Sexoholikerforeningens hjemmesider?

Det er en flott grå dag og en litt våken trøtt villmann. Da øynene ikke var helt åpne, klikket han på feil link og kom inn her: http://www.sol.no/helse/sex/ De smale gluggene måtte gnis for annenhvert ord var «sex» og han lurte på om han hadde kommet inn på sexoholikerforeningens hjemmesider.

Da han kom til 25 overskrifter med ordet «sex» i, ga han opp å telle. Og de fleste overskriftene handlet om noe angående paring (er det med en eller to r?), sorry, kjønnslig omgang. «Sexen du ikke har hørt om» Hehe, herregud? «Her har de mest sex» jaha, hvordan vet man det? «Klar for noe mer dristig?» Jeg? Høh, hva pokker babler dere amatører om! Hm.. «kremt»… hehe

«10 sexy julegaver til henne» stakkars nissefar. «Norske menn frykter ikke store pupper» Frykter? Hva faen? Er noen redd de to utvekstene? Hva kan de gjøre med en mann? Dunke han i hodet? Kvele han? «9 verktøy kvinner trenger»? (Måtte inn å se hva verktøy kvinner måtte ha) Hva i pokker? Nå så jeg for meg et utvalg fra Clas Ohlson, men der tok jeg feil, dildoer, sexbok, sexy undertøy osv.. Fatter ikke at kvinner ikke protesterer? Eller er norske kvinner sexhjernevasket?

«Disse kvinnene er mest utro» Jaha? Har dere noen bevis? «Få verdens beste sex» Hva er «verdens beste sex»? «Er det vanlig at penisen bli stiv uten grunn?» Hehe… «Kan alle kvinner få orgasme?» Herregud, selvsagt… «Får klamydiatest i julegave» Hææ? Stakkars nissen.. «Lov å flørte på julebordet» Ahh er det en lovfestet rett nå? Og antagelig pålagt og vel.. Idioter!

«Kvinne fikk skjeggvekst av p-stav» P-stav? Og skjegg? Nei…bakket ut av den fordervete side. Hele greia virker sykt. Hvem i alle dager leser alt det der sexgreiene? Må være rimelig mer enn normalt opptatt av det kjødlige. Fant ikke noe om følelser, de virkelige, kun kroppslige saker..

Noe som var «vedtatt» og «bevist» nå ifølge overskrift på forsiden i går var at «alle menn søker yngre kvinner». «Alle menn»? Og: «Kvinnene vil ha eldre menn» (Under stod det riktignok at når kvinnene kom på middelaldernivå, eller «panikkalderen», snudde de og ville ha yngre menn – mens mennene stadig ville ha yngre og yngre kvinner desto eldre de ble).

Fatter ikke at det er mulig å ta så til de grader alle under en børst. Hva hjernedøde mennesker kan komme med slike påstander og nærmest gjøre det til en fastsatt standard? Og når en vet at det er flest unge som leser møkka så er slike bastante utsagn nesten på grensen til uansvarlighet. Finnes det ingen grenser lenger for hva dritt en kan servere som liksom «seriøs forskning»?

En ting som slår meg er at hele opplegget, slik som den siden jeg feilklikket meg inn på ovenfor, er myntet på kvinnelige lesere. Og ofte står det kvinner bak artiklene og. Jeg synes hele greia er nedverdigende lavmål. Hvor er rødstrømpene? Hvor er likestillingsaktivistene? Her fordummer man kvinner ned til noe kjønnslig, som om kvinner kun er noe som er skapt for å ha sex med, som om det er det som er kvinners liv, sex og kjønnslige greier med normaler og unormaler. Patetisk og ekstremt sykelig vil jeg kalle hele greia.

Men siden det er utallige slike sider er det noe som og er et tankekors, for å opprettholde slike sider må det være x-antall lesere over tid for å holde liv i greia. Dermed er det nærliggende å tro at ganske mange er innom disse sidene og leser det hjernedøde. Mange kvinner – og det er skremmende…

Ellers er det som nevnt en vakker grå dag hvor himmelens gardin antagelig ikke blir fratrukket. En dag hvor blitzen spretter opp dersom man tar et bilde ute. En dag hvor tankene lar sjelen oppleve en annen dimensjon enn i går da alt lys var på..

4 kommentar to “Sexoholikerforeningens hjemmesider?”

 1. Uglebloggeren Says:

  jaja hehe…ja det er helt vilt hvor mye skvip de greier å lokke oss til å lese.
  Og artiklene inneholder jo stort sett bare tull!

  Jeg tror det er for dumt, slik at ikke engang rødstrømpene gidder å gløtte med øya.

  God helg!

 2. tante BØ Says:

  Hehe..var inne å titta. Der Hehe..var inne å titta. Der var det «oppskrifter» for det meste. Fra alt «under dyna» tik hvordan du skal takle jula med svigers.
  takke meg tell..jeg leker meg fram og tar svigers med et smil, så får det bare stå tell : ))

 3. Anonymaaa Says:

  Det er kvinnefrigjøring å kaste av seg klærne å bli runkemateria Jeg er så utrolig enig! Er en jente på 21 år som er utrolig lei av at man bare skriver om sex sex sex.ikke kommer de med noe fornuftig heller. Mange av disse artiklene er som du sier postet av kvinner..hva skjer med at vi skal underkaste oss å gjøre alt for å tilfredstille mannen? Og både sol, dagblad og vg er veldig flinke til å legge ut bilder eller videoer av halvnakne / nakne damer…slik at vi skal føle presset, å slik at menn kan sitte å se på de å få ett inntrykk av hvordan vi burde se ut, finner ikke en dag på disse tre nettsidene hvor jeg ikke får pupper eller rumpe rett i trynet. Mest mulig nakenhet og mest mulig fokus på hva som er den perfekte kropen og da bare når det gjelder kvinner.
  Og hva skjer når en kjendis føler hun er blitt en moden kvinne? Jo hun tar av seg klærne å lar seg bli fotografert naken / halvnaken med kåt blikk og dristige poseringer…man er ikke voksen før man gjør dette nemlig! Det er kvinnefrigjøring å kaste av seg klærne å bli runkematerialle til Knut på 15 år. Førsta da er man en moden kvinne!

  Jeg blir lei dette tullet. Evig mas. Hønsehjerner hele gjengen😛

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Enig uglebloggeren, det er Enig uglebloggeren, det er bare tull og overfladisk, uviktig. Typisk media, men mulig rødstrømpene heller burde ta for seg slike ting som dreier seg om livsverdier og forståelsen de unge skal ha med seg..

  God helg til deg..

  Jepp Tante BØ, «oppskrifter» for mennesker, hvordan være mennesker. Hvordan få bli som en normal, godkjent. Sykt når en tenker på det..

  Anonymaaa, flott og godt å lese hva en ung kvinne mener, det står det respekt av. Og jeg er enig med alt du sier. Lykken er ikke å dyrke kroppen. Det tragiske oppi alt er de som ikke føler de passer inn i malene, dessverre er det utrolig mange unge som sliter med selvbildet i dag, og mye av årsaken er nok å finne i medias kyniske metoder..

  Hm.. ja mye sant i det siste der og, har alltid forundret meg at godt voksne kvinner som burde vite bedre gjør det du nevner, egentlig uforståelig for meg.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: