Til Sol: Tellerne er bananas – igjen..

For egen del betyr de tallene der til høyre lite, men for andre er de kanskje en viss motivasjonsfaktor. Det er ikke første gangen de er kokko vet vi som har vært her lenge. Men jeg mener at så lenge man har de listene bør de være mest mulig korrekte, avspeile fakta.

Men, plustelig «forsvant» ca 3000 på den øverste lista hos meg, og jeg har aldri hatt 3000 lesere noen gang på hverken et enkelt innlegg eller på en dag for den saks skyld, ikke på en uke heller tror jeg? (Årsaken for min del er at jeg stort sett aldri skriver noe som Sol linker på sine «damesider»)

Men i tillegg økte plutselig antallet innlegg og antallet kommentarer uten at det var nye innlegg eller den mengden nye kommentarer. Og vi er enda på samme dato som før dette skjedde. Ergo lever atter en gang tellerne sitt eget liv.

Jeg vet ikke om andre og har lagt merke til uregelmessighetene? Selv har jeg sett snodige forandringer oppstå plutselig vedr. andre på listene og.

Det er en eller annen bug her som kanskje har noe med saken å gjøre, her forleden dag fikk jeg to datoer på et innlegg ved forhåndsvisning, den ene, den øverste viste en dato og året 1970 tror jeg det var, mens den nede viste dagens dato, egentlig burde det være ganske umulig å få til, men igjen, dette er Sol, og vi har vel sett at mye er mulig her..

Håper dere fikser greia snart. Og ja: Når man er innlogget er det mye mye tregere å klikke seg inn på ens eget innlegg enn når en er utlogget. Og en merkelig sak, noen forklaring?

And: Vi venter enda på et formateringsverktøy..(++++)

Tillegg vedr tellerne: Noen dager forandrer de seg ikke overhodet, dvs de kan stå på samme tall i flere dager. Kom på dette etterpå, mulig det gjør det noe lettere å finne bug’en…

10 kommentar to “Til Sol: Tellerne er bananas – igjen..”

 1. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Vel, nå skjedde det med Vel, nå skjedde det med datoen igjen i dette innlegget:

  Til Sol: Tellerne er bananas – igjen..
  Publisert 1 januar, 1970 – 02:00 av Jærskalden Tor Vidle

  Det er en stund siden 1970, så feilmarginen burde vært premiert. Well done…

  Håper dere ser på dette snart, og det andre..

  Tor

 2. mariee52 Says:

  ja har sett det, men bryr meg ikke, det er tydeligvis viktig for noen, for de jukser med innlegg og vedheng av «leste», men so what!…mine går sakte opp og ned, alt etter som noen dagder går bort og andre kommer til, så jeg trorikke det har vært noe tull med mine tall i alle fall…har og sett folk få masseleste, men ingen kommentarer, og noen får kommentarer, men kun av anonyme, så da lurer en jo på om de kommenterer seg selv, UJeg visste ikke hva alle de der listene betydde før jeg plutselig så mitt mavn der, og da begynte jeg jo å følge litt med, og når noen hopper flere tusen på et minutt, så vet en jo at det ikke stemmer,,Varme tanker fra Mariee52

 3. Ulva Says:

  Hmmm Føler meg truffet…
  Men vil bare ha det sagt, jeg jukser ikke, jeg bryr meg ikke om tallene.
  Har reagert på det selv….
  La ut en blogg på fbook å den hoppet opp.

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja det siste du sier mariee, Ja det siste du sier mariee, viser jo at du og har sett at noe er feil. Egentlig har det vært slik en god stund nå tror jeg. Det er ok at de har listene slik sett, men da får de sørge for at de viser rett, ellers er det jo bare tull å ha de.

  Vel, å jekke frem gamle innlegg, det får de som vil gjøre for min del, og selvsagt slår jo det ut på tellerne. Normalt ved repost er jo å kopiere teksten inn i et nytt innlegg og ikke bare flytte datoen. Dermed følger ikke gamle lesertall og kommentarer med.

  Mange har flere gode gamle innlegg som kanskje få har lest av de som er her i dag, om de så resposter noen av de er ok for meg, jeg gjør jo det selv og av og til, men da skriver jeg under at det er repost, altså en kopi av et gammelt innlegg.

  Tor

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ikke føl deg truffet Ulva, Ikke føl deg truffet Ulva, enhver kan jo legge ut sin blogg eller pinge den fritt, det har ingen andre noe med.
  Jeg tenkte ikke på deg overhodet Ulva, bare det at selve tellerne nå har vist feil ganske lenge, levd sitt eget liv. For noen dager er det ingen forandringer, mens andre ganger går det helt motsatt av all fornuft.

  Bare hyggelig at du er på toppen vel? For meg betyr det ikke særlig med listene, men kanskje for andre. Og skal Sol ha de listene får de i det minste være korrekte ellers har de jo ingen hensikt..

  Tor

 6. Ulva Says:

  Den bloggen jeg la ut nå Er vel svar til noen annonyme….
  Regnet med en reaksjon, men ikke fra de jeg fikk….
  Tallene Tor… ærlig?
  De driter jeg i,la det ut for den bloggen er viktig for meg, om noe av det kjæreset jeg hadde…..

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg håper du tror meg når Jeg håper du tror meg når jeg sier at jeg har ikke hatt deg i tankene, for jeg bryr meg lite om de tallene, men mener bare at Sol får sørge for at de virker slik de skal når de først er der. Du vet at jeg pleier å gi beskjed når saker og ting ikke virker som det skal her, samme hva det skulle være. Hvis vi ikke sier noe blir ihvertfall ikke noe gjort.

  Bare se på muligheten vi endelig fikk til å stenge anonyme ute? Jeg klaget flere ganger til Sol på den saken, dvs krevde at de skulle gi oss det selvsagte valget og. Og til slutt fikset de det og. Heldigvis så følger de litt med og fikser saker når vi klager, dessverre tar det ofte litt vel lang tid..

  Tor

 8. Ulva Says:

  Tror deg jeg… Likte de gamle listene best jeg da….

 9. bamse1964 Says:

  Ikke at jeg har brydd meg om Ikke at jeg har brydd meg om tellerne, men stusset litt i forrige uke da jeg overnatta mistet over 1000 lesere… Jeg har jo på langt nær så mange lesere på en dag……..

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja det er et eller annet som Ja det er et eller annet som har gått i lås der nå igjen, forsåvidt typisk Sol, også det med datoen som de får til 1970.

  Og det irriterende at det er mange ganger ufattelig tregt å åpne egen blogg når man er innlogget, slike feil er typiske for Sol, de får til mye rart som alltid..

  Men, noen må gi beskjed, eller reagerer de ihvertfall ikke..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: