Utsikt fra en passe navle..

Da var det konstatert at vi menn tåler mer enn kvinner. Noe vi menn alltid har visst, men kvinner selvsagt fornektet. Beviset kan sees her: http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=543459 Så myten om den sytete mann fikk dermed et nådestikk. Dette uten at man behøver feire. Vi menn er ikke hovmodig anlagt av natur, ihvertfall ikke dette eksemplaret. Dog kan en vel fryde seg litt i all stillhet..

Den meldte stormen ble og en slags myte og redusert til en ussel kuling som kun smårister i gress og annen spinkel vekst. Skjønt jeg mistenker at den ville blitt oppgradert til en farlig storm hadde den forflyttet seg over fjellet til Oslo. Mye er tilpasset her i verden. Også tøffe trær på Jæren som er ekstra forsterket på sørsiden for å møte stormer fra nord, ekte stormer og ikke en bystorm.

Hvofor kom Adam før både egget og Eva? Det får stå ubesvart – ellers får jeg vel på navlen her nå. Min navle er passe ok. Men den skygger ikke for andre deler av verden. Alle burde hatt passe navler som ikke skjulte dalene bak. Til slutt blir det ofte slik at de store navler skjuler innehaveren selv fra å bli sett av andre..

Usj! Nå må jeg snart dusje, fikk baconost i det pene småskjegget. I går var jeg innom en leketøysbutikk på størrelse med noen fotballbaner. Man måtte ha kikkert for å skimte andre enden av barnas paradis. Da jeg og min meget store vogn ruslet rundt, jøss, så utrolig mange typer leker? Og ikke bare pr kvadratmeter, men og i 4 meters høyder.

Da jeg var liten klarte man å se alle lekene på en kvadratmeter, de fleste var av tre, resten i støpejern. Men jøje meg hvor lykkelige vi ble dersom vi fikk en av de – som tilskudd til de hjemmelagete og de som var arvet. For all del, selv for et barn på 175 cm var det mye morro i leketøyshavet. På samme tid føltes hele greia å ha tatt litt av. Til slutt, etter ca en mil å gå, nærmet jeg meg kassekøene. Tanken om at akkurat her, i dette bygget, her kunne man kanskje ane vår verdens ville veier og galskap..

Sjeføkonom Harald Magnus Andreassen er på banen sånn ca annen hver time. Og de andre økonomer som skal berge vår velstand. http://www.na24.no/article2470216.ece Her mener han at både nedbanking av renta og julegave fra Jensguten må til. Nå! Alltid NÅ! Hvorfor er jo logisk. Det store julehandelen må jo sikres.

Slike kurver skal i følge Andreassen og de andre frelserne alltid peke oppover, og ikke få lov til å slå seg til ro sammen med de andre kurvene på julebusken. Alle økonomer, makro eller større, har alltid en agenda. Ikke glem det. De lever av velstandens gryn som svever rundt i fri utførelse, dessto mer som svever, jo mer drysser ned på de grynelskende økonomer.

Jeg synes stakkars Gjedrem må snart få fred for disse masekoppene. Heldigvis ser det ut til at han beholder roen og øreproppene på. Ingen er tjent med såpass dramatiske grep at vi får en kontra rett etterpå. Eiendomsmarkedet f.eks, er bare nødt til å komme seg ned på jordet igjen, før eller siden ville ballongen sprukket når det kom for høyt i atmosfæren.

Men økonomer er ikke blitt herdet med stillstandspiller eller justeringer, konsolideringer, av markeder. Deres kontoer, som er basert på evig stigning og dens avkastelse, skal kun stige, ellers raser deres drømmer om å bli sidestillet med onkel Skrue..

Meler sin egen kake, med andres deig, kan passe på slike individer med diamanter i navlegropen. Vel, de om det. Min deig tør de nok ikke røre, da knekker noen fingre og tape på munn.

Ellers har katten nå lagt såpass på seg at den snart er like lang i alle retninger. Jeg mistenker den for å endelig ha funnet morens nøkkel til kunsten å fange fjærkre som nytes inklusive nebb, fjær og resten..

4 kommentar to “Utsikt fra en passe navle..”

 1. Edb.Regadog Says:

  He-he Tror at det stemmer faktisk.
  Hvorfor vi kvinner opplever at menn er «svakere» når det gjelder smerte og sykdom er vel for at dere er flinkere til å få oss til å synes synd på dere når dere er syke. Og det inneboende i oss som liker å pusle rundt mannen. Og tro at vi er den sterke part.
  Selvfølgelig er vi ikke det, det vet jo dere like godt som oss, men dere skal ha for at dere spiller med.🙂
  For det er kun kvinner som trenger å slå seg på brystet og briske seg med at de er slik eller slik. Mens de som vet, de trenger ikke hyle opp om det.

  Ellers så må du jo forstå at det må skje NÅ! Og akkurat NÅ!
  Julesalget har jo sunket hele 5% fra i fjor. Og det er jo krise må du forstå.
  De har til og med begynt med romjulssalget FØR jula har kommet.
  Tenk at folk får kjøpt julegaver på tilbud. Det er jo ikke til å holde ut.
  Jeg mener når jeg sier til VB at jeg vil ha sex nå. Da vil jeg ha det akkurat der og da.
  Og når mine søte barn vil ha noe så må jo vi som foreldre skjønne at vi må slippe alt vi har i hendene for å oppfølge deres ønsker akkurat der og da.

  Sukk. Det er derfor vi har fått den generasjonen vi har fått.
  Aldri eller sjelden har de hørt nei i foreldrenes munn.
  Egoistiske egosentriske som skal overta dette landet og som sitter i posisjoner nå.
  Vet ikke hva motgang er.

  Fikk streng beskjed av min sønn at pusen ikke skulle fores så mye som jeg gjorde. (Den begynte å bli litt rund.)
  Men tørrfisk kan vi sitte og kose oss sammen med. Det legger hverken katten eller jeg på oss av.
  For en herlig setning?
  Ellers når pusen har fanget fugler spiser hun hodene deres.Ikke særlig hyggelig at fuglene alltid er hodeløse. Mus leker hun bare med til de er døde for så å vente på at vi skal kaste dem.

  Hm…har jeg nå fått sagt det jeg skulle?
  Tror det er fullstendig tom i hodet.😀

 2. Xantippe Says:

  Hmmm…. tror ikke på den Hmmm…. tror ikke på den undersøkelsen jeg… den er sikkert gjort av menn!!!! Leeeer…. men når det er sagt, så kan det vel kanskje stemme at menn kanskje kan tåle noe smerte mer enn kvinner… men aldri i verden om dere kunne født….
  Han der Andreassen er helt på styr…. å foreslå at Jens skal gi alle nordmenn pææng før jul… tull… de fleste av oss har nok….det må i såfall gå an å bruke en fordelingsnøkkel. Jeg leste på VGs siden ( en blogg tror jeg) om ei dame med sønn som etter at alle regninger var betalt nå satt igjen med 2.700,- til mat og gaver osv… slike kan treng en ekstra julegave fra staten…..;))

 3. bamse1964 Says:

  IIkke noe nytt det at vi IIkke noe nytt det at vi menn tåler mer enn kvinner….men for husfredens skyld er det vel best å la kvinnene tro at det motsatte er tilfelle…………

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg beklager sen respons, Jeg beklager sen respons, var for trøtt i går kveld..

  Mjo, mulig du har rett E, men tror og dere nok liker å dulle med oss når vi er sjuke, hehe Kvinner har jo andre sterke sider hvor dere nok overgår oss menn. Jeg mener vel at ingen av kjønnene behøver bruse med fjærene og heve seg over den andre..

  Det er nok mye krisesnakk og hyppige møter i bakrommene i forretningslivet nå i disse dager. På den annen side kan ikke det allerede sykt høye julesalget bare øke og øke hvert år. Det er jo ikke det som er meningen og budskapet med julen. Handelsnæringen har seg selv å takke, egentlig kynisk å selge alt til full pris før nissen kommer, men dagen etter er det halv pris på det meste. Og vi er idioter som godtar. Sex? hehe

  Tror det er sunt med noe motgang økonomisk for de fleste, da først lærer de verdien og at de må ta ansvar og tenke langsiktig, ikke bare i dag.

  Min katt spiser ikke så mye inne som økingen av dens volum skulle tilsi, og jeg har sett fanten etpar ganger nå stikke inn under terrassen med en kylling. Før har den aldri klart å fange noen. Moren var en stor jeger og svelget fuglene nærmest hele. Tørrfisk? Grøss..

  Tom i hodet? Som meg akkurat nå det..

  Nei regnet ikke med at du xantippe ville bifalle en slik undersøkelse som ga et logisk svar, hehe. Lett å holde på den gamle leksa om at vi ikke kunne født, for den kan aldri motbevises av naturlige årsaker. Jeg tror hvis vi kunne, så ville nok ikke antallet fødte minket akkurat..

  Jepp, nå tyter det hver dag med x antall økonomer som skriker om lavere rente, og høyere forbruk for å berge «noe». For de fleste privatpersoner har nok ikke følt så mye til selve krisa enda. Om folk må en stund bremse litt så synes jeg ikke så mye synd på de, dette ment som de som egentlig har nok og kun må bremse litt på luksusen. Ja, du forteller et eksempel som nok føler seg glemt, og slike mennesker vil ikke få det bedre tror jeg bare om renta faller litt. Enig, det er disse som i grunnen behøver en julegave fra Jenseguten, men hva kan en forvente av en sosialistisk regjering?

  Hehe, du er vel inne på noe der bamse, husfreden er jo og et poeng..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: