Constance Nuelita Pute..

Sjefsputa til Lars (LB) er en meget bestemt pute, og krever sin plass og oppmerksomhet:

Hei. Hvem er du? Jeg heter Constance Nuelita Pute, eller jeg heter opprinnelig Constance Nuelita Márcia Adriana Pute. Du kan få kalle meg bare Constance. Min herre gjør alltid det så! Jeg er vakker og har marineblått trekk. De pastelhvite stripene gjør meg sååå ekstra vakker så! Pene sømmer pynter forførende mine former. Innvendig er jeg av edleste type rosa formstøpt foam. Jeg tåler allslags vær så, både sol og regn, så det så! Det er nå snart 2 år siden jeg kom her til Måneskinnsbukten. Jeg pynter veldig opp så det så. Jeg er like bedårende enten jeg ligger i en stol av Burmateak eller henlagt på en vakker strand. Jeg pynter opp aaalle plasser sier Tereza! Jeg er sååå ekte sier hun, de andre putene er fake. Megger!

Min herre er han som nyter meg nå. Han heter LB og er alltid snill med meg. LB er lett å omfavne og blidgjøre. Dessuten er han lett i vekt også. De andre putene er sjalu på meg. Jeg får være med min herre på tur og av og til, og da falmer nesten de andre putene av misunnelse. Verst er Marcela og Juliana, de er sååå sjalu at de prøver å gjøre seg lette i vinden for å blåse bort der jeg pleier å ligge. Megger! Og da tror de at LB vil velge en av de i steden for meg. Fake Megger altså! Usj! Jenteputer altså! Han er bare miin så det så!

Noen ganger kommer han tykke vennen til LB og legger seg oppå meg. Han heter James eller noe. Han er ikke så veldig tykk da, men han har litt mage og LB roper tjukken til han, hihi! Så svarer han noe stygt om min LB og så ler de begge. Hvem forstår seg på mennesker? Ikke jeg ihvertfall. Jeg synes den mannen kan ta en av de andre putene jeg! Han kan ligge på tykke Tereza, hun vokste da hun ble glemt i bassenget en natt. Siden har hun vært litt tykk og tung og ikke blitt helt seg selv mer. Jeg tror hun har fått litt komplekser etterpå. Hun er snill og min beste venninne så det så!

Nå sover LB så vi må være rolige, snakke lavt. Hysj….Se såå søt han er. De andre putene er såååå fornærmet så. Jeg kan godt skjønne at han velger meg jeg. Jeg er jo penest så, og mykest så. Jeg og min herre passer godt i sammen sier Tereza, vi er sååå vakre begge. Og jeg er helt enig, selv om jeg ikke liker å skryte så mye. Jeg er beskjeden jeg så. Hysj……se vinden som leker seg i håret hans. Han smiler når han sover. Åhhh vi er såååå søte!

Av og til så går vi på tur. Bare jeg og LB så. Så kan de andre sure putene bare ha det så godt! Megger! Hysj…….noen ganger så ligger han bare der og kikker opp på himmelen, nesten som han sover. Men han sover ikke. Så kommer det noen og henter oss. Æsj! Da blir jeg litt sur på de, så det så. Men han er litt lur tror jeg. Av og til gjemmer han oss, og svarer ikke når de roper, hihi. Hysj……

Er han ikke søt vel? Han er bare miiin, så det så. Men av og til kommer det en dame og legger seg oppå han. Damen er sikkert pen og sånt, jeg har ikke greie på damemennesker så det så. Jo hun er nok søt hun og for hun er jo med miin LB! Da må hun være søt siden han har valgt meg som er sååå pen og myk så. Så koooser vi oss alle 3. Damen hun smiler mye akkurat som LB, og jeg smiler og! Så sier hun mye elske og sånt ja, jeg blir litt flau jeg så, må passe så jeg ikke skifter farge så. Hysj……

Og så koser de mer, jeg synes de koser vel mye jeg. Det er miin LB så det så! Så ja så, de gjør mer så. De kysser! Damen kysser på miiiin LB! Men jeg blir ikke sjalu så, tror jeg. Bare litt så. Så ligger de der og koser og kysser og snakker oppå meg! Hysj….Se nå smiler han sååå søtt! Hysj…….Han er bare min så. Så sover de i sammen, jeg sover bare litt av og til jeg. Må jo passe på min LB så. Vi er såååå pene!..Så.

Jeg er ikke så mye sjalu sier Tereza. Hun sier jeg er såååå vakker. Som en drøm nesten, fineste puten i hele Stillehavet! Sier hun. Vi er såå vakre i sammen sier Tereza. Mange ganger så sitter LB oppå meg. Nei han er ikke tung og har en liten rumpe så det gjør ikke noe, liten og søt rumpestump hihi! Han andre har en tykk rumpe, han klemmer meg helt flat! Jeg trenger mange timer for å komme meg etterpå! Da ler de andre av meg….Æsja jenteputer altså! Megger! Falma drittkjerringputer!! Hysj…..

Så sitter min LB oppå meg og har en dings han holder på med. En skrivegreie eller hva det heter. Da kan han sitte lenge altså. Veldig lenge. Men jeg passer på han så han skal ha det mykt og godt. Jeg er sååå myk og vakker! Jeg er laget beskjeden jeg, så det så…..En gang så tok den slemme vinden meg og blåste meg utfor og mot havet! Da sprang LB etter meg! Fortere enn vinden og klemte meg så jeg ble helt varm! Så. De andre putene ble sååå sjalu kan du tro! De for sammen i en eneste haug og vridde seg opp og ned av bare sjaluhet. Dumme jenteputer! Ekle Megger! Da lo min LB av de. Det hadde de bare godt av så. Så kom den litt tykke mannen og hoppet oppå alle, da lo vi enda mer.

Gjeeesp, jeg ble litt trøtt jeg og. Kansje jeg må sove litt? Passe på så jeg ikke får rynker. Min LB varmer meg sååå godt så. Og så smiler vi begge. Vi er nok vakre tror jeg. Åhh se så søt han er, min LB, og varm og myk…han passer på meg så det så. Nå skal jeg og sove bare bittelitt…..Håper ingen finner oss på veeeldig lenge! Vi har gjemt oss veldig godt denne gangen hihi….god natt…

(rep LB)

8 kommentar to “Constance Nuelita Pute..”

 1. havheksa Says:

  Og jeg som trudde jeg var gal!😀

  http://www.havheksa.no

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe heksa, ikke prøv deg, Hehe heksa, ikke prøv deg, jeg påberoper meg å ha flest medaljer, pokaler, diplomer og andre utmerkelser for min utsøkte uplomberte og formfulle fantasihjerne..

  Men tror verden ville kanskje blit noe kjedeligere uten slike som oss?

  Ha en svevende skyfri kveld..

  Tor

 3. mariee52 Says:

  ja så ddet så Varme tanker fra Mariee52

 4. Tante Label Says:

  He,he… Nesten så jeg skulle ønske at den puta der hadde en bror jeg kunne låne…;-)

  Heretter vil jeg nok ha et helt annet syn på puter…min skal hete Hulken..;-)


 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja så det så mariee, Ja så det så mariee, hehe
  Ha en fin kveld med dine gode puter..

  Hvem vet hva putene tenker tante? hehe (skal være mer enn frisk i hjernen sier min gode doktordame, men om hun leser her er tvilsomt, hehe)
  Hulken? Nja, tante kan da bruke sin utmerkete fantasi og vel komme opp med noe mer eksostisk enn den der greia? Liksom: «Koser med Hulken»…..vel…litt sånn der – eller hva? hehe

  Tor

 6. tanjazi Says:

  hahaha dette har jeg hahaha dette har jeg savnet,deg og dine forunderlige tanker og gode humør:-))

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe tanjazi. Vel, jeg Hehe tanjazi. Vel, jeg prøver litt innimellom nå og, dog sliter endel når jeg bruker dialekt..

  Tor

 8. havheksa Says:

  Trur nesten at jeg skal godta at du er galere enn meg…
  I hvert fall her på nett🙂
  Skyfri ble ikke kvelden, vi har stormer her, så kosten er parkert… ergo ingen sveving heller, men det kommer bedre tider…

  http://www.havheksa.no


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: