Blålillarosa neste ut..

Merkelige nyheter, her hyler de når etpar busker flyr bort på østlandet – den samme vinden vi fikk først og temmet før den ble sendt over fjellet. Det er ikke uvanlig at her blåser det såpass at hønene ikke klarer verpe, hverken i motvind eller medvind.

Jæren er som et omvendt skihopp hvor unnarennet begynner ute i havet og ikke uvanlig løftes hele torva som kalles Høgjæren, som en tupe – greit å lufte litt av og til hos troll, tusser og de underjordiske. Her har de for lengst gitt opp å ha strømlinjer i lufta. Og takk for det, de forpestet utsikten og ødela vakre fotografier – og ramlet ned i første gode bris.

Heller ingen meldte at lynet drepte internettverden for villmannen i det omvendte unnarennet. «Æg og dæg, kem e du?» Nå er verden her luftet kan man si, og det smaker litt salt av det meste. «Ner eg står på Synesvarden ein stormfull haustdag, då kan eg flyga hvis eg tege ud armane – men eg he ikkje lerd å landa mjukt endå.» Og det er sikrest å kunne, mye ulendte steinrøyser i nedslagsfeltet.

Det orange maleri er ferdig til å henges på vurderingsveggen. Dvs alle må henge der x stk tid før jeg klarer å bestemme om det er ferdig til andre vegger. Nå lages en dramatisk sak i blålillarosavarianter – meget gunstige farger satt i sammen. Her bruker både alle fingre, koster, spader og annet som måtte være innen rekkevidde, selv musen er nå blålillarosa på ryggen.

I tillegg er altså bakgrunnen som Bigga gikk over, og fikk det resultat at han ble promte gitt en trykk 19 og kastet ut, klar for videre ferd. Det blir en slags sandfarger som Sahara med en lokal av samme utgave som bakgrunn. Det i midten krangles det om oppe i hodet enda. Men konstruksjonen skal uansett holdes i samme brokete nyanser pluss markeringsfarge brun av hjemmerørt utgave.

Ellers er det mye å meddele – men ikke her..

2 kommentar to “Blålillarosa neste ut..”

  1. mariee52 Says:

    DUUU få se da!! Varme tanker fra Mariee52

  2. Jærskalden Tor Vidle Says:

    Kanskje mariee, får se, Kanskje mariee, får se, først må jeg se på det en stund på veggen, hehe

    Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: