Fra porselenet..

Av og til spiser en noe en ikke sikkert burde dersom en da ikke synes det er en ok hobby å sitte på dass hele døgnet. Kanskje noen trives med det for alt hva jeg vet, folk har så mange rare hobbier jeg ikke forstår noe med. Dog har jeg og mange, men de er selvsagt viktige. Men å sitte på dass inngår ikke i min samling.

Slike trivaliteter gir meg alltid krigshumør, de er unødvendige greier jeg som villmann ikke skal belastes med, det er slikt andre får, ikke jeg. Alt som begrenser frie utfoldelsen er det utlyst stående krig mot.

Ellers var det et deilig høstvær med flatkuling, regn ï horisontalplanet, hagl som klinkekuler og blitz med tilhørende rumling. Ok vær å sitte med rompa på porselenet og lese dagens avis. Men akk, nå straffes jeg ut over alle grenser med skinnende kule og blå himmel med levende tilbehør i form av lekende bomullslakner ………….. …… …….!!!………!!…….ææææ!! (delvis sensurert, det finnes gjerne lesende barn her).

I morges frøs jeg slik at jeg fyrte ovnen over dens evne, senere ble det såpass varm at stearinlysene forandret form og en kunne sikkert bare kastet vaffelrøren i passe prosjoner opp i lufta og den ville kommet ned ferdigstekt.

I går malte jeg grunnfarge svart med 3 toms pensel over et lerret (har ikke peiling på hva som skal foregå på den bakgrunnen enda). Mens jeg studerte en bjørkefink som satt i en busk rett utenfor følte jeg at det ene låret begynte å bli fuktig. Et blikk ned og der hadde jeg drømt meg bort og den store kost nettopp dyppet i svart stod godt plantet på den nye lyse buksa, dvs nå var den bare lys på det andre låret. Nåja, jeg har stort boss-spann, det er grått..

Til slutt er det vel bare å tilføye UGH! og URK!…

11 kommentar to “Fra porselenet..”

 1. leone Says:

  Men Tor da! Du jobber vel ikke i fritidsklær! Nå er det på tide at budeia di tar deg skikkelig i nakkehårene og røsker til, på samme måte som jeg får gjennomgå, hvis ikke jeg skifter til arbeidsklær… (hi hi hi. Er visst «typisk mannfolk» det der.)

 2. -trultemor Says:

  unnskyld at eg ler;)) Men du får fortalt om en gruffen dag på en ufattelig morsom måte.
  og leones kommetar bare «toppar heile driten» (øh, sorry uttrykket, hehe)

  Villmannens villhet begynnar no å bli litt småfrynsete eller;p

  Ha en god bedringens dag!!

  Stoooooooor klem frå vill-trulta *ler’

 3. Anonym Says:

  hehee! stiller meg bak *trultemor* du får sagt det! :O))

 4. mirapisani Says:

  Egentlig ikke lyst… … å le så høyt som jeg gjør nå. Kunne blitt oppfattet som ondskapsfullt. ;D)
  Mira

 5. Xantippe Says:

  Er det nå vi skal si Er det nå vi skal si stakkar…. næææ.. gjør som Mira og Trulltemor jeg… leeeer…. ikke av deg men av ordene dine….;))

 6. Anonym mariee50 Says:

  DAKKAR deg da, herlig selvironisk skrevet satt og flirte litt, for jeg har hilst endel idag på porselenet jeg og, med ingen galle blære , og deilig kake med krem, så får en «straffen» hehe.

 7. Teia Says:

  Glis*** Finner ikke ord som ikke er sagt:o)

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Uff for en gjeng, ikke noe Uff for en gjeng, ikke noe sympati å få for en stakkar, hehe. Jaja, nest gang holder jeg munn, ikke verd å riskere det gode rykte for nothing, hehe

  Nei, best å holde på galgenhumoren hvis mulig tror jeg. Dog er jeg mye bedre nå, og har fått spist litt også. Men er ekte sløv og småvarmkald. Lurer på snart om noen sender meg basiller lurt mellom reklameblader i posten? Hehe..

  (ps leone, jeg gjør det jeg plutselig finner på uten å bry meg om plaggene, må jo trø til mens jeg enda husker hva jeg fant på, hehe…)

  Men takk alle, greit å le litt sammen..

  Tor

 9. Litt om alt Says:

  Litt for sent ute.. men latteren var like hjertelig likevel! Ikke vanskelig å se alle stearinlysene som henger med slukøret glans mens herren selv polerer porselenet😀
  Godt du er litt bedre.

 10. leone Says:

  Kan ikke annet… …enn å ønske god bedring jeg heller. Håper ikke det blir så lenge til du bytter ut porselensramma med lerretsramma. Kanskje du da skulle lage et maleri av en mann som lager et maleri mens han sitter på «ramma»? Passer bra med svart bakgrunn, og ett vindu som slipper inn sollyset ved at vindusramma står på vidt gap for å slippe ut «dunsten»… Er det ikke det man kaller for «fortellende kunst»…? Etterpå må du vise oss maleriet her på bloggen!

 11. bamse1964 Says:

  Venter spennt på bilde av Venter spennt på bilde av maleriet……
  Og god bedring……slitt lenge du også nå?
  Har vært klein i 1 1/2 uke nå og er lei….


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: