

  Og du……..tran, tran, tran:))
  (jaja, omega 3 då…gjere god nytte det og. Eg har rettogslett bare medisinert meg med sjokolade! *ler* full av antioksidanta…nei, nekta å tru det e bare den mørke som har det!!))

  Stor klem;)

 8. Edb.Regadog Says:

  Hm… Du fikk det fra Bergen du også, ja.
  Det var der jeg fikk det viruset før jul.
  Tre uker, og først nå begynner jeg å føle meg nogen lunde frisk.
  Kryp dypt ned under dyna.
  Du har ingen ting å gjøre oppe av sengen når det er på det verste.
  Klem.🙂

 9. Xantippe Says:

  Får slenge meg på med Gode Får slenge meg på med Gode Nyttårsønsker og ikke minst god bedring, det ser ut til at det kan trengs ja….;))

 10. Teia Says:

  Flott og se deg, Tor..Enn Flott og se deg, Tor..
  Enn om noe redusert..

  Hør med tante Bø..
  Den tanta har en kur for alt:) He he he.

  Skal holde meg god nå, jeg..

 11. mirapisani Says:

  God bedring. Mira ;))

 12. Trultus Says:

  Åjåjåj… Det er godt å Åjåjåj… Det er godt å se det er liv i deg! Men sjuk?? Igjen?? Tor dah… Er det ikke det ene så er det sannelig det andre!! Lungebetennelser, influensa, forkjølelser, brukne ribbein… Det er ikke måte på elendighet!

  Men å skylde på fisken??? Hmmmm… Heller for lite av sorten, spør du meg… :-))

  Riktig god bedring, Tor! Bli fort frisk! :-))

 13. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Mange takk May-Britt, nei Mange takk May-Britt, nei liker ikke å syte om slikt, det er alltid noen som har det verre. Alderen? Trodde jeg skulle bli enda mer imun da? hehe

  Jo her var jeg tante BØ, enda ihvertfall. Men har vært såpass down at jeg rett og slett ikke har orket å skrive noe disse dagene. Ja igjen, forstår det ikke, har aldri opplevd så mange runder på en gang før. Tror faktisk ikke at det er influensa, dessverre i grunnen, for da får jeg vel den etterpå? Garantert, selv om jeg ikke husker sist jeg hadde ekte influensa.
  Takk for bedringsønsket..

  Mange takk for klemmen rotedamen, håper du og snart får det bedre..

  Takk Ulva, godt å se deg og.

  Tja tviler på at det er influensa bamse, ingen rundt meg har fått den greia enda. Takk for bedringsønsket.

  Jepp Tante Label, uvanlig mye til meg å være, skjønt etpar ganger vet jeg at jeg antagelig ble smittet, en tredje gang var min egen feil, denne er jeg usikker på. Ser ut til at jeg må krype til korset og snakke med henne ja, få en time nå som alle helligdagene er over. Ser du sliter du og, håper du blir bedre du og snart.
  Megaklem tilbake..

  Stemmer Trultemor, snudd opp-ned. Aldri vært borti slikt før, men når en har hatt etpar tette så er en jo tappet ned og mer mottagelig for de to neste osv osv, en sirkel. Jeg håper dette blir den siste på lenge lenge. Og som nevnt er ikke symptomene typisk influensa, mer som en drabalig forkjølelse med feber og greier. Men tar vel en tur til doktoren min med det første, fikk jo lungebetennelse av en av de andre i høst.

  Tran? Nei, den er for puddinger, spiser sardiner i olje heller, hver dag. Sjokolade? Tja, har vel spist mindre av den enn ellers i det siste tror jeg? Kan det være årsaken? hehe.
  Stor klem tilbake..

  Mulig Bergen, eller ikke edb, mor var hos søster i Bergen i Julen og kom hit etterpå, noe må jeg jo skylde på? hehe..uff. 3 uker? Jøss, da kommer jeg til å gå på vegger og tak. Nei, nekter å være syk så lenge! Hm.. kjedelig under dyna så lenge, vedlig kjedelig, grusomt! hehe
  Klem tilbake og hils VB.

  Jøss det var xantippe tilbake igjen, det var på tide! Du kan ikke bare ligge og forsvinne sånn uten videre! hehe..
  Takk for bedringsønsker.

  Takk for det Teia, men redusert er rett, føler meg som en utslitt mopp, eller dens oldefar. Joda, tanter pleier å ha kurer og svar for det meste, hehe..

  Tor

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk mirapisani, alle gode Takk mirapisani, alle gode ønskene gjør ihvertfall noe på humøret.

  Jo liv her Trultus, seigt skinn vet du. Jepp, sjuk igjen, fatter det bare ikke. Blir visst aldri ferdig denne vinteren, og så er det jaggu kaldt ute og, minus 13 i morges, mange år siden det tallet var aktuelt og fremvist. Men jeg var i tvil om jeg skulle si noe, går jo på imagen min løs dette, dog, jeg tar det som en mann, hehe. Og ja, ser du husker det meste av lista, imponerende liste om ikke annet? hehe. Men det taper ned når det er så mye på så kort tid, hele skroget blir hengemyr. Og humøret ikke bedre ihvertfall.

  Hvem vet hva de bergenske fisker skjuler? hehe
  Takk for bedringsønsket, skal gi beskjed til doktoren at det må skje promte at jeg blir frisk.

  Tor

 15. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Håper jeg har fått sagt Håper jeg har fått sagt takk til alle dere gode mennesker nå, og ikke hoppet over noen.

  Takk igjen..

  Tor

 16. tante BØ Says:

  Tor..det Teia sikta til, det Tor..det Teia sikta til, det er at jeg sverger til en kjeft akevitt morra og kveld.
  Det holder meg fresk.
  Men ikke overmedusinering, det går på helsa løs igjen.

 17. Anonym Says:

  :=)) Stakkers deg. Må verra forsiktig med deg sjølve Tor:) Føl en trist undertone hos deg noen gang. Liksom du tier og skjul. Treng ikke det du er jo bare god hele du:) .Goklem:) å ta vare på deg no da. Sant?

 18. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Bare så dere ikke skal Bare så dere ikke skal bekymre dere så har jeg vært hos legen i dag og fått antibiotika, så det går nok greit etter hvert.

  Men kanskje jeg blir borte herfra, for en stund eller for godt, jeg vet ikke enda. Tror ikke jeg vil si mer om det nå.

  Tor

 19. tante BØ Says:

  Fint at du var hos Fint at du var hos doktordama. Pass på deg sjøl nå, åsså får du ha god bedring.
  Men vær så snill da Tor og kom tilbake. Om lysten på blogging har blitt borte for deg, så kom innom sånn dann og vann i hvertfall da. Ikke bli helt borte for oss da.

 20. Trym Says:

  Et no pillararane dine! Har eg ikkje alltid sagt det,- i alle fall i vaksen alder at ein ikkje skal drive å ete fisk –
  det er mat for sel og andre utrydningtrua artar!
  I alle fall ikkje fersk fisk!
  Er den skikkelig dau – salta tørka frosen, utvatna og kokt saman med mykje løk kvitløk og tomatar
  med poteter i mange timar Då er du trygg for fiskebasillar!

  Det har eg kosa meg med i dag!

  Og fisken frå våre kantar er sikkert kjempefarlig!

  Tenk på kvikksølvet fra Fedje ubåten!

  God bedring i alle fall og eit feiande flott nytt år!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: