Formiddags knoting..

Da jeg var liten kjøpte vi S’er med sukkerdryss på. Eller åttetall dersom de var laget av en trøtt baker. Å våkne som en S er ikke fun, hverken light eller den andre. Etter litt omplasseringer av skrogets deler er det nå som et bastant !, bare med prikken øverst, men like stiv som !.

Verden skal nå bli ny sier de som tror på det. Jeg avventer, har hørt den før uten at neste dag ble revolusjonær (er det rett skrevet?). US har ny toppherre – men jeg tror ikke særlig nytt vil skje før det blir en toppdame. Farge er underordnet mennesket og kjønn. Selv om begge sider hevder at så ikke er tilfelle.

I morges, som altså ble en omstokking av legemeet, ville en del av det tross den uvante posisjonen gjerne hatt morgensex, men siden den delen ikke har full råderett, og ingen som fristet i nærleiken – ble den saken nedklubbet og bøyde seg til slutt under press fra sjefen. Det er irriterende når en undersått stadig prøver å kuppe kroppen som jeg styrer, men hittil er alt under kontroll som er nesten standard.

Sol er snart back til normalen vi kjenner fra gamle dager, oppegående i porsjoner mellom gamle utslitte proxyservere harkende og hostende i en eller annen fuktig kjeller som leies ut billig. I går kveld forsvant rett og slett livsviljen til kassene og Sol tok kvelden som en gammel sliten pensjonist. Men, vi som har vært med før vet at en eller annen gang kommer noen kjørende med respirator og plaster – og pasienten vekkes til live igjen, dog stadig med nye spennende småskader etter siste slag. Man vet aldri hva neste dag bringer på Sol, en spenning det og.

Så som parkeringsstedet for våre ord, bloggen, den er og snart mulig å forutse timingen på. Innlegg ramler inn i små klumper før den totale ørken inntrer til neste porsjon. Merkelig egentlig, tviler på at andre bloggsamfunn har en såpass utpreget og lik rytme uke for uke. En sykluss? (Nei nå var jeg ufin, fy og skamme seg mannen!) En studie verdt for en mastergrad? Noe av årsaken er nok og å tildele Sol som er lite interessert i å la verden få se at det tross alt kommer nye innlegg hver dag – og ikke bare 1 i uka. Hvorfor de ønsker å skjule at bloggen lever er mystisk, kanskje en sak for et byrå?

Nåjes, her sitter en kaffedrikkende skald med sjeletørke og knoter ned ord med to pekkiser – på samme tid undres hva det hele er verdt, hva det gir og vitsen, som en både kan le eller ikke av. Heldigvis har han ikke timeplaner som må leves 100% opp til for å være effektivisert inn i den nye samfunnsånden. Nei, friheten lenge leve, på tide å avskaffe slaveriet her og? Dvs timeplanene..

5 kommentar to “Formiddags knoting..”

 1. bamse1964 Says:

  Jeg kom heller ikke inn på Jeg kom heller ikke inn på SOL sent i går kveld…..
  Skulle ønske at det var plass til flere innlegg på hver bloggside, så slipper en å bla så mye.
  Som oftest blir det jo bare til at en leser første siden.
  Hva med å øke antall blogger per side med det dobbelte?
  Har kommentert dette tidligere uten å få noe særlig respons.

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei tror det var en totalt Nei tror det var en totalt blackout i går bamse, jeg hadde problemer nå når jeg skulle logge inn også.
  Det med flere innlegg på første siden av oversikten har flere av oss bedst Sol om å ordne, det er kun et tall som trenger justeres i coden for oversiktssiden. Men Sol mener såvidt jeg husker uttalt av ulf(som blogger for Sol) at hvis førstesiden var kort ville hele bloggen virke mer «dynamisk», dvs at det ville virke som om det kom mer og oftere innlegg enn hvis den var like lang som før. Bare nonsen mener jeg da.

  En annen sak er at det burde legges inn en begrensning på hvor mye av selve innlegget som skal vises på oversikten, ikke nødvendig at 5-6 linjer viser, det tar for mye plass, for de fleste setter ikke inn stoppstedet selv og da legges det inn 5-6 linjer. Det er sløsing med plass og kommer det i en klump 4-5 innlegg på den måten etter ens eget innlegg, er det halveis i kjelleren på et blunk.

  Jeg mener og at en bør legge inn en rullerende overskriftssak på hovedsiden (som før omleggingen) og kutte ut å velge ut en blogg som ligger der i etpar uker, for folk fra utsiden kan det jo synes som om bloggen er død når det samme legger der dag etter dag.

  Tor

 3. Xantippe Says:

  Leeer her, igjen av dine Leeer her, igjen av dine fornøyelige ordkrumspring… og ja… det heter revolusjonær.. men kan vel strengt tatt også bare kalles forandring eller omveltning…. og om det er det som har skjedd i natt i USA.. vel… jeg heller vel til å være enig med deg i at det som er viktig er om «katta får tak i mat, ikke om den er svart eller grå»…og jeg tror vel strengt tatt heller ikke at de store omveltningene hadde kommet med en dame…..! Når det er sagt… jo, det er stort at USA har valgt en mørkhudet… og ja, det ville også vært stort om de hadde valgt en dame….;))

 4. bamse1964 Says:

  Enig med deg der…..men Enig med deg der…..men begrensningen i dag, trodde det gikk på antall blogginlegg og ikke antall linjer på hver blogg…. Mulig jeg har misforstått, men synes som det er samme antall inllegg per side uansett lengde.

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Vi får se xantippe, selv om Vi får se xantippe, selv om en president har stor makt, er den ikke eneveldig, heldigvis. Og ting som skjer i USA blir ofte oppjekket til nesten halleluja, de dyrker jo personer i det landet. Vel jeg tror med en dame bak styrekulten ville det nok blitt flere merkbare nye kurser enn med en mann uansett fargen. Det med farge er jo litt sånn der koko, vi blendautgaver kan jo skifte farge ved f.eks grilling, men vi er den samme for det selv ved tilstanden svidd.

  En annen sak er jo selv om det skjer forandringer behøver de ikke være gunstige, noe vel historien er full av eksempler på.

  Tja, jeg er usikker bamse på selve oppsettet, om det går på antall linjer eller antall innlegg, men akkurat den delen går ut på det samme i og med det er for stramt oppsatt. Og når folk ikke selv setter inn begrensingen på hvor mye av innlegget som skal vises, da fyker de underliggende innleggene kjapt nedover.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: