Lappetepper..

Det har visst vært en storm her og? hehe… Vel det er et pokkers problem med de utropstegnene som jeg trodde Sol hadde fikset nå. Men nei. Not well done Sol. Her ser ut som etter slaget et sted hvor faktisk Napoleon vant. Jeg tror det er best å le, dog tragisk at bagtellene ikke er ordnet.

«Hvor er mine høner?» undret presten, han var nyinnflyttet til Jæren og ikke klar over at hønene og kunne fly dersom forholdene var gunstige for den slags naturstridigheter. Hans uvitendehet kan forklares med at han kom fra indre Strandalandets gjemte daler hvor vind bare fantes i en form, varm føndvind fra øst, og hønene alltid jordnære.

Her er det ikke så ille når lyset er slått på ser jeg. Nattestorm føles alltid verre ut enn den er. Eller høres, skjønt det føles da og. Bjørkene er nesten like nakne som Madonna pleier å være når hun viser seg fram, men ellers finnes det stadig standhaftige trær som er helt grønne, og de som er mangefargete – og et enslig eple dingler fra en lang grein mot himmelen.

Men det ble en lang natt hvor jeg måtte ut en gang til, det er ikke måte på hva som plutselig kan fly og plage en stakkar med å bange inn i veggene. Så hodet er her, kjenner det med hendene, men det er noe svimete i all sin villhet. Etpar liter kaffe gjør nok underverker.

Dette ble et lappeteppe i ord, som plenene dekket av blader, muligens noen klarer sy det sammen..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: