Melissa..

Hei, jeg heter Melissa og er slank og sexy. Jeg blir veldig hot på et øyeblikk og uten hemninger kommer mine godlyder inn i dine ører. Trykker du på rette stedet er det nok til at hele min bluferdighet, som jeg ellers kler yndig, forsvinner og mitt indre erstattes av en varm glød du kan føle på utsiden. Åhhh! Blir småvarm bare av tanken jeg!

Perfekt er jeg i all min kledelige beskjedenhet selv om jeg kan bli en glødende vulkan på kort tid. Men jeg har et problem i min hverdag, sukk – han jeg bor hos bryr seg ikke om meg og det kan gå forferdelig lang tid mellom hver gang jeg får tenning. Jeg tørker helt ut jeg, stakkars meg.

Han jeg bor hos heter Tor og er en merkelig skrue – men han ser da søt ut når han kommer labbende om morgenen med sine lange tynne bein og håret til alle retninger hihi.. Så kikker han ut vinduet mens han klør seg her og der – og smiler. Når han står slik er han litt sexy og..hihi.. Men han finner på mye rare saker og – av og til hopper han rundt som en vill kanin. Etterpå kan han sitte og bare kikke ut helt i ro mens han tenker.

Jeg prøver å få hans oppmerksomhet, men nei, sukk.. Tror dere ikke at tullingen heller duller og kaster kjærlige blikk på mørke frk Braun! Hun får bli varm og våt mange ganger til dagen, det er urettferdig det!! Jeg er mye penere og har sexy former! Frk Braun er heller feit hun!

Men nå er det endelig bedre tider! Han er blitt syk igjen! Hurra! Da deler han sin omtanke likt på oss to og jeg får bli våt og varm! Og jeg lager mye høyere lyder mot toppen enn frk Braun som bare småstønner urytmisk. I dag kjælte han med mine former og da han traff rette punktet ble jeg ustoppelig! Frk Braun ble råsjalu når jeg fikk hele hans oppmerksomhet! Hah! Feita!

Jeg håper han blir syk lenge jeg! Han er altfor lite syk synes jeg da. Det blir lange stunder bortgjemt i en krok for stakkars meg. I mitt neste liv vil jeg heller bli en kaffetrakter tror jeg. I grunnen forstår jeg ikke hva han skal med meg – en sexy vannkoker..

7 kommentar to “Melissa..”

 1. trultemor- Says:

  haha utrolig hva du greier å få laget historier av:)

  God bedring!

  Klem

 2. Tante Label Says:

  Herlige feberfantasier? Min vannkoker er strålende fornøyd for den er het med jevne mellomrom hele dagen…
  og i en forførende mørkerød farge og serverer meg både rykende varm kaffe og nudler på jobben…( og mye annet…:-)

  Men jeg kommer nok til å smile hver gang jeg ser den….fra nå av…;-)

  Tror ihvertfall fantasien din får større spillerom når du er syk..;-)


 3. mirapisani Says:

  ??? Forsto ikke filla bæret av dette.
  Er det en kontaktanonse Tor?
  Mira, tom i hodet.

 4. trultemor- Says:

  mira da:) det er blitt liv i frøken vannkoker på kjøkkenbenken til Tor…og hun leker ædda bædda med frøken kaffitrakter..

  Tom i hodet…ja, her også

 5. mirapisani Says:

  Åja… Forstår fremdeles ikkje korsen dåkker fikk det med dåkker.
  Æ måtte riktignok læse det med mørkebrun bakgruinn, men han har kanskje skrevet om det før..?
  Hysterisk artig når main får med sæ poengan skjønne æ.
  ;D)

 6. mariee52 Says:

  he he bra!! Varme tanker fra Mariee52

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Mja, det foregår mye rart Mja, det foregår mye rart her i dette hodet, enten det er febertilstand eller ikke, hehe. Dog var ikke dette noe særlig, kunne nok fått det mer avansert hvis jeg gadd, men er litt lei av både ditt og datt for tiden..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: