Morgen i fargerus..

Solstråler leker med allverdens farger. Det er tirsdag i solrenning. En hellig time hvor selv fuglene sitter i ro og trekker inn livsstrålene. Noe som minner meg på at jeg må henge opp røret med deres frokost i – det er nær november.

3 firkantete skiver, 2 med rekesalat med reker i, og en som dessert dekket av gule bær i biter med sukker på – og kaffe. Te kan aldri bli kaffe. Verdens nyheter får vente, de går ingensteds. Er lei av verdens nyheter, de synes uforanderlige i min levetid. Samme hvor sinna eller lei jeg blir er de der neste dag og i samme form.

På slike vakre dager bør en ikke lesse verdens ork oppi tursekken. Det er og grenser for hvor mye en ryggsekk – og rygg kan bære. Kanskje bør noe bly kastes ut og erstattes med varme skoleboller uten rosiner i, men med den gule sola i midten. Den som smiler når du spiser og nyter.

Av og til bør en ha med gul handlapp som limes på håndtaket til den grønne trille, jeg må til butikken og handle gårsdagens glemsel, toalettpapir, en rull med lureri i. Kjøp meg! Jeg er billigere enn naboen. Hjelper lite når naboen kan trille dobbelt så langt – og ikke minst mykt. Hvem liker å tørke seg på hellig sted med sandpapir? Og ja – fuglefrø, må ikke glemme det..
.

0396.jpg

8 kommentar to “Morgen i fargerus..”

 1. Ulva Says:

  Kvaliteten på papiret er viktig det… Kan jo ikke ta hva som helst😉

 2. mirapisani Says:

  Fader så sulten jeg ble nå. Hjemlengsel fikk jeg også.

  Du beskriver jo den magiske timen min som jeg kaller det. Tiden det er lettest for meg å falle til ro og komme i kontakt med meg selv.
  Før verden får opp øya.
  Mira ;))

 3. bamse1964 Says:

  Rekesalat med reker i??? Rekesalat med reker i??? Finnes det uten også?
  He he..du får sagt det…..tomt for sandpapir her da…..
  Ha en fin dag….

 4. mariee52 Says:

  mmmm nå må visst jeg og smøre meg en skive, kom akkurat inn fra en god time på stranden, Strålende sol og nydelig temperatur. Traff nesten ingen, folk er vel på jobb, og der ute fikk jeg sånn savn etter hunden min, må innrømme at tårene spratt litt, Blir alltid litt sårt alene der vi alltid gikk sammen.Ha en fin dag, må ha meg ei skjeva
  Varme tanker fra Mariee52

 5. xantippe Says:

  Kom på her at jeg kun har Kom på her at jeg kun har hatt en kopp med korn i dag… og jaggu trur jeg at jeg har rekesalat i kjøleskapet…..mmm… jepp…. ;))

 6. bamse1964 Says:

  xantippe Med eller uten reker???

 7. mirapisani Says:

  Huff Tor. Nå haggler det med reker i din vei.
  Driter i grunnen i hvor de rekene tar veien, bare jeg slipper å bli presentert som rekesmørbrødet til en sengekammerat en gang til. ;D)

  Den magiske timen vil jeg heller ha.
  Mira

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Enig Ulva, kun det beste er Enig Ulva, kun det beste er godt nok der, hehe

  Morgenstund, grålysning, rødfarge stiger over åskammer før lysstrålene daler ned over verden, en følelse som er god, og rolig Mirapisani. Hjemlengsel? Jo ord og bilder kan nok trigge den, selv er jeg nært der jeg alltid har vært, mer eller mindre. Og da kan en enda med letthet finne frem i terrenget til minner fra ens livshistorie.

  Ja bamse, her lages den lokalt av omsorgsfulle damer i delikatessen og med full tilgang på reker fra kaien 3 steinkast unna (jeg var skolemester i alle kast).
  Merkelig med den baken, den er like følsom ettersom alderen kommer, blir liksom aldri herdet, hehe

  Formiddags strandvandring på en hverdag mariee, det betyr hele stranden alene, ofte. Luksus for mange, heldigvis ligger de som perler på snor nedover her. Det er bare å velge seg en strand. Mja, kan nok forestille meg at slike turer hvor du går i hundens fotspor kan skape såre minner, håper det blir bedre med tiden. Akkurat det punktet er og en årsak for meg til å ikke knytte meg til en hund, hunder blir jo normalt ikke så gamle.

  En kopp «korn» xantippe? Drikker du korn? hehe. Er det kornblanding du spiser? Hørtes lite ut dersom det da ikke er en megakopp. Mange har visst rekesalat i kjøleskapet? Her varer den ferske bare i etpar dager så er begeret helt tomt, siste gram slikker katten i seg..

  Hehe Mirapisani? Hagler reker?
  «bare jeg slipper å bli presentert som rekesmørbrødet til en sengekammerat en gang til. ;D»

  –> Den historien skulle jeg gjerne sett i ord, hehe

  Det er og en magisk time om kvelden, for de som rekker den, eller kan se den.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: