For siste gang!

Jeg er ikke redd for å si mine meninger i klartekst, det burde vel de fleste kjenne til nå snart, og med fare for å få noe i retur, som er selvsagt velkomment, forventer ikke at alle skal være enige med meg og det tolerer jeg som en selvfølge. Men:

1. Kan vi nå slutte å få mer om anonyme? Det irriterer meg kraftig! Skru av dersom du har problemer eller ti stille! Det nytter ikke hvor mye man klager, de bare fores da. Så slutt med det evindelig maset om anonyme! (Inklusive hvem som er hvem , jekking av tall og blabla!)

2. SB og Heksa har laget seg ny blogg. Javel. Ferdig med det! Gårsdagens rekame for greia synes jeg er på kanten av prøve å splitte bloggsamfunnet her. Den greia var unødvendig. Det var mer enn nok med heksas innlegg (skjønt det behøvdes ikke, hun kunne tatt kontakt med de som det gjelder på apost) og helt pokkers unødvendig å linke rundt i ørten blogger! Tullballgreier som kun kan sees på som et forsøk på å trekke bloggere bort herfra.

3. Hvis noen tror min intelligens på området i å forstå og se hva som skjer ikke strekker til, så gjør de en generaltabbe. Helt klart foregår det saker som kun har som mål å splitte og lage grupper mot hverandre for så å la de ballene rulle evigt. Vennligst slutt med dette før jeg blir nødt til å i klartekst si hva jeg ser!

Vi er her for å blogge som et samfunn, ikke som oppdelte grupperinger mot hverandre. Samhold tjener alle og bygger godt miljø, noe vi behøver for å oppretteholde gløden til å skrive noe her, men det er noen som bevisst ikke ønsker at så skal skje. Ikke la de vinne.

Selv sliter jeg nok med å skrive her som nesten en enslig gubbe blant 1000 kvinner, dette må ikke tas som en negativ uttalelse for dere kvinner, tvert om er det muligens jeg som er feilplassert. Men motivasjonen blir ikke særlig bedre av de nevnte punkter ovenfor, og de punktene tror jeg flere enn meg får negative impulser fra.

Og så til xantippe: Jeg så med forskrekkelse at du foreslo å slutte her i en kommentar, altså, den blir ikke innvilget! Hvem pokker skal jeg da småkrangle ehh sorry, smådiskutere med, hehe? Jeg setter enormt pris på dine innlegg, så vennligst bli er du snill. Vi trenger deg her med dine gode og aktuelle innlegg, du farger bloggen her på en god måte.

Så la oss nå legge alt bråket bak og begynne å blogge «normalt» igjen, ellers er jeg redd det blir avskallinger her. Og en del av det ansvaret har vi alle.

Ja, og det er lov å være uenig med meg!

23 kommentar to “For siste gang!”

 1. xantippe Says:

  ok ok

 2. trultemor- Says:

  … 1) og det er det flere som har sagt, og så kommer du…hm😉

  2) det er ikke havheksa som har spredd den nye bloggadressa, det er nok heller en av de som har fått sms (eller noe) fra henne…en bjørnesympatisør som tydlig viser hvem som ikke er ønsket.
  Er enig om at sånt heller burde komme på a-post og ikke slås opp som innlegg, da det ikk ER alle som er ønsket.

  3) Xan…kan bare våge!!! Hennes innlegg er et av dagens høydepunkt!! (basta!)

  og…nå må det jobbes! God helg:)

 3. Ulva Says:

  Tor.. 1. så hvorfor skriver du da om det?
  2. heksa er ikke den som surrer rundt her anonymt. Hun kan da opplyse om den bloggen, mange her som har lyst til å være begge steder…
  3. Xan har jeg sendt en a-post til, det var nok en sår rekasjon fra meg, ingen feil fra henne sin side, det har jeg sagt i klartekst.

  Men jeg er ikke enig me deg i dine anngrep nå, er det noen som har noe å si de anonyme, uansett hva det er så synes jeg ikke at du skal si at de ikke skal, det er ikke andre en sol som lager reglene her inne.
  For det kan jo være de som har noe posetivt å si til noen av de….

  Jeg mener det er på tide man slutter å henge seg opp i andre sine blogger, heller konsentrerer seg om sin egen.
  Det er tross alt den som skriver bloggen som har annsvaret for den til syvende å sist.
  Hva slags innhold de vil ha på sin blogg.

 4. Ulva Says:

  å ja… Detmed grupper er jeg ikke enig i…
  Jeg liker og kommenterer mange av dere bloggere som sb ikke har så mye til overs for.
  Selv om jeg liker han som pers betyr det ikke at jeg ikke kan like dere eller sette pris på dere.
  SÅ DET SÅ😉

 5. Chanel Says:

  Bare lei… Ønsker alle en fortsatt fin høst..
  Gidder ikke mere:)

  Det er eget ønske.
  Prøver meg på vg blogg i stede,

  Følger nok med dere:)

  Klem fra Wicked

 6. Miss.SnorkFrøken Says:

  Altså dere skal vite en Altså dere skal vite en ting her, her er noen luringer som vet å få empati ut av intet,🙂

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Xantippe:
  Håper ok er å Xantippe:
  Håper ok er å forstå slik at du blir.

  Trultemor:
  1) Ja, den satt langt inne, jeg hadde ikke tenkt å skrive mer om greia, men følte nå at det rant litt over med den «kampanjen» – vervekampanjen i går som ihvertfall jeg forstår poenget med. Og det er en del av det problemet som er ved forsøk på splitting her og frafall. Altså ikke noe som tjener bloggen her som noe positivt.

  2) Enig, og nettopp det at det kun er «håndplukkete» som er ønskelig gjør jo hele greia forkastelig, ei heller står det i stil med deres nye opplegg som skal være 100% det frie ord, de har jo allerede begrenset det ved å håndplukke folk. Tullballgreier.

  God helg.

  Ulva:
  1. Det er forklart hvis du leser en gang til, og i tillegg ser på mitt svar til Trultemor.

  2. Se både Trultemors svar og mitt til henne. Dessuten, ærlig talt, nesten en blind forstår hensikten Ulva. De få kunne de tatt kontakt med via andre kanaler, man må jo være medlem for å lese, så hva er poenget?

  Angående det du sier om de anonyme: Det jeg sier er at har man problemer med anonyme så er det eget ansvar å få slutt på det ved å stenge de ute. Slik er det i alle vanlige åpne bloggsamfunn, du finner akkurat samme problem alle steder. Og muligheten til å stoppe det.
  Vel, de stadige innleggene om klaging på ett eller annet med en anonym eller tre går ut over alle da de forsurer unødvendig, og irriterer når da så samme blogger lar fremdeles de få herje fritt etterpå. Normalt er da å stenge de ute, vise hvem som bestemmer. Det nye opplegget til SB og heksa har jo stengt ute anonyme, så jeg forstår ikke helt hvordan du kan forsvare begge deler? Du har jo selv et bloggsystem som har steng anonyme ute, så hvorfor skal du tillate de her, men ikke der? Det blir jo motsigende.

  Jada, noe anonyme kan ha noe seriøst å si, det sier vi alle, men må de plent si noe så kan de regge seg, det tar 2 minutter.

  Neida, ingen kan bestemme om hva andre skriver om så lenge de holder seg til regelverket, men det er ikke dette jeg sier noe mot, kun problemet med anonyme, at der har vi selv egentlig ansvaret for å få slutt på det, eller er du uenig i det? Det nytter ikke å dressere anonyme, de fryder seg hver gang det kommer et innlegg om de, det er nettopp slik oppmerksomhet de ønsker.

  Og til slutt: Du får tåle som meg at vi er uenige nå. Men jeg savner svar på hvorfor det er ok at anonyme slippes til her, men ikke i den nye bloggsaken til Heksa og SB, ei heller i ditt eget bloggopplegg et annet sted. Så hvorfor forsvarer du å ha åpent for anonyme her, til tross for problemer med de, men har stengt for de på den andre plassen?

  Wicked:
  Det er trist at du slutter, jeg håper ikke det er min feil nå med dette innlegget? I såfall beklager jeg sterkt og ber deg revurdere din avgjørelse.
  Min mål er kun å få slutt på dette greiene som har ridd bloggen lenge nok nå, og at vi slipper mer saker som ødelegger blogglysten.

  Snorkfrøken:
  Jeg forstod ikke den rett og slett, dvs hva den hadde med mitt innlegg å gjøre?

  Tor

 8. Ulva Says:

  Tor.. Enige kan viikke være hele tiden, men det betyr ikke at jeg ikke liker deg, eller bloggen din for det gjør jeg, ville bare ha det sagt at jeg setter pris på bloggen din her inne.
  Så en vennskaps klem fra meg….
  Ang de anonyme, grunnen til at det er stengt på ulvas er at der er vi mere åpne, snakker om ting som vi føler ikke kan settes ut i bloggen her.
  Det blir på måte et sted der vi kan være 100% trygge på hverandre.
  Det føler jeg ikke jeg kan være her inne uansett.
  Kansje litt tvetydig men ikke ment som å si at det ene stedet er bedre en det andre….

 9. trultemor- Says:

  næmmen! :(((((((((((((((((((((

 10. xantippe Says:

  Jada, Tor, jeg blir… men Jada, Tor, jeg blir… men jeg nekter å si mere om alt dette…jeg vil konsentrere meg om blogginga.. og å lese / kommentere blogger…
  Og til Wicked….. trist…. men du har jo slutta og kommet tilbake før… ;))

 11. leone Says:

  Tor Du har min fulle støtte. Ikke fordi at det har blitt en vane, men etter det siste som har skjedd, støtter jeg at du tar denne «oppvasken».

  Jeg synes det er mye mer behagelig på bloggen nå enn det har vært på lange tider. Og det er sant som du sier om å være alene blant 1000 kvinner. Vi menn blir bare noen små haner i korga blant hele den kvinnelige «kaklehaugen». Men de har krav på å bli respektert de også. Jeg er også ofte innom og leser deres blogger. Men ofte er en overskrift nok til at jeg heller prioriterer andre. Alt er uansett med på å sette farge på bloggen, og vi må respektere hverandre. Jeg har lært meg å få med meg det som interesserer. Jeg kjøper ikke Se og Hør hvis jeg egentlig kun liker å lese Playboy! (Tok du den?)

  Og Xan’! Du har det bare med å bli, BASTA!

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ulva:
  Takk, og en Ulva:
  Takk, og en vennskapsklem sendes tilbake..

  Angående resten: Vel, jeg tror jeg kan si at jeg ihvertfall er trygg på de som blogger her. Og jeg selv har begynt å stenge ute anonyme i en del personlige innlegg, for å beskytte meg selv. Og jeg føler det gjør godt å slippe å «grue» seg til å åpne blogginnlegget neste gang. Dessuten er det en liten bivirkning for hver som gjør det samme, dvs for de som er plaget av anonyme, for ofte sprer det seg litt til flere blogger.

  Din «trygghet» vil jo bli betraktelig bedre her og dersom du tar kontrollen selv over kommentarmulighetene? Vil jo på sikt føles mye bedre å slippe å krangle/få dritt vel? Jeg forstår ikke helt at det er vanskelig å se? Og mange skriver jo her og om personlige ting, og da skal en slippe å få useriøse kommentarer.

  Trultemor:
  Håper jeg ikke sa noe feil nå? Jeg har lest mitt svar en gang til, men mulig jeg overser? Hvis den kommentaren var til meg da?

  Takk og pris xantippe!
  Ja, er enig med deg i resten der, i grunnen er det slik jeg pleier å tenke selv og, men av og til renner det over og jeg føler jeg må si hva jeg mener så lenge det går ut over helheten i miljøet, synes dette snart bør legges bak oss, og endel av det kan vi selv enekelt stoppe dersom vi har problemer.

  Tor

 13. trultemor- Says:

  hm…nei det var bare kommentar til Wicked!!
  Så ta det heeeeeeeeeeeeeeelt med ro:))

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Leone:
  Takk for støtten. Leone:
  Takk for støtten.

  Jo generelt er det bedre nå, enig der. Men periodevis starter kverna igjen, og jeg mener som sagt at vi har et eget ansvar og i å få slutt på uvesenet. Kan ikke skylde bare på andre når vi kan være med å stoppe dette selv.

  Vel jeg er ikke enig med at kvinnene er en «kaklehaug», det er ikke det som er mitt motivasjonsproblem i det forholdet, mer det at det er endel forskjeller i interesseområder osv som gjør det litt mer vrient å vite hva en skal skrive som mann her, noe slik, og det var generelt sagt.

  Alt positivt er med å farge bloggen, mangfoldet, men respekten for hverandre må ligge der som en grunnstein.

  Tor

 15. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ok Trulte, jeg ble litt Ok Trulte, jeg ble litt bekymret for å ha sagt noe feil, noe som kan skje.

  Ja synd at wicked ønsker å flytte, håper inderlig at hun ombestemmer seg, eller kommer snart tilbake.

  Tor

 16. tresor123 Says:

  Strålende blogginnlegg! =) Strålende blogginnlegg! =)

 17. Wicked. Says:

  Kjære Tor;) Og alle andre..
  Nei, Tor dette er ikke din feil, eller noen annens.
  Mitt valg, alene.
  Har bedt Sol om og slette blogg og alias…
  Takk for en fin tid sammen med hele gjengen-
  Klarer nok ikke og styre unna, så jeg følger med.
  Om jeg velger og komme tilbake, så blir det når ting har stabilisert seg og da mener jeg i mer enn ei uke.

  Inntil videre så fortsett og fortelle så jeg ser hva som skjer;)
  Ang anonyme, så har det utspillt sin rolle, hele diskusjonen.
  Har hatt mange opå besøk, men ikke èn har vært direkte stygg, og om så var…
  Slett, slett, slett….

  Ta nå vare på hverandre, for når det er ro og trivelig så er det veldig koselig og være her.

  So long:)

 18. stabeist Says:

  Nå får du jo styre over damene alene da Tor, og hele bloggen slik som du vil. Jeg sletter ikke så jeg vil vel hoppe innom å lese ja, og kanskje kommentere i ny og ne, men blogge gjør jeg andre steder.

 19. trultemor- Says:

  barnslig uttalelse, stabeist Det er da slettes ikke Tor som»styrer» bloggen, og det vet du godt!!
  Men han gjør en god innsats for å jobbe mot bråk.

  Trodde virkelig at du med din utdannelse og jobberfaring hadde mer i hodet enn å slenge ut sånt. (men du er god på å slenge ut påstander uten begrunnelse….»så dårlige korn»)
  Snakk om å la seg styre…det VIRKER som om du dilter etter…en viss en.
  (Og legg merke til; jeg sier IKKE at du GJØR det…..)

 20. Jærskalden Tor Vidle Says:

  tresor123:
  Strålende? Nei tresor123:
  Strålende? Nei tvert om noe jeg normalt kvir meg for å blogge om, men håper at det kanskje kan hjelpe litt, godt bloggmiljø er alfa og omega for min del for å overleve med lysten i behold her.

  Wicked:
  Takk for utfyllende svar, men jeg håper da at ditt fravær blir veldig kortvarig, du er jo endel av bloggen her du og. Mulig vi bør komme innom deg på vg og friste deg til å komme tilbake såpass ofte at du gir etter for presset? hehe
  Men ta vare på deg selv og, og håper du ikke glemmer oss.

  Stabeist:
  Jeg «styrer» ikke over noen, det tror jeg du og vet. Ikke prøver jeg heller, men jeg sier bare min mening, og de som er saklig uenige er hjertelig velkomne til å si meg i mot. Jeg er ikke feilfri, men synes meget sterkt at man kan oppføre seg og gi alminnelig respekt til andre. Og man får tåle å bli saklig imotsagt.
  Jeg håper da du kommer innom på besøk av og til om ikke annet, og lykke til på det nye stedet.

  Tor

 21. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Bre så det ikke skal Bare så det ikke skal misforståes: Jeg har ikke ment at det var Heksa som la linkene rundt på forskjellige blogger, selv om hun altså laget det innlegget med link i.

  Hvem som la de anonymt rundt er for meg uinteressant, det er det at det ble gjort som er poenget.

  Tor

 22. mariee52 Says:

  Jøss her er jeg borte en dag og så skjer det sååå masse, Blogg en blogg du som vil blogge, samme for meg hvor dere blogger, eller hvem som leser dem, kan det ikke bare bli fred her, orker ikke dette .Blogger som vanlig jeg og håper det kan roe seg igjen.Varme tanker fra Mariee52

 23. mirapisani Says:

  At du aldri fatter Tor..?!? Nå ga jeg opp kommentarlesning etter Snorkfrøken sin kommentar.
  Blir for mange bokstaver å holde rede på.

  Det er ikke Havheksa & Sb som gjør det der. Det forundrer meg at du ikke ennå har forstått hvem det er.
  Gå tilbake i tid. Blogger og profiler er nok slettet nå, men i gjestebøkene finner du krapylet. Han opptrer også ofte som anonym.
  Innimellom har han håndtlangere også.
  Jeg registrerte meg i mai tror jeg. Figuren kasta seg over meg, med hjelper og avlastning når han ikke kunne være på nettet.

  Du har da vært her så lenge at du klarer å finne ut hvem det er som lunter i hælene på Havheksa og Sb, med tunga ut av munnen til og med.
  Gå tilbake i tid og se selv. I gjestebøker bl.a. Han har fremdeles en haug av profiler her inne.

  Og før dere mener jeg skal si hvem det er så : Nei. Dere får finne det ut selv. Jeg har mer enn nok bråk med han. Sier jeg noe blir det til Sol.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: