You’ve got mail God..

Til Herr Gud & CO u/s (aka Allah etc etc)
Fra Herr LB Direktør og styreleder i Alle Verdens Hedninger a/s

Jeg viser til Deres reklamebrosjyre «Bibelen» og div andre foldere.

Under siste styremøte her i Alle Verdens Hedninger a/s, ble det besluttet at undertegnende skulle prøve å komme i dialog med Dem og deres firma. Dette for å gi Dem en sjanse til å fremlegge noen konkrete bevis på noen punkter i deres tidligere reklamesaker, utgitt i millioner av eksemplarer.

Vi synes at siden det nå er nærmere etpar tusen år siden deres foretak kom med lovnader om Deres herligheter for menneskene, at det er på tide at Deres foretak kan peke på noen av de konkrete herligheter som er lovet de som blir medlemmer i deres geskjeft.

Først vil vi påpeke at juridisk er deres utgivelse i strid med markedsføringsloven, det er ikke noen henvisninger til klagerett eller reklamasjonsmuligheter. Dette strider mot mange regelverk, både nasjonale og internasjonale. De har hatt såpass med romslig tid nå på å korrigere disse forhold at vi snart ser oss nødt til å innklage Deres foretak for myndighetene.

Så til selve lovnadene i Deres reklamefoldere:

De fattige i denne verden, og de er det mange av, de representerer de største delene av Deres medlemsmasse, og dermed skulle de i følge Deres lovnader leve godt og ha et verdig liv med daglig brød etc etc.
Vi kan ikke med største velvilje se at noen av disse lovnader er innfritt, tvert om lever disse under de værste forhold av samtlige her på jorden. Vi som ikke er medlemmer av deres foretak, har det flerfoldige ganger bedre.
Vi må be Dem straks og innen 4 ukers frist oppfylle Deres lovnader, eller gi de fattige en kompensasjon for den tid De har tatt av deres liv til bruk for å lytte på Deres lokale selgere. Og eventuelle økonomiske tap de fattige har lidd pga Deres virksomhet må kompenseres.

Så til de mange kriger fraksjoner av Deres foretak driver med her på jorden, vi må be Dem straks få kontroll med disse utbrytergrupper og stramme inn deres selvråderett. Dette vitner om slapp ledelse fra Deres side av. Mulig De bør skifte ut noen av Deres styremedlemmer, de har antagelig sittet for lenge og nytt blod vil kunne gjøre seg godt. Vi forventer resultater innen årets utgang.

Som en tredje og foreløpig siste sak, vi må be Dem straks ta et oppgjør med de av Deres formidlere her på jorden som ikke behandler alle mennesker likt, men lager sine egne regler. Dette gjør at kvinner og barn ikke har mer rettigheter enn en enkel gatehund. De vet selv dersom De da følger med hvor disse land og Deres egenrådige tjenere befinner seg. Vi forventer at dette ordnes prompte og uten mukk fra noen kant.

Dersom ikke disse ting blir ordnet innen tidsfristene, vil Deres reklamesaker og Deres foretak bli innstevnet for All Verdens Rettergang og Deres foretak krevd nedlagt i og med de falske lovnader ovenfor all verdens uskyldige mennesker. De selv vil bli krevd ilagt karantene for evig tid og beslag vil bli gjort i Deres eiendeler som tilhører verdens befolkning.

Med vennlig hilsen

Herr LB (sign)

Styreleder Alle Verdens Hedninger a/s

.
(rp LB)

3 kommentar to “You’ve got mail God..”

 1. tante BØ Says:

  : )) : ))

 2. Grenseløs Says:

  Forbrukerombudet burde ha Forbrukerombudet burde ha reagert for lenge siden, spør dere meg.

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe Tante Bø..
  Ja ikke Hehe Tante Bø..

  Ja ikke sant Grenseløs? De er som alltid sent ute, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: