The big pakkingsdag..

Pakke deg, firkantet. Pakke deg, rund med hals på. Og du – du uformlige får grønt glanset papir med nissefar, og mor. Og noen barn. Veldig med barn nissemor har? Du ja, det blir julerødt på deg, med grønne kvister og gylne bjeller – nei ikke mine bjeller. Og bredt gullbånd jeg former sløyfe med. Og lapp vet du, til og fra. Lapp med hull i.

Mjo, beklager, men du er sårbar derfor må du først balsameres i luftbobler med plast rundt. Sorry, men du overlever nok. Gå vekk pus! Ikke lek med den sløyfen! Jepp, sølvpapir til deg, jes har råd vet du, og en gullsløyfe med 5 stjerner i rundformat. Hm… Hvor ble saksen av? Der ja…

Så var det deg, du er lett – og tung. Lett å pakke, nesten for lett. Selv jeg får det til uten rynker som damene i sjappene. Du får hvitt papir med bær og resten av nisseslekta. Jøss han lignet på meg? Limelapp, neivel? Storfornøyd pakke! Jo! Rødt bånd blir stilig på deg! Ligg i ro da! Jada, du får snart slippe fri igjen..

Myk, en myk, de er kjedelige. lager en kjevle av deg, med klippete frynser. Og snurringer rundt. Gull blir fint, gullpapir siden det vistnok er krise. Neida, ikke for meg, for andre, noen. Sløyfer på, jepp. Myk kjedelig pakke ble spennende. Meg flink, meget flink. Flink gutt! Pus! Gi pokker ellers hiver jeg deg ut!

Hm.. denne krever pakkeintelligens og en teskje tolmod med kaffe til. En studie først – hvor starte? Best å lade opp et batteri tape først. Enig Pus? Blir som å pakke en ball med 3 firkantete sider pluss paraply. Og et vindu som kan knuses. Til angrep! ……. hm, ler du pus? Makan til frekkass! Synes den ble pen jeg, litt av hvert i papir, rene kunstverket. Mulig den tar seg bedre ut innpakket? «Obs! Må ikke pakkes opp!» Henger lappen i antenna jeg, med god vilje blir den der.

Neste! Hm… her er en ferdig innpakket. Jippi! Da mangler bare lapp, «Til…… til……? Hvem pokker var den til? Nei! Ikke prøv deg pus! Den er ikke til deg. Gå ned av bordet! Hm… jeg venter med lappen til hjernen er tilstede. Skal vi se… en til ferdig innpakket? Merkelig, husker ikke at….? Vel, den får kose seg med den andre i mens. Hm… de er jo nøyaktig like i formen?

Ugh! A real man’s pakke neste! Noe med substans, en hårete pakke. Den blir lett, kan bruke muskler og mye tape. Burde hatt noe julepapir for menn, er jo bare damepapir her jo? Hvem har bestemt at designen på julepapir skal ose uskyldige kvinner? Nåja, får bruke gull. Sååå……? Nå ble den rett og slett tam, ser jålete ut! Kanskje litt gaffatape ville gjort den mer mannlig? Får legge deg under «til vurdering»..

Neste!

6 kommentar to “The big pakkingsdag..”

 1. mariee52 Says:

  uff ja det er iike greit med de der ferdige tror jeg har husket å skrive navn på iår, må kanskje sjekke snart, det nermer seg jo dagen, Ha en god dag imorgen Tor, eller idag, jeg er litt sein ikveld, eller tidlig idag hmm, må vissst finne senga nå, vinen gjør meg god og døsig, god natt, eller er det god morgen,,,neida bare tuller, klem og sov godt,,Varme tanker fra Mariee52

 2. Et realt rotehue Says:

  He he he he,syns jeg ser du He he he he,syns jeg ser du pakker inn gaver med makt og gaffatape…fnis
  Jeg hjalp min kjære i dag med noen småpakker til en pakkelek,
  og da var Emil ivrig hjelper,he he
  God natt Tor.
  Klem

 3. bamse1964 Says:

  Gaffatape var en god Gaffatape var en god iide…..Kanskje det endelig sitter…..

 4. tante BØ Says:

  Gaffatapen..haha..god å ha, Gaffatapen..haha..god å ha, men jeg klarer alltid å få den rundt fingern så jeg må slite meg løs : ))
  Ellers synes jeg det er et mareritt med julegavepakking..jeg liker det ikke.
  Morro å gi bort, men å pakke inn…? Før…for mange år siden, fikk man alltid pakket det inn i butikken, fix ferdig med bånd på …alltid..bestandig : ))

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nytter ikke når de er Nytter ikke når de er ferdigpakket og en ikke husker hvem er hvem sin og må pakke opp igjen marie, hehe. Hm ja, det nærmer seg dagen med kjappe skritt, har enda en liste med ymse på som må ordnes. Ha en fin dag i dag, og klem tilbake..

  Du vet ekte mannepakke står for en støyt Rotehue, hehe. Ellers er det ok å pakke inn synes jeg. Emil ja, denne katta jeg har er og en ugangskråke av og til, men så er den dame da, hehe
  Håper du fikk sove rolig og godt. Klem tilbake..

  Tja bamse, de ser da mer mandige ut med gaffatape? Hehe

  Vel tante Bø, gaffatape er nesten et av verdens underverker, når en leser alt den er brukt til så undrer en på om verden ville overlevd uten, hehe. Egentlig er jo gaffatape ment som «kanaltape», dvs oppfunnet for bruk på skjøter til ventilasjonsrør (f.eks spirorør). Lite ante nok «oppfinneren» om at dens bruk skulle nesten havne til månen..

  Jeg synes det er ok å pakke inn, men selvsagt kjekkere å pakke ut, hehe

  Tor

 6. Teia Says:

  Det tror jeg vi kan kalle Villmanspakking:)
  Men det blir så bra atte….


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: