Skremmende, og ferdig med det..

Vel, der fikk jeg sagt mitt, og alle andre en rimelig tid på å si sitt. Dermed gjør jeg som egentlig planlagt tidligere (uavhengig av hva andre måtte ha å si eller ikke, og de som hadde behov har nok tatt kopier), dvs fjerne greia. Jeg ønsker ikke å ha dette negative hengende som endel av bloggen i all evig tid. Min blogg er ikke en krangleblogg, det er ikke derfor jeg er her.

Nok er nok, og jeg håper dette nå er endelig og ferdig. Men jeg vil ikke nøle dersom det ikke nå er slutt på alt tullet både den ene og den andre veien – eller måten. Hva andre vil gjøre videre i saken er ikke min sak, finito. Dermed blir det ikke anledning til flere kommentarer heller i dette innlegget.

Jeg vil ha fred nå, noe som alltid har vært målet, som de fleste her ønsker..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: