Kvinner og parkering – Herregud..

Lurer på om det finnes doktorgrad i kvinners parkeringsmønster? Nå skal jeg ikke være stygg for det finnes nok unntak, men jaggu er det langt mellom de. Her i distriktet har vi en type bulk i døra som man garantert får, som regel er det heller spørsmål om hvor mange før man kjøper ny kjerre, enn om man får noen. Vi kaller dem «Ikeabulker».

En Ikeabulk får man når man står i en parkeringsbås og når personen i kjerra på siden av en lukker opp døra slik at dørkanten på personens kjerre dunker inn i siden av ens egen doning. Som regel midt på en av dørene og med en diameter som en tyvekroning. Som regel blir det ingen skade på den andres dørkant som er det sterkeste punktet på en bildør. Årsaken er for smale båser til parkering, men største parten av skylden er mennesker som ikke kan parkere.

Vel, i dag kjørte jeg et hunkjønn til distriktets Ikeahelvete. Hadde slettes no lyst, men hadde lovet. Ikea her har de absolutt smaleste båsene av alle kjøpehusmareritt. Egentlig burde de hatt de største i og med at 99% av kundene ser ut til å være hunkjønn. Ikea er en møkkabutikk, et sant helvete. Først er det kun grimme stygge firkantheter i tivolifarger de selger, så må man værsegod gå igjennom hele marerittet for å komme ut igjen. Snedige innredninger av sleipe svensker har laget det slik at man må gå igjennom hele dritten i uendelige labyrinter.

I tillegg er hele flaten dekket av kvinner med ville blikk og alle deres barn. Av erfaring tok jeg peiling på kaffèn, plasserte meg der med noe elendig Ikeamat ved et vindu mens hunkjønnet gikk beserk i alt skrotet. Ved et vindu med utsikt over parkeringsplassen – noe som ble dagens underholdning. I ettertid er det såpass utolig at en nesten må se det for å tro det.

Kan ta noe standard typer kvinnelige parkeringsforsøk:

Først har vi de kvinner som kjører familiens stand- og tidsmessige riktige SUV. En SUV er som kjent en alltid stygg bil som er like høy som den er lang, og like lang som den er bred. En firkantet høy kasse med 4 hjulsdrift og traktorhjul, hva de skal med traktor her som snø er fremmedord kan en undre seg over. Men kvinner har tydeligvis et problem med den firkantet kassen, dvs å forstå og vite dens ytre deler, hvor de befinner seg.

En annen sak er at Ikeabåsene ikke er beregnet på disse brede kassene, mer for mopeder. Så tråler disse SUVkvinnene med strekte halser og despo forvirring rundt i kassen på let etter et hull som kan synes stort nok. Endelig finnes et hull og det siktes og øyne lukkes og kjerra glir inn forhåpentligvis uten å flerre lakken på en av nabokjerrene. Men, så var det å komme seg ut når det er 25 cm klaring til neste bil, den langt der nede. Slik bekymrer ikke SUVkvinnene, niks, opp med døra i en fart og klask inn i døra på naboen, men slikt er jo «vanlig» og enses ikke der hun presser seg ut i dørglippen. I mens har alle ungene i baksetet sparket opp sine dører i full fart, selvsagt disse og rett inn i nabokjerrene. I sum koster den manøveren ca 20.000 til slutt dersom bulkene skal fikses på 2 biler.

Så kommer de kvinner i mer passe størrelse biler for det kjønnet, type ala Polo. Disse burde normalt klare seg brukbart. Men, hva hjelper det når de ikke kan beregne? I hovedsak er det to typer parkering som foretas av disse kvinnene i de små kjerrer:

Den ene finner plutselig en bås og svinger bare rett inn og håper det står til, dermed står bilen i en bue eller diagonalt i båsen. Ofte står den ene forskjermen over i f.eks høyre neste bås og venstre bakskjerm inn i motsatt bås på andre siden. Om noen av delen på kjerra dunker litt borti en av de andre bilene under manøveren blir visst ikke lagt merke til. Det er mer: «Jippi! Jeg klarte det!

Den neste gruppen med kvinner i småbil er de som bruker en halv time på å justere plasseringen i båsen, bilen holder på å dø av kjedsomhet før hun er ferdig. En skulle i utgangspunktet forvente at disse kvinnene ville til slutt da etter alle frem og tilbakejustering havne midt i båsen. Men nei, ufattelig nok havner de nesten uten unntak bare nærmere og nærmere nabobilen på den ene siden. Til slutt en det såvidt de får døra opp på den ene siden, men på andre siden er det plass til en smal bil til.

Lenge studerte jeg fenomenet med den siste gruppen, og fant vel årsaken. De bakket jo ut og inn en sånn ca 20 ganger før de var fornøyd, men, hver gang de kjørte fremover var blikket rett frem og ikke til sidene overhodet. Hva de siktet etter rett frem når sidene jo var siktepunktene aner ikke jeg. Det er mulig dog at deres misjon med all denne justeringen ikke er for å havne midt i båsen, men mest mulig parallelt med den hvite stripen.

I tillegg kommer et hav med varianter av de nevnte måter å hensette kjerra på. På den tiden jeg satt der er jeg sikker på at skader for flere hundretusen ble påført diverse dører, støtfangere osv. Og absolutt ingen så ut til å hverken se det, eller bry seg. Det koster ca 5000,- å fikse og lakkere 1 stk bildør. I tillegg kommer alle disse kvinne som har null kontroll på en overlesset handlevogn som dunker borti både her og der, eller triller avgårde av seg selv inn i en annen bil. Litt av en underholdning å sitte og se på galskapen fra oven..

Det må være en fundamental svikt i mange kvinners evne til å beregne hvor de forskjellige delene på bilen befinner seg til enhver tid. Jeg har sett det delvis når en kjører på veien og, mange kvinners blikk er som limt rett frem i krampe, liksom de ikke klarer å slappe av og se til sidene, alt er på en måte det som skjer rett frem, så siktes det rett frem, og satses på at det går.

Kanskje er det så at kvinner har mindre antall alvorlige skader, men alle de små skader de lager vil i sum blitt mye mye større. Et av de største problemene ved parkering i båser er plassen, som regel er det ikke mulig å åpne dørene helt opp selv om man har parkert i midten, båsene synes laget for biler med halv bredde, eller skyvedører. Men normalt skulle en tro alle visste det, og da åpnet døra slik at den ikke gikk rett inn i siden på nabobilen. Et av hovedproblemene er når barn skal ut i full fart og slenger opp dørene bak, det er jo barns normale adferd, men foreldrene burde ta ansvar og hindre det. Men, de fleste ser ut til å gi faen eller et eller annet.

Uansett, og med viten at det finnes unntak, kvinner er elendige og nesten ubrukelige i kunsten å parkere, dog er vel ikke det noe nytt..

29 kommentar to “Kvinner og parkering – Herregud..”

 1. Anonym Says:

  Ler og ler og ler Jeg triller nesten av stolen her kjære Jærskald! For et herlig utbrudd av oppsamlet irritasjon, heheheh! Det verste er at jeg er så enig så enig med deg, jeg er nemlig en av de hersens kvinnfolka som hater trange parkeringsbåser og aldri havner midt i ruta på første forsøk🙂 Et grusomt minne var en gang jeg havnet på skrå og for meg syntes det som om jeg ville ødelegge enten bilen til høyre eller den til venstre, jeg sto bom fast, og saken ble ikke bedre av at diverse mannfolk stilte seg opp for å glo! Jeg fant ut at jeg ikke hadde annet å gjøre enn å kapitulere og krabbe ut og be pent om hjelp – og jammen var det flere som tilbød seg å parkere for meg! Riktig forsmedelig var det at han som hjalp meg fikset det på no time. Etter den opplevelsen sirkler jeg rundt og rundt til jeg finner et sted jeg kan komme meg inn uten å ødelegge biler for tusener av kroner.
  Ellers har du min fulle sympati når det gjelder Ikea, jeg hater sånne steder over alt !
  Hilsen Tante Sofie som humrer fremdeles

 2. tante BØ Says:

  Hahaha At du tør…, men med fare for å få alle mine kvinnelige medbloggere på nakken…
  JA Tor, du har så evig rett. Har vel sett et par av mannlige kløner også da, bare så det er sagt.
  Men det er vel ingen av oss damene på bloggen du mener er så klønete ????

 3. Edb Says:

  He,he. Er så enig, så enig.
  Det er noe rart med kvinner bak rattet. Har kjørt bil nesten et helt liv også i jobb og blir enda forundret over alt de kan finne på å gjøre.
  Når det gjelder parkering har jeg funnet ut at det faktisk finnes noen av det andre kjønnet som også ikke klarer det.
  Men de er i promille forhold til kjerringer.

  Det artigste jeg vet er å lukeparkere. Ikke spør meg hvorfor men har alltid likt det.
  Artig er det hvertfall når jeg stopper ved siden av bilen jeg skal parkere bak.
  Hvis det står noen hannkjønn i nærheten venter de seg noe morsomt å se på.
  Jeg gliser og svinger bilen inn. Fem cm fra fortauet og like stor plass til bilen foran som bilen bak. Går ut, låser døra mens jeg kaster et blikk bort på gjengen.
  Sjelden de ikke står der med åpen munn og anerkjennende blikk.

  Jeg slipper som regel de trange båsene. Har handicap skilt og de parkeringsplassene er jo så store at man kan ha alle fire dørene åpne samtidig uten å nærme seg strekene en gang.
  *gliser*

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe tante Sofie, jeg måtte Hehe tante Sofie, jeg måtte le høyt av det du forteller, hehe. Men faktisk har minst 3-4 ganger måtte hjelpe en kvinne med enten å få bilen inn eller ut, mest ut, for der skjer der mye rart. Jeg glemte å fortelle om det og, for der er det null kontroll mange ganger og panikk i blikket når det skal bakkes ut av båsen og det finnes blier i båser rett over. Da er det ikke uvanlig at støtfangerhjørne fremme risper i bilen en stod parkert ved siden av og rett som det var så fikk bilen tvert over en liten dunk den hoppet av, hehe
  Jepp, Ikea er et sant mareritt, og det aller meste de selger ser pokker ikke ut i mørket en gang, ikke forstår jeg at så mange kvinner er nærmest forhekset av skrotet.

  Tør tante BØ? Trodde du kjente meg såpass nå at det var et unødvendig spørsmål, hehe (og greit å erte på seg noen her, hehe) Joda selvsagt er det noen ytterst få og såpass sjeldne mannfolk som egentlig burde vært utstoppet, som ikke kan parkere. Det merkelige er at selv mange av de har kjørt bil i ørten år er parkeringen like ille som datteren sin. Må være noe innebygget. Nå har jeg ikke sett noen av dere (tror jeg?) parkere, men tviler på at dere i sum skulle avvike fra gjennomsnittet, hehe (dog nice try, men den bet jeg ikke på, hehe)

  Jeg tviler ikke på at du edb kan kunsten, og selvsagt finnes det som jeg sa unntak, lik når en kvinne kommer i en semitraler med henger og parkerer bedre enn sine mannlige kollegaer. Men det er faktisk mye i det at forferdelig mange kvinner ikke kan parkere og gruer seg hver gang, jeg har til og med hørt om de som har klart å bomme på garasjen, ja sågar klarte ei å kjøre igjennom den og ut på andre siden stod halve bilen, hehe

  Det er vel naturlig at p-plasser til handicap er bredere, de skal jo ikke uvanlig ut med f.eks rullestol. Men klart at en standard tilmålt parkeringsbås er for smal i dag hvor bilene blir bredere og bredere, og ikke minst hvor stadig flere kvinner bruker bil, hehe

  Tor

 5. May-Britt Says:

  hmm [img]http://i103.piczo.com/view/2/v/s/8/l/5/i/w/0/y/e/x/img/i183922859_15326_3.jpg[/img]

 6. Xantippe Says:

  Hrmp…. blåser meg som Hrmp…. blåser meg som vanlig opp her…. men det er jo fornøyelig lesing da, uansett!! Men jeg må bare fortelle at den eneste som har gitt meg Ikea-bulk er en mann…. «naboen» i garasjen er en mann… og han har nå greid det kunstykket å gi meg en slik bulk på begge sider av min bil.. nå kan vel det sies å være min feil ( sikkert??) i og med at jeg noen ganger parkerer med fronten inn… og andre ganger med fronten ut….men tape gjør jeg vel læll, fordi jeg er kjærring bak rattet… hehhe ;))

 7. Først og sist Says:

  He,he…dette va løye.. I fare for å få uvenner her våger jeg å si «typisk»!
  Kjenner denne IKEA plassen så jeg vet hva du mener.
  Ved en anledning var også jeg (ufrivillig) deg ute…(ikke nok med (tor!)turen) men også i fare for å sitte å skrue i dagevis…) det blåste som bare det. Hva skjer? Jo, etter å lesset inn i bilen, tror noen att handlevognen går på autopilot tilbake…
  Disse svenskevognene av type tung, er dessverre ikke så intelligente som noen tror. Men i vind har disse samme egenskaper som bilene og kvi….sjåførene du beskriver..
  ;0)

 8. villesiLje Says:

  Sykt bra Artig å lese og er nok ganske så sant. Kjører ikke bil selv, og er jammen glad for det:)
  Litt av grunnen til dette problemet tror jeg kanskje ligger i at mannfolka er redde for bilene sine. Det er ikke kvinnfolka i samme grad…. Eller er jeg på villspor?
  Uansett, godt å slippe dette problemet:)

 9. Bagatella Says:

  Skrattler ……Jeg tror Skrattler ……Jeg tror Ikea er laget for at skalder av type jæren … skal så levende får lov å beskrive galskapen på blogg, til alle oss andre :))))) Selv er jeg heldigsvis utstyrt med testosteron for hele familien … og er da best av alle bak rattet ….. hehe ….. inklusive min far. Min far var på lik linje med mine søstre … ei kløne …. og skapa opp bilen i hytt å pine ……husker han en gang ville ro seg unna den sist erverva skrapa …. og spurte meg så lifligt og eplekjekt (etter at jeg til nøds hadde fått lånt den gamle cortinaen ….. for i gamle dager måtte avstand til målet, nøye måles ut …. før en fikk lånt pappas bil .. hehe) » Du Bagissen ….tok du venstre side på bilen sist gang du lånte den …..for jeg kan ikke huske at jeg tok venstre side , bare den høyre…… » hehe ..
  Jeg må innrømme at femininiteten min setter inn når det en sjelden gang blir nødvendig med en lukeparkering …. dvs …det blir aldri nødvendig med luke….. jeg bare lar vær å parkere da ….. hehe ….. Har selv fått menn til å gape av en lommeparkering en gang ……. vi i bilen kunne ikke lommeparkere noen av oss….. da plasserte jeg meg rett utenfor luka…så bar vi bilen inn …. hehehe ( en liten honda civic …..ler).
  Takk for en festlig beskrivelse av mine medsøstres parkerings og kjøreevner …..ler ennå

  Bagatella

 10. trultemor- Says:

  hahaha du får oss til å åpne latterdøra på vidt gap!! (men obs, pass så vi ikkje dulter i sidemannen;)

  Eg parkerer alltid skrått , aldri parallellt med dei kvite linjene…er bare sånn det er
  Men lukeparkering, det slumper eg å få til så det ser ut om om eg har bare dytta bilen sidelengs inn.

  Ha en lattermild helg:))

 11. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hm.. selvsagt har Sol lagt Hm.. selvsagt har Sol lagt denne på fremsiden og tatt helg. Jeg glemte at Solredaksjonen antagelig består av mange kvinner som da antagelig føler seg truffet, som hevn legger de meg da ut på forsiden til damesiden Sol slik at jeg skal bli hudflettet av motsatt kjønn av meg. Vel, kjære Solredaksjonen, forvent en grusom hevn! hehe

  Hehe May-Britt, og jeg brukte en lupe og fikk da det jeg egentlig visste, nemlig at det sitter en dame bak rattet der. Mens hun venter på hjelp fra sterke menn ser det ut til at hun sminker seg..hehe

  Du ble varm nå xantippe? Ypperlig, det var noe av meningen, men foreløpig er det få som ikke er enige med meg, selv kvinnene er jo enige, hehe.. Jeg forstod ikke den garasjesaken? En mann i garasjen? Vel, man kan jo skylde på det og sikkert, du mener vel at du egentlig har kommet litt skjevt inn og ut etpar ganger? Eller at som ei sa: Garasjeåpningen må ha krympet i regnet! Men slapp av, det er noe som kan skje selv den beste kvinne hvis det er noen trøst? hehe

  Først og sist:
  Tvilsomt om du får uvenner her pga det utsagnet, du skal bare se hva de kan si om menn her, jøjemeg sier jeg bare! hehe.. Vel, jeg har en gang sett på Kvadrat en flygende orgie av handlevogner som endelig fikk sin frihet, men de herjet på som en gjeng sadister før 10 mann klarte å fange kjeltringene inn igjen, det blåste storm den gangen, og regningen ga nok og storm. Selvsagt var de frisatt av diverse kvinner som syntes synd på de, eller rett og slett trodde at de fant veien tilbake selv, hehe

  villesilje:
  Du er nok på villspor der, men du tar jo bussen og dermed er unnskyldt, hehe. Nei, det har med å mestre og håndtere kjøretøyer rett og slett. Greit å vite omfanget av kassen sin liksom? At menn generelt er redd for kjerra si tror jeg ikke på, kanskje når de er på Ikea dog, men vel mer redd for kvinnene som kan påføre de ekstra dyre regninger for parkeringen, hehe

  Bagatella:
  Hehe, nå kom jeg på en morsom sak når jeg leste hva du skrev om lukeparkering. Vet ikke om alle husker de små først Hondabilene, de veide ikke mye. En håndfull menn klarte å bære en slik bil. Men historien er som følger og sann selvfølgelig: En kamerat av meg jobbet på et bilverksted og de hadde fått en ny kundemottaker der, en riktig kødd som stadig skjelte ut mekanikerene for han gjorde jo aldri noe feil. Denne kundemottageren hadde netopp kjøpt seg en ny slik liten Honda. En vakker dag fikk kameraten min og de andre gutta nok av gapkjeften. Uten at han så det tok de bilen hans og bar den inn i en hage til et hus som lå vegg i vegg med verkstedet og satte den på terrassen, hehe.. Etterpå var han snill gutt, hehe

  Tor

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Trultemor:
  Hehe, gjør godt Trultemor:
  Hehe, gjør godt å le vel? Selv om mange sikkert føler seg truffet her, hehe Ah du er altså en av de som parkerer i kryss og håper på det beste? hehe

  Nja den lukeparkeringen du skryter av, hva kaller du en «luke»? 30 meter? hehe

  Ha en fin helg du og.

  Tor

 13. trultemor- Says:

  blææææææææææææææh!! luka var ca sånn at det var 10cm foran og 10cm bak når Hiacen var på plass i LUKA
  Pføy!!! Vel parkerer eg skrått, det er min egen stil det, hehehe…….men luke på 30m!!
  Pryl sku du hatt :p
  Drikk tran!

 14. Utlogget LOA Says:

  Kjører min egen stil, jeg! Parkerer laangt unna med gooood plass og går heller en kilometer…………Hater å lukeparkere, og hater å få bulker pga svimete kvinnfolk! (Oi, med fare for kul i hodet!)
  Ha en herlig Ikea-fri helg🙂

 15. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe, mulig det trultemor, Hehe, mulig det trultemor, men hvordan var tilstanden til bilen foran og bak etterpå? Husket du å være ærlig og henge på en lapp med navn og adresse? hehe

  Stil? Joja, går vel an å prøve den unnskyldningen og vel? hehe

  Tran? Pøhh biter ikke på meg, den er for damer og tilsvarende, sardiner in oil er for villmenner, en boks pr skive, hehe

  Tor

 16. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Loa:
  Kjører du og din egen Loa:
  Kjører du og din egen stil? Jo, en kan vel kanskje kalle det for noe slikt? Min er: «fast and safe».

  Lukeparkering er gøy, og en lek. Prøv med en trailer med henger, det er og gøy kan jeg love deg, hehe

  Jeg prøver alltid å parkere i en ende, dermed få jeg bare bulker på en side, hehe

  Ha en fin helg du og..

  Tor

 17. trultemor- Says:

  :p eg forsøkte ikkje å gjøre UT av lomma igjen, så det gikk bra! hehehe (og dagen etter var de andre bilene vekk)

 18. leone Says:

  Ja, visst faen Tor. Jeg kunne ikke ha sagt det bedre selv… Hvis jeg hadde turt! Fremragende!!!

 19. mariee52 Says:

  Desverre så har du retti det meste men ikke alle oss damer er like umulige, og en god del mannfolk er også lite forsiktige med naboens bil ja. Dette var morsom lesing, kan sikkert se masse sprøtt fra kafeevinduet på Ikea ja..Skal dit i morgen, men heldigvis ikke meg som kjører. Vi skal på kor-tur, og får sitte på med ei i koret.Varme tanker fra Mariee52

 20. Teia Says:

  I have the right to remain I have the right to remain silent…

  Skal ikke kaste glør på noe her, så jeg klapper klokelig igjen.
  Men la oss si det slik..
  Du kunne stillt til valg på det der ene og alene.

  God helg, villmannen:)

 21. Anonym Says:

  Måtte bare — lese denne bloggen en gang til, jeg. Har hørt at man bør le minst en gang pr dag, men nå tror jeg at jeg kan være sur en uke uten at det gjør noe :-))))
  Kom på at du har rett i det med at vi bukserer og bukserer og kommer nærmere og nærmere bilen på venstre side. Jaddda, Jærskalden, har du sett meg kanskje???? En gang måtte jeg manøvrere mine 90 kilo over gearstang, håndbrekk og kupèvarmer, over på høyresiden for å komme ut av kjøredoningen, døren på min side fikk jeg åpnet kun 3 cm, hehehehe!!!
  Jeg begriper ikke hva som skjer når jeg skal parkere, men utrolig nok så er jeg en kløpper til å lukeparkere – på flat vei vel å merke, der gjør jeg akkurat det jeg lærte på kjøreskolen og det fungerer hver gang! NB! Jeg nevner ikke hva som skjer hvis jeg må ta baklengs bakkestart, der tror jeg det har vært millimetre unna bulk i bilen foran🙂
  Riktig god, Ikeafri helg
  fra Tante Sofie

 22. glad dame Says:

  mmmmmm må innrømme at jeg aldri har tenkt over det med parkering og kvinner ,men har dessverre vært i en del situasjoner i trafikken der det er rart det ikke har smelt kraftig ; noe jeg gudskjelov har berget for, og tør nesten ikke si det men i alle situasjonene som har vært høyst uforskyldt fra min side og som skyldes at den andre part har hatt stor fart og feilberegnet hvilken side av veien man skal kjøre, så har det vært en MANN i den andre bilen, Så jeg vet ikke jeg tror det kanskje iallefall går opp i opp

 23. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Trultemor:
  Du glemte vel og Trultemor:
  Du glemte vel og tilfeldig å nevne at bilen bak egentlig kom etter deg? hehe

  leone:
  Turt? Vel sannheten kan være hard sikkert for noen, hehe. Men jeg er i grunnen overrasket over å ikke bli hudflettet, hehe.. (Skjønt det biter ikke på meg allikevel, hehe)

  marie:
  Joda, det finnes enkelte menn som kanskje sliter litt med å parkere, men uten tvil sliter mange kvinner. På en måte merkelig og, for hvorfor? Ja jeg så du skulle oppover i morgen, du får ha en fin tur og helg!

  Teia:
  Kanskje lurt å bruke den retten, hehe. Ha en god helg du og!

  Tante Sofie:
  Hehe, morsom du, hehe. Nydelig beskrivelse av manøveren dere foretar, hehe. Og det du sier om å måtte klatre ut på andre siden, det glemte jeg, for det skjedde og med etpar, hehe.. Men litt merkelig at flere av dere sier at dere mestrer lukeparkering, men ikke det enkle å kjøre rett inn i en bås? Jeg mistenker enda de «lukene» deres (som jeg sa til trultemor) å ha og en plass til en trailer, hehe. Ha en nydelig helg du og!

  glad dame:
  Ok, skal jeg tolke det slik at kvinners meget slette og fraværende evner til å parkere på enkleste måte kan gjøres opp med pluss fordi menn gjør flere feil i trafikken? Vel, jeg skal ikke krangle på den påstanden, men har du sett hvem som står først i køen som oftest ved en rundkjøring og kikker forvirret i alle retninger, inklusive himmelen mens 24 biler bak forbanner den som ikke finner gasspedalen? hehe

  Tor

 24. glad dame Says:

  mmmmmm nei har faktisk ikke det, unntatt de vi kaller hatt kailla da her i trøndelagen.
  sikkert mange klønete kvinnfolk i trafikken, men herregud så mange selvsikre mannfolk som veier opp for de, som eier hele veien og som lever etter at jeg kan best.
  Har faktisk ikke den oppfatningen jeg av at vi kvinner er så jækla dårlige sjåfører, men det er kanskje fordi jeg bor på en plass der bilen er en nødvendighet og derfor lærer vi oss å bruke den.
  Men er det en ting som er verre en dårlige kvinnelige parkerer så må det være alle de sure mannfolka på kjøpesentrene,

 25. Trultus Says:

  Hmmmm… Tjaaaa…. Hmmmm… Tjaaaa…. Ehrmmm….

  Tenkte jo egentlig at jeg skulle la denne stå ukommentert…
  Og jeg tror jeg skal det tross alt.
  Men må si at jeg lo så jeg nesten tissa på meg!😀

  Men er jo ikke enig, da…
  Skulle bare mangle!

  Lukeparkere kan jeg ikke noe særlig godt, det innrømmer jeg. Men å kjøre rett inn i en bås? Få bilen på retta i midten og mellom strekene…

  Gimme a break!
  Damer, er det virkelig så dårlig stelt her??

 26. Anonym Says:

  Gratis forslag Unnskyld at jeg kommer igjen enda en gang, men jeg bare må gi deg et tips!
  I natt sovnet jeg med et smil om munnen(helt sikkert), da jeg lå og tenkte på Jærskalden ved sitt vindusbord på Ikea. Ett øye i VG eller Dagbladet og ett øye frenetisk på jakt etter parkeringssyndere!
  Da jeg våknet i dag hadde nok hjernen min jobbet i hele natt, og kommet opp med følgende råd: Kjøp deg et fiskegarn av passe størrelse til bilen din, heng på fendere på alle utsatte punkter og vips …. der er du beskyttet mot bulker og riper! Kall utstyret Ikea-nettet, og forretningsideen får du gratis og franko av meg !!!!!
  Det skal heretter bli en fornøyelse å parkere ved siden av deg, hehehehe!
  Lørdagsmorgenklem fra Tante Sofie

 27. Jærskalden Tor Vidle Says:

  glad dame:
  Hattebiler kaller glad dame:
  Hattebiler kaller vi de, men de minker av naturlige årsaker. Jeg forstår du er småhissig på mannfolks suverene kjørestil? hehe. Men vel, det finnes gode og dårlige sjåfører av begge kjønn. Jeg skal være med på den. Nå var det særmerkte kvinnelige egenskaper jeg skrev om, og etter svarene å dømme ser det ut til at selv kvinnene er enige, hehe..

  «Men er det en ting som er verre en dårlige kvinnelige parkerer så må det være alle de sure mannfolka på kjøpesentrene,»

  –> hehe, hva skal en svare til det? hehe..

  Trultus:
  Ukommentert? Tja, du klarte ikke å holde deg? hehe. Ikke enig? Nei det er jo lovlig, men har du da sett at du er i et nesten enslig mindretall? hehe. Men du er ihvertfall ærlig der de andre ikke er, nemlig at du er elendig på lukeparkering også, hehe

  Tante Sofie:
  Neida, unnskyldning behøves ikke, bare koselig. Vel det var nå begge øynene på sirkus Dameparkering, og veldig morsomt. Og Dagbladet og VG er da særs lite morsomme? hehe. Litt av en oppfinnelse du har pønsket ut der, jeg lo godt av den, hehe. Sannheten er vel at jeg egentlig bekymrer meg lite for mitt eget kjøretøy, det er bare en bruksting som byttes ut når en er passe lei fargen. Men mulig du bør ta patent på oppfinnelsen, «Ikeabulkdødaren» for det er mange som elsker doningen sin over alt på jorden, hehe
  Lørdagskveldklem tilbake..

  Tor

 28. j21 Says:

  … Mamma er en sånn som gjerne parkerer på skrå over minst to plasser, med sin lille SUV. Men hun er superflink å kjøre og finmanøvrere, har kun hatt en liten ulykke, og det var fordi bilens bremser sviktet totalt. Hennes årsak er rett og slett at hun er livredd alle disse andre tullingene som ikke har kontroll på sine biler =) Det finnes altså flere varianter av rare parkeringer…

  Selv har jeg klart å lage en sånn dørskade på en bil – det var traumatisk! Teite lille bilen min som har elendige dørhengsler, så da jeg for omtrent firehundrede gang skulle parkere den i en nedoverbakke mistet jeg taket i døra, og gravitasjonen tok overhånd.

  Det kostet forsikringsselskapet et sted mellom 8 og 9 tusen, det. At disse folka har samvittighet til å skade andres biler uten å gjøre opp for seg? Glad jeg ikke bor i landets største byer…

 29. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Åja, din mamma er sånn ja Åja, din mamma er sånn ja j21, men en trøst er at de fleste mammaer er sånn, hehe .. Jaha, hun er redd for alle de andre tullingene? Vel, der er hun og i godt selskap, for det er vel de fleste? hehe

  Jeg forstod ikke helt det uhellet du hadde selv? Parkerer du bilen med hendene? Altså skubber den liksom på plass?

  Ja, og nei, ikke så mye synd på forsikringselskapene, de klarer seg nok. Men enig at folk bør kunne gi beskjed når de skader en annens bil, dessverre ser det ut til at mentaliteten er at en liten bulk til og fra er ikke så viktig. Ja, jeg er og glad jeg ikke bor i by, men da av viktigere årsaker enn en bulk eller tre i en kjerre..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: