Frå egget..

Eg sitt i egget og kikkar ud på verå mens eg kokar kaffe og noterar koordinatar for kvar budeia eg spottar her eg svevar øve landet. Landet e fagert, men magert for budeiar. Eg unngår byane dei forurensar egget og hindrar utsiktå – dessutan e eg tomme for Jif vindusvask.

Ein stad, eg trur det va nordanføre Fagernes, spotta eg ein heile flokk, meste så eg ikkje trudde augo og sveva nimmare for å undersøka samlingå. Då oppdaga eg atte dei va fake – det va berre ein flokk av damar frå Smiths vennar, dokk veit den flettesektå så ber te ein herre dei ikkje ser. Sjølv om dei va vakre og fagre øve bringå fant eg ud at eg ikkje våga drøsa med dei, kan henda dei trudde eg va herren så endeleg kom svevande og øvefall meg?

På Støren kjende eg to budeiar frå før av, eg fresa nerom berre for å sjekka atte dei framleis hald stand og ikkje va togen av urbantrodle. Eg smila då eg såg dei framleis va lige akkurat så då eg vitja dei. Den eina speida opp der eg sveva i egget øve na, just så ein sko tru hu visste eg va der, men eg e usynlege i egget, det e berre einveis. Men eg fann ud det va best å å revesera, husar atte hu blei triste då eg for siste, nå smila hu, det va godt å sjå.

Kursen va lagte om te Stjørdalå, der va det og ei vene budeia husa eg. Men nå va huset hennar øde, ei rynkå i pannå og ei mindre på listå. Urbantrodle varte aldri mette. Eg snudde og for sørvest atte nerøver Surnadalå, brått møtte eg eit fælsligt svart skytrodl så ville eda egget, eg gassa på og prøvde å fri meg frå styggen, det vart eit fælt basketag, brått falt eg – og enda på golvet. Pokker og! Eg ville jo drøyma ferigt!

~~~~~~**~~~~~~~

Tankar flyg i adle retningar,
tankar flyg udan SAS eller vingar,
tankar flyg fritt øve heile verden,
tankar flyg der dei vil – ikkje alltid der du vil..

~~~~~~**~~~~~~~

«At du våger røpe deg», kom det fra han med fasaden.
«At du våger», sa han da han så ordene mine.
Svaret han fikk: «Våger å være menneske?»
Men, akk, jeg kunne like godt prøvd å vanne ei gås med vannpistol..

~~~~~~**~~~~~~~

«Nå må du oppføre deg og lye og være snill Karin» sa mor. Karin skulle være med onkel og tante på hytta. Merkelig, men hun sa aldri det til meg, selv om jeg var villest?

~~~~~~**~~~~~~~

Noen maur tar bussen,
noen maur dør av stress,
noen maur kjenner ikke naboen,
noen maur går bare med merkesolbriller,
noen maur har bare kjent furunålsduft på spray,
noen maur kan bare pisse på toalett ellers blir de bøtelagt,
noen maur bor i en tue av asfalt og betong som gjør de ensomme..

~~~~~~next~~~~~~~

Se min nye flaggstang! Den er høyere enn din!
Javel?

Se mine pupper! De er mine stoltheter!
Javel?

Se min nye jakke! Den kostet 4999,-!
Javel?

Se min nye BMW! Den drar kjøtt gitt!
Javel?

Se mitt nye ansikt! Laser fjerner alle rynker!
Javel?

Se mine arrgggh…Hold snavla!

~~~~~~litt til~~~~~~~

Humlefar til Humlemor: Hey you bzzzzexy zzzzhing!

Sannheten ligger i øynene – hvis du da klarer å finne de..

Da jeg kom til verden skjedde et stort under.
-Åhh? Hva da?
Jeg ble jo født!
-Å jaa..?
Hvis ikke var jeg jo ikke her?
-Nei sant det Tor..?
Har du tenkt på det? Tilfeldighetene..
-Joo.. men jeg ville savnet deg veldig!
Hvordan kunne du savnet meg hvis jeg ikke var født?
-Hvordan? Jo…hm…?

3 kommentar to “Frå egget..”

 1. Anonym Says:

  he-he:) noen må snart kikke inn i ditt hode så vi får vite hva som er inne der:O))

 2. bamse1964 Says:

  Smiler………… Lurer Smiler………… Lurer også hva som foregår der inne……..

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Det gjør jeg og mange Det gjør jeg og mange ganger, sikkert best i å la det forbli slik, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: