Ånei!

Eg kringlevridde just Bigga og sparka dusten ut dørå! Eg har ein store medaljera tolmod, men nå fekk det vera nok! Eg he advart han før. Greit nok at han ikkje betalar leia, men han må ikkje tru han kan gjera ka han vil nei!

Eg hadde akkurat mala ferdige ein utroleg vakker bakgrunn øve eit av dei største lerretå eg he, ein drømmefargje i brokete sandfargje, kvitt og rå sienna. Eg va så fornøgde, den blei heilt så eg hadde i tankane te eit nytt spanande maleri eg hadde konstruera i sjelå.

Så vart eg svolten og gjekk på kjøkkenet og åd ei dobbel skjeva med kvide ost og gurk. Ner eg kjem tebars ser eg atte Bigga he gjenge tur øve heile maleriet på kryss og tvers, og hadde parkera midt på! Heile bakgrunnen va øydelagte av skonå hans!

Då vart eg harme! Fysste skjelde eg han ud både på norsk og engelsk før eg greip han rundt den tjukke vommå og ga han ein på tryne før eg slengde han ud dørå! Her he eg latt han bo og skaffa han mat i longe tider og dette e takkå! Ikkje tege eg han inn atte sjølv om han bankar aldrig så lenge på vinduget!

Ner harmå hadde roa seg måtte eg mala heila greiå om att. Eg e ikkje langsinte, men kan ikkje ha slike heran i kåken så ikkje visar hensyn. Hm… eg trur då han klarar seg ude? Han kan jo bu unna terrasså? Det e sikkert plass te ein litt feide edderkopp te der vel?

7 kommentar to “Ånei!”

 1. May-Britt Says:

  Huff hehe, lurte fælt på åssen type han der var nå ja =)

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja en skikkelig uforskammet Ja en skikkelig uforskammet dust er han May-Brit. Dog litt søt og når han klør seg på magen og gjesper. Nei nei! Har ikke sluppet han inn igjen…ikke enda, hehe

  Tor

 3. May-Britt Says:

  Høres søt ut =) [img]http://i113.piczo.com/view/2/v/s/8/l/5/i/w/0/y/e/x/img/i192334301_73972_3.gif[/img]

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Pokker? Har han lurt seg inn Pokker? Har han lurt seg inn her den sniken? Hvor er lupen? Hva farge har mustasjen hans? hehe

  (stilig den May-Britt)

  Tor

 5. volvohege Says:

  hvem og hva er denne dusten?😛

 6. Tante Label Says:

  Hvis… ..savnet skulle bli for stort..så har jeg en du kan få overta..;-)

  Han begynner å bli ganske tam nå…;-)


 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe tante, han blir vel Hehe tante, han blir vel tatt til nåde under tvil om en stund, hehe..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: