Grøde..

Det var det året plommene bare ble modne på en side. Kornet la haggelbyger flatt og overlot restene til ishavsvindene. Potetene druknet på rot. Kua gikk utfor stupet og forvant i havets svelg. Det ble den vinteren de gikk begge godt ned i vekt og musene i spisskammerset flyttet ut for å ikke dø av hunger. Det var den vinteren som ble mørk og mager.

Men de begge smilte, de hadde kjærligheten, den overvinner alt når den er ekte..

Det var den sommeren kontoen svulmet, den nye bilen hadde alt. Det nye tilbygget på 1000 kvadrat utmerket seg i kaksestrøket med utsikt til havet og den private strand. På svai der nede lå en annen av hans stoltheter, den største de laget. Båten over alle båter, kjekk å ha, alle ser jo hva kar dette er. Den nye polerte bilen svingte inn i oppkjørselen av importert stein. På vei inn håpet han at det nye bassenget nå var klart til fremvisning blant venner og naboer.

På et rundt håndlaget bord med gullkant i entreen lå et brev. «Farvel. Jeg har reist for godt fra denne sjeleørken av kaldt gull» stod det. Først irriterte han seg på at hun i det minste kunne skrevet på et bedre papir og hatt rene linjer – men så kom han på at han nå måtte finne en annen representativ kvinne i en fart til kveldens selskap siden kona nå var reist.

Hun kunne da i det minste ha ventet til etter det viktige selskapet, mumlet han irritert…

.
.
.
B-Tribe – Love…

3 kommentar to “Grøde..”

 1. May-Britt Says:

  Takk ha en god natt og sov godt=)
  [img]http://i114.piczo.com/view/4/0/0/s/7/6/k/9/5/5/w/p/img/i279759175_89290.gif[/img]

 2. Anonym Says:

  B-Tribe? Wow! sensuelt til tusen. god musikksmak du:)

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk May-Britt… Ha en fin Takk May-Britt… Ha en fin dag du..

  Ja, B-tribe har mye bra musikk anonym, denne var og med en nydelig video..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: