Noe forståelig, og noe ikke..

Når himmelblå blir svart er det natt – sa en. Men han kan ikke ha sett mange himler eller var nærsynt og glemte brillene. Jeg holder på å male en himmel, den er både blå og mot de mørke, midt på en måne i sitt hvite lysskjær. Men det er vanvittig vanskelig å få meg selv fornøyd med den himmelen. Mulig jeg gir det opp og heller maler en brokete bakgrunn over alt med portrett av jomfru Maria på, er det noen som har et autentisk godkjent bilde av tante Maria?

Jeg var nettopp ute og kikket lenge på himmelen, det var rått og kaldt. Men det var lovet et formidabelt lysshow av stjerneskudd og annet i kveld, men jeg så bare friske stjerner som ikke hadde tenkt å avgå bare for å underholde meg. Og noen fly som blinket der oppe. Jeg skal sjekke en gang til før dynen omfavner meg.

Og jeg er trøtt, av typen mega, sykdom i nærheten har laget noen søvnløse netter, men det er bedre nå ser det ut for. Jeg blir ekstra nervøs og bekymret når det er en småtass (ikke «min») som blir syk og topper tempmåleren, takk og pris for at vi bor i et land med medisiner.

I dag (og) har det blåst slik at en bør sjekke fortøyningene til kåken. Men det var noe morsomt å betrakte fuglene som sprøvde å lande på fuglebrettet. Vingene gikk som trommestikker mot vinden mens fuglene stod i ro som et helikoptere og kom ingensteds. Det var nesten som om jeg ventet at tunga til slutt hang ut av nebbet på de, hehe

Det er koselig å se at bloggen har sine dager med mange innlegg, litt opp og ned det der, noen dager kan en nesten få seg til å riste i skjermen for det ser likt ut som i går. Men mønsteret er noenlunde likt for hver uke, hver dag, snodig det der. Som om alle en dag er veldig opptatt, mens neste dag har alle tid og vil skrive sine ord. De fleste blogger har en rimelig jevn strøm, men her er det opp og ned som børsen hele tiden. Kan det være «kremt» at det er den berømte høye kvinneandelen som lager det unormale mønsteret i innleggsmengden?

Vel, kveldene er nok mye det at kvinner ser gjennomsnitlig mer tv enn menn, og særlig serier, og disse er det vel topping av på visse ukedager?

Nok om det sa hun, og kledde av seg så raskt at han og fikk nok av det. Hvorfor heter det «signe maten»? Kom bare på det plutselig. Glidelåsene var mye bedre før, dere vet de som var av ekte messing og måtte smøres jevnlig for å ikke forbli i lås. Ikke noe er bedre enn en ekte oilskin jakke, dog er de oppfunnet for engelskmenn uten norske dimmensjoner på regn, eller norsk frost. Men de lukter godt når de er nyinnsatt med fett – dessuten har de sjel.

Jeg venter på fotovær for vårt Highland her på flaten. Ikke vintervær, men nakehet uten det hvite skjulende teppe. Snø kan være vakkert, men den lager et vel homogent landskap når den er heldekkende. Lappsnø er noe bedre med sine tilførsler av lys i bildet. I mens leser jeg tester av nye digitale speilrefleks. Det er bra det jeg har, men greit å snope litt nytt av og til, skjønt jeg er litt usikker på om hvilket snop akkurat nå. Her er det greit slik, det er bare å bestemme seg hjemme, så prutte selgerens påtatte gråt frem og hjemme igjen på under en time med snopet.

Under her var det planlagt at jeg skulle ha et bilde av meg selv bakfra, men fant ut at det hadde jeg ikke, dvs et jeg kunne innestå for slik at bare jeg så at jeg var meg, noe slikt, så den delen må dessverre gå ut.

Nå har de endelig bekreftet det jeg alltid har sagt, egget kom først. Men selvsagt var de såpass sta at de måtte bare se det selv før det ble endelig vedtatt..

2 kommentar to “Noe forståelig, og noe ikke..”

  1. May-Britt Says:

    God natt til deg=) [img]http://i114.piczo.com/view/4/0/0/s/7/6/k/9/5/5/w/p/img/i278617193_41401.gif[/img]

  2. Jærskalden Tor Vidle Says:

    wow, litt av et bilde! Hm.. wow, litt av et bilde! Hm.. nå kan jeg bare male Maria over ser jeg, hehe

    Ha en god natt du og..

    Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: