Bedrag..

Pokker! Lær deg norsk du har vært her i 11 år snart! Ikke irriter meg takk! Jeg holder på med en viktig oppfinnelse og ditt uforståelige språk forstyrrer min superhjerne! Endelig sank ordene mine inn og den masete katten diltet ut på kjøkkenet for å gjøre seg enda fetere.

Snøggrisengrøt er en kjekk sak, rør i 5 minutter og tøm ned på 1 minutt. Mye verdifull tid spart. Vi bruker altfor mye tid på å tanke skroget i løpet av et liv. Mitt skrog er bra tunet, antagelig tilpasset både ISO 2009 og fremtidige EU-krav, når det er lite bevegelse sparer det på energien og det behøver ikke tankes før motoren begynner å fjuske på reserven. I og med at det er passe lett også, spares både sko og asfalt. Legger man i sammen alt er jeg rimelig miljøvennlig konstruert – ingen kan påstå at jeg utarmer verdens matresurser..

«Kyss min venstre pupp der den er høyest» sa hun og tok den frem. Vel, hva skal man gjøre i en slik situasjon? Tenk hvis hun hadde pms og kunne komme til å kaste den styggedommens alvor og støy over en stakkar hvis en var gentlemann og avslo tilbudet? For å bevare naturfreden og idyllen på stranden, ja og ikke skremme den halvsovende måken der borte, var det nok mest fornuftig å adlye..

Det er noe med disse puppene, tror jeg? Mulig endel kvinner tror de er skapt til 3 oppgaver her i livet. Nr. 1 er å agne med, gjøre mest mulig forlokkende og synbare for å lokke oss stakkars menn. Nr. 2 er det de nok er skapt til, nemlig som to melkeflasker til ens baby. Nr. 3 er å sette de opp mest mulig dominerende på ens landskap for å gjøre andre av samme kjønn sjalu.

Vi menn har lite å stille opp med i forbindelse med kvinners naturlige drifter. Så vi kan av og til late som om vi biter på agnet, bare for at de ikke skal blir sure og kaste ord, blikk og annet nærliggende løsøre over oss. Sannelig ikke enkelt å være mann heller, kvinnene burde fått prøvd en ukes tid. Mulig puppene da ble holdt inne der de opprinnelig trives best..

Jeg har sagt det ørten ganger før – og dette blir ørten + 1. En påkledd kvinne er mer spennende for fantasien enn en naken, den siste er jo avslørt som det den var og lite å fantasere om da, dvs hvis en enda ikke da er i en forsinket pubertet. Når man sitter og må vente på noen på f.eks et kjøpesenters kjedelige damekaffe, så takker jeg for at de spradene kvinner heller har diverse klesplagg på seg og ikke bare en minibikini. Bikiniene ville fått hele greia samlet til å bli så gørr kjedelig at jeg ville sovnet, eller sjekket taket for svakheter i konstruksjonene (alle tak har det).

På den siste kroppsside, selvsagt vet vi alle at klær lyver på kvinner. Klær er formsydde fasongtenkte og utspekulerte. De holder på plass og skaper en fasong. Videre, vi vet jo og at tar man f.eks en dame, la oss ta hun som går med det høye hodet der borte og i den tette stramme drakten som får hun til å se like ung ut som den tenåringsdatteren med mobilen, ja hun som går bak, nei ikke hun fremst, det er jo moren det. Hva? Ser hun strammere ut enn den bak? Dust! Moren går fremst og den bak er datteren på halvdelen i år. Basta!

Hvor var jeg? Jo, tar man den stilige damen med de stramme formene i den vakre dristige drakten og kler av henne, helt nude, ja ok hun kan ha på g-strengen. Joda, moren har og en sånn greie som ikke jeg forstår hensikten med. Må være ubehagelig. Men la oss tenke at drakten hennes klarer å stå av seg selv fyllt av f.eks luft, og lar den nakne dame stå ved siden av bekledningsartiklene…. Vel, ikke akkurat kanskje sort/hvitt, men da forstår man hvor sterkt tøy og sømmer det er i klærene, og hvor formbar en kvinnekropp kan være..

Javel, vi vet jo det, men fantasien til oss menn er ganske så unik, og snill med kvinnene som lar de få smålure oss en stakket stund, la de få føle at vi lar oss lure og sender lange blikk…Nei, nei! Dust! Blikkene er ikke etter datteren! Moren, hold deg nå til saken!

Hm.. kan det være kanelen på risengrøten? Har den støvet og ruset min superhjerne? Leste en plass at ungdommene nå ruste seg på kanel? Vi sier det, så virker jeg yngre og har en brukbar unnskyldning, hehe…

9 kommentar to “Bedrag..”

 1. Nameless Freak Says:

  Rett og slett helt genialt skrevet! Og mange gode poeng:P

 2. bamse1964 Says:

  Hvor får du alle Hvor får du alle skriveideene fra???
  Utrolig bra!!!

 3. xantippe Says:

  Det er en ren fornøyelse å Det er en ren fornøyelse å åpne bloggene dine… selv om jeg ikke alltid er enig med deg i alle poengene… drit i det.. orker ikke å flikke på det nå, nå bare ler jeg…..;))

 4. Wicked. Says:

  Lener meg på Xan i denne:) Ikke no`skrivesperre på den karen, skjønner jeg.
  Du kan altså skrive om hva det skal være..
  All ære til deg for det:)

 5. Trultus Says:

  Hahahaha, herlig tankerekke, Hahahaha, herlig tankerekke, Tor! :-))

 6. Anonym Says:

  HaHaha:P blink selvom jeg er HaHaha:P blink selvom jeg er dame sjløl:P

 7. mariee52 Says:

  he he ja du veit vel det, at kanel var for å få en ekstra heit lørdagskveld før i tiden , da alle hadde grøt med kanel på lørdagen,,,Det fortalte min gode farmor, og hun hadde 9 unger, hehe..Varme tanker fra Mariee52

 8. Miss.SnorkFrøken Says:

  Bare å nusse den, hahahaa Bare å nusse den, hahahaa

 9. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk takk til kommentarene, Takk takk til kommentarene, dog er jeg noe skuffet over at ingen hisset seg opp, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: