Me her, og någen uhøytidelige ord..

Me her på bloggå e ein fine gjeng, fleirtalet e ein spragla flokk damer, så ein liden neve mannfolk – og meg då, må ikkje gløyma meg då, den vidle, gidle, småarge, snodige, bestemte, ubestemte, draumande, blåaua, søde, slanke, småskjegga, langbeinte, kommuneblonde, særs kosesjuge, budeiedraumar, fletteelskar, medaljera, pokalera, diplomera og hedra fantasirige skalden så kan gje båe Budeiekristin og Jenseguten nervøsne rykningar – og dei andre allslagen rykningar i skrog og andre stadar. Lurar på om eg tog for lide i nå? Eg e jo særs beskjeden veit dokker..

Vel, «ein spragla gjeng» er vel rette ordet. Ja og meg da, hehe. Men her er litt for enhver smak – som leser ment da. Nye kommer, noen går, men de fleste blir – og noen kommer tilbake, spesielt det siste der sier vel mye om miljøet. Her kunne vært nevnt så mange, ja alle. Men er redd arket ville tatt slutt.

Forresten, her er en til Trultemor siden hun liker Kjærlighetsbønder og jeg ser hun kanskje behøver å få smile litt i dag oppi alt:

Trøste & Bære – Det er Katrine Moholt jeg vil ha

Mens vi er det hjørnet, her er en morsom Shakira Parodi, dere vet hun der småsexy blondina med tilbehør og spesiell stemme (jada, greit Omholt, du kan få lov å se, men jeg har dessverre ikke telefonnr til rypa, hehe)

Vel hvor var vi? Dvs hvor var jeg før jeg ble distrahert av bønder og blondiner med hoftsving? Når det er innrømmet må det tilføyes at jeg ikke lar meg distraheres av blondiner med diverse rørelser og sånt blikk, eller det sa jeg vel først? Jo men det er sant! Pokker da, jeg har jo et visst rykte å beholde!

Jo, det har vært litt snill mobbing av damer i biler, og deres kvinnelige geners påvirkning på de stakkars uskyldige kjøretøyene. Her under er en dame som kan kjøre bil (ha på lyden og hør hennes tirader mens hun kjører), dessverre (selvsagt) tapte hun mot mannen i den røde kjerra, men hun var da morsom om ikke annet? hehe

Top gear The Stig VS. Sabine Schmitz

Kunstpause mens ny kaffe trakteres og katten psykologeres litt..

Og sola skinner over dalstrøka innafor og utafor mens noen skriver, andre ser i kassen, og de med evner og lyst elsker. Men det var diss damene og deres traktering av dingser med motor på, altså real man’s stuff.. Her er ei som imponerer litt, dog har hun typisk nok kvinner, feil sko på.. Hm.. kjører ikke vår tante Label ATV? Tante…? Er vel ikke…? Næh.. hun snakker ydenlansk jo?

Vel over til gutteleker. The real things for a real man. You got to be a real man to handle this lady. Mulig jeg har vist leksaken før, og faktisk med kors på hedningen har jeg faktisk prøvd en slik kjerre, dog ikke akkurat denne her da denne hadde feil farge på grillen. Men sjå! Og høyr! Sjå den vene kjerrå og høyr dens V12 synga på adle pluggane. Med andre ord, full guffe på lyden. Dog, skjønt osv, her er jo 99% kvinner, så jeg burde kanskje heller vist en symaskin? hehe.. med turbo..

Vi får avslutte med et smil, og lite selvhøytidelighet, noe som er sunt av og til, her er Banana Airlines – Skipagurra Babylon..

14 kommentar to “Me her, og någen uhøytidelige ord..”

 1. trultemor- Says:

  hehe takk takk;)
  smil og klem fra Trulta!

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Godt å se deg le litt Godt å se deg le litt Trultemor, ser du har litt å tenke på. Nå var ikke akkurat dette blogginnlegget min «stil», men det får så være, hehe

  Klem og smil tilbake..

  Tor

 3. -trultemor Says:

  jeg slutter ikke å le gråt og latter hånd i hånd, det ligger nærmere hverandre enn man skulle tro

  Men jeg må si at…»Shrek» er god medisin, ungene satt og såg den på dvd…og jeg måtte bare la meg rive med.

  Din stil??
  har du EN stil« Vet ikke om noen som er mer allsidig enn deg (DET må isåfall være din stil, og da passer vel dette perfekt?)
  *nattaklem*

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe, nei, du har så rett Hehe, nei, du har så rett trulte, jeg har ikke kun en «stil» hehe. Jo, allsidig er vel rett, på den andre siden er ikke det noe jeg bevisst prøver å leve opp til, er bare slik jeg er rett og slett. Mange sider, men det har jo alle.. Men jeg mente vel at det ble litt sånn der i farten og uten å tenke særlig, litt tjo og heisann turbofaderullussann..

  Ja, gråt og latter litt hånd i hånd. Det er vel best for alle tror jeg..

  Nattaklem

  Tor

 5. Sugga Says:

  Pøh. Ta med sjølgod, innbilsk, hersende, kvalmende, utdatert, + + + med det samme oxå da…

 6. mirapisani Says:

  ???-01:32 What the fuck ???
  Mira

 7. May-Britt Says:

  God morgen Tor=) Morsomt=) Du er bare god du =)
  Sugga har skifta nick igjen, litt anonym og litt sitt eget, gamle og nye…hehe. Har det nok ikke lett stakkars, noen dager siden hun var inn med eget nå da, fikk vel litt pepper =)
  Ha en fin dag Tor, her regner og raser vi bort snart.

 8. bamse1964 Says:

  Morsomt…..
  …men du Morsomt…..
  …men du skriver «Me her på bloggå e ein fine gjeng, fleirtalet e ein spragla flokk damer, så ein liden neve mannfolk – og meg då, må ikkje gløyma meg då». Siden du ikke regner deg som dame eller mannfolk, hva går du under da?
  Bare lurer av nysgjerrighet jeg……he he he….

 9. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Sugga:
  Jo, selvsagt. Skal Sugga:
  Jo, selvsagt. Skal man parodere seg selv er det viktig å få med seg alle adjektivene, så takk for tilskuddet..

  Mirapisani:
  Det er ok (hvis du mente «Sugga»), preller bare av på meg, men på samme tid gjør det kanskje ikke det på andre, så man bør tenke seg litt om når en sprer møkk..

  May-Britt:
  God formiddag. Jeg kjenner ikke til «Sugga» – eller burde jeg? Har vært her såpass lenge at en blir litt tjukk i skinnet (og kanskje hodet) og vant med at noen bare må slenge litt med leppa.
  Ha en fin dag du og, her blåser det mye og slenger noen dråper av og til..

  bamse:
  Godt spørsmål bamse, hehe. Vi skalder er noe for oss selv vet du, skjønt rå ekte villmenner og, hehe

  Tor

 10. Teia Says:

  Syns den var fin, jeg.. Og det er vel det som gjør at vi trives i hverandres selskap:)

 11. Anonym Says:

  Jærskalden – har mange fasetter. Man vet aldri hva som skjuler seg bak neste innlegg. Det kan være fra de vareste, mykeste stemninger via rampestreker og gapskratt og til veloverveid samfunnskritikk. Tor er en ressurs for bloggen, og han har rett i at han er noe helt for seg selv!
  Beundrende øyekast fra Tante Sofie

 12. Xantippe Says:

  Fornøyelig som alltid Fornøyelig som alltid Tor… ;))

 13. tante BØ Says:

  Jeg koser meg glugg ihjæl Jeg koser meg glugg ihjæl med bloggen din.
  Alltid no morsomt : ))

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk til dere siste her, Takk til dere siste her, egentlig føler jeg meg litt «malplassert» her, men er her enda om ikke annet..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: