Gørild Mauseth – Vis meg ikke naken uten en mann oppå?

Det er noe med den saken der, noe som muligens jeg ikke ser lyset i. Nå er det ikke vanlig at jeg skriver om andre mennesker, men denne litt spesielle saken som har fått mye oppslag dreier seg jo om mennesket Gørild Mauseth.

Må bare tilføye med en gang at jeg ikke har sett klippet, ei heller Gørild Mauseth uten mannen jukkende oppå. Dommen har jeg heller ikke finlest, dog forstår jeg det slik at det er ok at sexen med den nakne Gørild ble vist, men ikke etpar sekunders glimt av henne uten den jukkende mannen(?)

Selv tror jeg at jeg ville valgt motsatt dersom jeg var nødt, altså nude etpar sekunder, men ikke jukking på en dame takk. Selv om omgivelsene var en blomstereng eller en kasse hyse. Jeg forstår godt NRK som vil anke den litt snodige dommen, den virker noe uvanlig, minst. Det må ikke bli slik nå at dersom media skal vise et klipp fra en eller annen film så må de vise hele filmen for at sammenhengen skal komme frem. I dette tilfellet ville man jo endt i fiskekassen uansett.

Det er ikke uvanlig at mennesker, skuespillere eller ikke, angrer et snes år etterpå av sine tidligere sprell uten klær på, det er en dagsaktuell sak i høyeste grad nå også. Det litt merkverdige i dette tilfellet er at Gørild i følge Dagbladet nå sier at hun utelukker ikke flere nye slike scener i fremtiden. Mulig jeg nok en gang ikke forstod alt, men jeg trodde hun angret og fikk ikke sove etter det forrige? Hørtes slik ut før rettsaken ihvertfall.

En sak er private klipp på avveie, enten frivillig eller ikke, men når det er vanlig spillefilm som alle kan se ved å f.eks kjøpe den, og man vet at slike scener er (vanligvis) ikke real, så er ikke dette endel av en skuespillers hverdag? Trodde kanskje Gørild at hennes film ikke skulle vises for allmuen? At den bare var laget for å ha bli laget – og deretter destruert? Jeg tror hun har blå øyne?

Nå i dag er Gørild å betrakte som en voksen moden kvinne, og har vel kanskje forstått at spillefilm lages for at noen skal se den etterpå. Og hun har gremmes over sin frimodighet i unge dager, angret. Men, allikevel kan det altså tenkes at vi ser henne i lignende scener som moden kvinne også senere? Hallo – noen hjemme? Vel, et tips Gørild, i all vennskapelighet fra en villmann: Velg en blomstereng neste gang, den vil garantert kle din sikkert vakre kropp bedre enn en kasse mørjukket hyse..

12 kommentar to “Gørild Mauseth – Vis meg ikke naken uten en mann oppå?”

 1. May-Britt Says:

  helt enig vil man ikke vise sin nakne kropp offentlig, da bør man ikke la noen filme den, med eller uten mann og fisk.
  virker veldig søkt hele greia med den rettsaken der, men hun kan jo få bra betalt nå da! (erstattning).
  og for ikke å glemme, masse reklame for fiskefilmen sin=) ha en fin dag=)

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  «og for ikke å glemme, «og for ikke å glemme, masse reklame for fiskefilmen sin»

  –>hehe, mulig du er inne på noe der som jeg ikke tenkte på May-Britt.

  Men søkt, ja, og delvis uforståelige argumenter, som i neste omgang hun selv (etter rettsaken) avliver igjen..

  Tor

 3. May-Britt Says:

  Jeg hadde ikke hørt om dama eller filmen før dette tullet her jeg da, så neste filmen hennes blir det vel litt fler som husker henne sikkert, da blir de mer penger! ( PR Jippo hele greia) Og lover å vise dåsa si flere ganger da gitt….hehe.

 4. tante BØ Says:

  Har ikke fulgt med på den Har ikke fulgt med på den saken jeg da……luker bort sånne *nyheter*.
  Men jeg skulle gjerne skrevet noe der jeg kunne rappa det uttrykket ditt Tor …
  …ei kasse mørjukka hyse…jeg ler så jeg griner : ))
  Det var en 10 poenger.

 5. Anonym Says:

  dvd nå haster det med å få filmen ut på dvd!
  http://www1.vg.no/film/artikkel.php?artid=543501

 6. -trultemor Says:

  hun fikk iallefall skapt mye blest om seg selv og denne saken på denen måten….
  Ikke helt klokt kanskje?
  Uten kommentarer hadde dette glidd forbi de fleste uten særlig notis vil jeg tro…

 7. Xantippe Says:

  Hehe…det er bare å følge Hehe…det er bare å følge med ja, tror hun snakker om å gi ut filmen på DVD…. forstå det den som vil… mest sannsynlig er det vel at damen har fått den oppmerksomhet hun ville ha, og nå skal ta inn rentene av denne mediedekningen i form av økt DVD salg??? ;))

 8. bamse1964 Says:

  Var ikke rettsaken bare for Var ikke rettsaken bare for å tjene litt ekstra penger og for å skape ekstra PR???

 9. retired Says:

  Fiskemat Kanskje dette kunne være noe Eksportutvalget for Fisk kan bruke.
  Forekommer meg å være en tungvint måte å lage fiskemat på.

 10. Anonym Says:

  Hmmm Ka farsken…noen som har løst på litt «Lættjokka Hysa» ?

 11. Teia Says:

  Trudd Aldri hu skulle vinne Trudd Aldri hu skulle vinne den der…

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Vel, ikke så mye for meg å Vel, ikke så mye for meg å tilføye, ble heller ikke særlig klokere, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: