Oss ekte menn i mellom..

Noen menn barberer mer enn selv kvinnene gjør. Jeg mener utenom ansiktet, og selv der barberer de såpass iherdig og ofte at en begynner å lure på om de bruker G-string. Og snakker med lys stemme.

Vel, vi villbasser tar det som det passer og når det er flo sjø. Speil er en merkelig sak, noen kler hele vegger med speil, ja sågar taket og. En ting er at det må være et sant helvete å holde de rene, en annen er spørsmålet om hvorfor må ens kropp fremstå fra alle stillinger og kanter?

Mitt speil på badet er såpass utskjelt og forbigått med vilje at det nok vurderer å emigrere. Men det var vi ekte og ville. Her en dag jeg inn natura besøkte speilfanten etter å ha spylt skroget – et slankt perfekt skrog selvsagt, det er jo kjennetegnet på spretne villbasser, ikke noe som henger her nei, eller disser – nåja, den dingsen der ja, men den kan ikke alltid være klar til angrep – men jeg kom på noe besten sa engang, han og olden sa så mye klokt de..

Olden var tynnest på toppen, dvs blankpolert, «guttungen» dvs besten, hadde enda 7 strå pluss et håp igjen oppå der. De to kloke herrer mente bestemt at årsaken til at det var slik, altså at håret til slutt kun ble en krans, var enkelt. Etterhvert som tiden gikk ble jo ekte mannfolk klokere og klokere, dermed måtte jo hjernen utvides for å få plass til allverdens viten. Så det logiske var jo da at den mens den vokste, presset på hårrøttene og skviset de til fordel for klokskapen. Så vet vi det.

Speilet sa meg at min hjerne og har begynt å utvide seg, altså blir jeg og klokere, og det er jo bra! Må ligge i genene. Dog har jeg ikke arvet de to herrers korpulente skrog med pondusmage. Noe jeg er glad for, ryggesekken skal jo være der den naturlig henges når en har bruk for en sådann. Besten’s var en skikkelig Norgessekk, en sånn der hvor alt man stapper i ender nederst og kun omfanget der ned øker, oppe er den like upåvirket samme hvor mye nedre delen utvides.

Pga våre senete og skjulte musklers overkropper – vi liker ikke å briljere med vår styrke i utide, er det jo kjent at på ekte og naturlige slike må hårveksten vike. Dessuten, som olden sa, skulle vi sett ut som aper på overkroppen ville dette generert såpass mye luftmotstand at vår velkjente speed ville lidt. Sant nok, og jeg har alltid løpt i fra enkelt det jeg ønsket å løpe fra, hehe… Men litt pyntehår her og der finnes, dog øker ikke det i mengde.

Hvorfor, ble så tanken, og en ny epistel klokskap fra de to herrer dalte ned i minnet. Jo, på ekte menn av vårt kaliber, behøvdes manndigere utseende, dermed forflyttet den ikke økende hårvekst på musklene seg opp i nese og ører, og øyenbryn. Så omtrent ble det fortalt en gang olden snek seg til å bruke finsaksen til olda når hun var en tur ute og hentet eggene.

Men dårlig som han var å sikte uten lesebrillene, så ble det først en bomtur i nesen og en rød bekk dryppet sakte, etterpå klippet han like greit en øreflik i to. Men som de herdete menn vi er, lot han seg ikke affisere av slikt småtterier. Dog fikk han forklaringsproblemer når olda’s skarpe blikk krevde et troverdig utsagn.

Besten mente bestemt at damers to saker var forhåndsdømt av tyngdekraften. Olden var mer usikker på om det var ren årsvekst som øket mest i lengderetningen ettersom fruentimmerne ble eldre. Skjønt begge herrer var enig i resultatet teoriene ga, dvs at melonene ble franzbrødformat til slutt. Eller var det rund pariserloff?

Og begge hadde sine lignende teorier om vi ekte menns utstyr, dvs at det øket, nærmet seg jorda – og ikke omvendt med klokskapens år. «Det finnes kaniner, og det finnes okser» ble en bibemerkning fra olden. «Og små dropsposer og store herdete skinnposer til edelsteiner» kom det kjapt i fra besten..

Det ser ut til at de to hadde sterke gener..

11 kommentar to “Oss ekte menn i mellom..”

 1. LOA Says:

  Takk for dagens gode latter🙂
  Ingen problemer med å se det for midt indre øye…..
  Klem

 2. Anonym Says:

  Slekters gang Jau, jau, nå har jeg et levende bilde av både olden, besten, old og besta og Jærskalden himself! Makan til forklaringer på naturlig alderdom skal man vel lete lenge etter :-)))))
  Utrolig hvordan mannfolk kan få vridd virkeligheten til noe flott, maskulint og for dem en uimotsigelig sannhet! Jeg ler og ler og ler!!! Jærskalden, ittno’ rart at du er som du er, jammen har du litt og slektes på og gode gener, hehehehe!!
  Kveldsklem fra Tante Sofie med nedfallsmeloner🙂

 3. Først og sist Says:

  Å du Tor.. …den Vidle..
  Beskriver «ur» mannen her…;0)
  Hmm…det med nesehår…stadie..??
  Lille speil på veggen der…hvem i he…te er denne mannen der…
  Speilet er vakrest med baksiden ut…
  ;0)

 4. trultemor- Says:

  hahahaha:) knalla bra!

 5. mariee52 Says:

  og kloke ord var det fra olden ja fin denne Tor, Skalla menn er de beste elskerne har nå jeg hørt da, så lurer på om det er sant, hehe,,Varme tanker fra Mariee52

 6. bamse1964 Says:

  Bloggen her hadde ikke vært Bloggen her hadde ikke vært det samme uten Jærskalden.
  Alltid en fornøyelse å lese dine innlegg…..en får liksom trent opp og holdt ved like smilemusklene….
  Ha en riktig god natt….

 7. Elza Says:

  Fysj. Du er noe av dem mest sjølopptatte menna jeg har hørt om. Sjølbeskrivelser som om du skal væra guds gave for oss damer, særlig! Det sies at ubarberte menn er likegyldig med hygiene ellers også, så jeg tør ikke tenke på deg da!
  Du har vel dine «hengende deler» gjemt i en skau av hår, og sluntrer med vaskinga, æsj.
  Takke meg til ekte menn, som er barbert både i ansiktet og overalt der nede. De beviser at de er nøye med hygienen, nemlig!

 8. Anonym Says:

  PHØH Elza Tullpreik!!! En mann med hår både oppe og nede og på midten kan være like «hygienisk» som disse glattbarberte barnerumpene du foretrekker.
  Nei et ekte mannfolk skal ikke være glattpolert, fri og bevare meg. Jeg snakker av erfaring.
  Tante Sofie

 9. May-Britt Says:

  hei tante sofie enig med deg her ja, godt å ha litt erfaring! Ikke sant Tor=)
  Ha en god natt og sov godt=)

 10. Elza Says:

  Så klart. Jeg veit da at dere to er enig i alt Tor sier og gjør. Sjøl har jeg vett til å væra uenig når det trenges, og med mine erfariner med alle typer menner, veit jeg hva jeg snakker om her, og at det er sant det jeg sier. Det er forresten lett å sjekke det ut sjøl, tru dere meg!

 11. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe, takk alle, ser noen Hehe, takk alle, ser noen liker villmenner og andre blankpolerte parfymerte gutter, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: