Moderne kvinner på vei mot forfallets avgrunn?

Mulig jeg trår i en ferdigmixa salat, eller er en smule gammeldags – skjønt nei til det siste. Hver fuckings dag en skal inn og lese nyheter osv er det oppslag om kvinner som enten viser puppene eller hele seg i Eva’s drakt. Eller uttaler noe idiotisk stupid om et eller annet intimt (les nakenhet, sex osv), det er rent til å fnatt av – på samme tid undrer jeg hva som er blokket ut i hodet deres, og hvordan det kunne skje.

Først kom denne i trynet i dag: «AP-politiker disket etter nakenbilde» http://www.seher.no/php/art.php?id=794562
Og flere kunne sikkert vært nevnt. Altså, punkt 1. Sorry, dere eier pokker ikke stil! Det er direkte flaut på deres vegne å lese, det er noe vi kaller «blondinevitser» for spøk, dessverre er mange av dere med deres oppførsel og utsagn av en slik art at dere nå har gjort blondinevitsene til en sannhet. Og det enten dere er blondiner eller ikke.

Jeg fatter ikke med min beste vilje hvorfor man som ung moderne kvinne i dag må nesten ha vist seg naken og sagt hjernedøde ting ala Paris Hilton for å føle seg vellykket. Hvis det er dette som er den spede begynnelse på den nye moderne kvinneverden, så takk og pris for at jeg er en gammel gubbe i deres øyne og slipper å omgås dere og bli forbanna for deres eget kvinnesyn som er nesten «blåst og naken», eller «We are the Toygirls!». Dette kan ikke ha noe med reell kvinnefrigjøring å gjøre, jeg er ikke født i forrige uke..

Hvor er det blitt av kvinner med stil og selvrespekt som man finner spennende og litt mystiske, sensuelle med pirrende blikk og med klær på – og som man kan føre intelligente samtaler med uten å få de to fuckings utveksten oppi trynet? Vel, jeg tar ikke alle under samme BH, men personlig synes jeg at det eskalerer med den typen unge kvinner nevnt ovenfor med altfor løs trusestrikk og moral. Eller helt uten begge.

Mottoet ellers synes å være at på alle bilder skal puppene (med eller uten beholder) være det som skal frontes, som om de to dingsene var mennesket, eller hennes største stolhet som menneske. Hvor og når ble det feil i utviklingen? Er det rart at endel unge menn kan få et forsøplet kvinnesyn?

Så en annen sak, dog «typisk» og direkte latterlig, på samme tid: Hvorfor pokker skal ikke kvinner få full likestilling når de vil være en av «gutta»? «Forsvaret stoppet jentetrusestunt» http://www.kjendis.no/2008/11/17/554371.html

Sitat fra den saken: «Likestillingen har kommet langt selv i mannsdominerte Forsvaret. Men det er fortsatt slik at mens gutter i Kongens klær får utdelt standardisert undertøy som en del av uniformen, får jenter et tillegg i lønna for å holde seg med eget undertøy.»

Hva? Herregud? Her kommer våre barske tøffe jenter in the army – men under finnes enda silke g-stringen fra fjortisalderen og bh’en med blonder og innlegg? Med andre ord er det bare på utsiden, innforbi er alt som før. Dette er noe av det dummeste og flaueste jeg har lest på lenge. Gi meg en vektig grunn for at kvinner i forsvaret ikke kan bruke forsvarets kvinneundertøy dersom forsvaret fikk lage dette som med undertøyet menn bærer. Er det ikke sexy nok? «Nekter å bli tatt til fange i forsvarets undertøy!»

Ellers er det en vakker dag med vind og noe regn i varierende mengder..

14 kommentar to “Moderne kvinner på vei mot forfallets avgrunn?”

 1. vanlig-jente Says:

  Vel, vi er her vi – de Vel, vi er her vi – de kvinnene du etterspør som har stil og selvrespekt. Saken er bare at vi har såpass selvtillitt at vi ikke føler behovet for å bli avbildet, så du ser oss ikke i mediene.
  Og bare så det er sagt, det finnes like mange representanter fra hankjønnet som er like naken og hjernedød som Paris. Du har nok antakelig bare ikke sett dem fordi du som mann naturligvis legger bedre merke til kvinner, akkurat som jeg legger merke till menn… Så dette har nok ikke noe med kvinner å gjøre, men personer.

 2. Litt om alt Says:

  Hør, hør! No further comments

 3. Anonym Says:

  Klokt sagt Tor. De legger seg ut halvnakne på nettet osv. Bare for å få noen poeng, eller bekreftelse på hvor søte de er. Og når jeg er ute på byen, henger de etter som fluer.

  Men jeg vil ha en bra dame til kone, og de som henger etter meg på byen, er ikke bra i mine øyne. Og da mener jeg som kone:-)

 4. Xantippe Says:

  Hehe… tror vel Vanlig Hehe… tror vel Vanlig jente sa det som skulle sies…. og jeg legge rikke merke til jentene.. men guttene…. neidda….Men jeg skjønner poenget… og er så enig med deg… om du bare kan ta med at det er gutter/menn som gjør det samme…..;))

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  vanlig jente: Joda, som jeg vanlig jente: Joda, som jeg vel sier, og mener, de er jo enda i mindretall, men en kan ikke unngå å legge merke til at stadig nye, både «kjente» og ukjente kvinner utfører de samme «bragder». Man må nesten være blind for å ikke se det. Det som er tragisk er at det blir en slags dominoeffekt hvor mange yngre kvinner kan forledes til å tro at dette er «normalt» og veien til «lykken».
  Når det gjelder menn så er det sikkert noe i det du sier, men jeg nekter å tro at det er samme omfanget og nivået, sjeldent en ser «bla og bla og bla og bla poserte naken osv» eller at de avfotograferes fra føttene og opp med utskjøvet dings..
  Jo, det har med kvinner å gjøre, for det er jo kvinner som gjør disse tingene, man kan ikke dra med seg skyld så enkelt over på f.eks begge kjønn. Det aller meste av stuntene er gjort med frivillig overlegg for å få vist seg frem.

  Litt om Alt:
  Hehe, vel, på en måte satt litt på spissen, på en annen dessverre ikke og heller tatt for svakt i..

  Tor

 6. Anonym Says:

  Bingo!!! De vil få vist seg frem. Det er det som teller for de. Hva er det slike jenter kalles igjen…? Jeg husker ikke helt, hehe,,, hehe. men sånn er det!

 7. Tante Label Says:

  Du kan få sagt det du.. ..jeg har heller aldri forstått hvorfor det er så om å gjøre å vise frem sine to fordeler…
  ..(unntak for de som kommer fra Kløfta da…;-)

  Vet disse damene egentlig hvordan de fremstiler seg selv?

  Billig, billigere og billigst…;-)

  Men meg er det jo ingen som tar alvorlig…;-)


 8. mariee52 Says:

  jenta var jo søt hun syns det var mye verre det greiene med Kari Traa med hånda nedi musa, nei de må søren meg fortjene respekt hvis de vil folk skal respektere, men jøss så nydelige øyne hun hadde da! Trenger vel ikke vise så mye av seg selv med så vakre øyne vel, «sjelens speil » osv..Undertøy? Det viktigste må jo være at de er fungsjonelle og behagelige, og holdbare, jenter trenger jo skikkelige truser, spesielt en gang i måneden, men det trenger vel ikke være dyre motetruser, vet ikke om Traa trusene er string, trodde egentlig de var god kvalitet, men har ikke selv hatt råd til så dyre klær .Varme tanker fra Mariee52

 9. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Anonym 1845:
  Anonym:
  Tja hva Anonym 1845:
  Anonym:
  Tja hva som er «bra» eller ikke, det er vel litt subjektivt tross alt. Men, det er ropt varsku nå i lange tider mot slik selveksponering. Og ganske vanlig at vi litt senere får lese om krokkotårer og angring. Hvor langt skal en egentlig kunne dra ting uten at en slipper å ta hele ansvaret selv?

  Xantippe:
  Merkelig at du ikke legger merke til det når det står midt i fleisen på en og de viktigere greiene drukner? Jo noen gutter/menn kanskje og, men langt i samme omfanget. Og sjeldent nakne. Og enda sjeldnerer står de frem i neste kapittel og søker med tårer sympati for en forsinket angertanke. Gang på gang samme oppskrift.

  Anonym 1856:
  I grunnen samme hva de «kalles», men det snakkes og ofte om at jenter blir tidligere «voksne» enn gutter, mon tro det? Jo, men du får ikke vist «deg» frem ved å posere naken..

  Tante L:
  Nei, ikke jeg heller, og det er en myte at hannkjønnet er så enormt opptatt av de to greiene. Av og til lurer jeg på om det er heller myntet på sine medsøstre, en slags «konkuranse» om de to sakene. Men det gir jo visse signaler til de oppvoksene jenter (og gutter), forbilder kan de neppe kalles de som bevisst fremstiller seg som nevnt.

  Jeg tror de fleste menn har et mer «normalt» forhold til de greiene enn kvinnene liker å tro. På en måte er det å håne menns intelligens og følelsesiv dersom de mener at vi er så enkle at vi kun tenker på kroppen deres.

  Selvsagt tar vi tante alvorlig, ihvertfall jeg. Dog er det vel særs få som tar meg alvorlig, hehe

  Tor

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  marie:
  Søt? Joda, men hun marie:
  Søt? Joda, men hun behøver ikke kle seg ut som Eva, da mister jeg ihvertfall mye av «interessen» for henne som person. Kari Trå ville nok hatt det stuntet omgjort (som de fleste etterpå) tror jeg. Jeg nekter å tro at forsvaret ikke kan få laget godt nok undertøy til kvinner, ser ingen forskjeller der på menn og kvinner. Hele den greia er flau, også på kvinners vegne.

  Tor

 11. Anonym Says:

  Huff!! Mariee52!! Du kunne valgt noe bedre en å skrive musa syntes jeg.

  Flott tema Tor:)

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Anonym 2050:
  Mus er da Anonym 2050:
  Mus er da uskyldige og søte? Hva skulle hun skrevet ellers? Vagina? Tror vi tåler å se mus på trykk, det finnes da mye mer styggedom folk skriver som kallenavn på den greia…hehe

  Tor

 13. Anonym Says:

  Hehe Joda Tor, men for de over 50, passer det bedre med skritt.

  Hehe, det var bare det. Ha en fin kveld alle sammen.

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  anonym2227:
  Hehe, vel kommer anonym2227:
  Hehe, vel kommer an på hvordan en ser det, om noe ord krydres på en tilforlatelig del så ok for meg så lenge det ikke blir direkte vulgært. Vi menneskers avspeilinger i ord tilpasses ofte arenaen vi serverer de på..

  Ha en fin kveld du og.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: