Orange verden..

Koster lager liv i orange, smale og brede, gamle og nye. En sjel prøver å skape liv i en orange verden. Skape inntrykk og sug ut av et orange lerret. Prøver å skape liv i form av linjer – en total i orange. Nei, litt smårødt og drømmegul må til, litt skygger, litt kontrast i paynegrå. Men er ikke der enda – ikke enda..

Tankene har flere ideer, på det rullende stadiet, rullende rundt i hjernens korridorer, tilfører litt her og der, fjerner en skygge – ikke der enda, de er enda i hjernens rugemaskin. Uro i kroppen skaper mindre motivasjon, men den kommer vel når stabile dager atter finnes.

Et kjøttstykke av en torsk i saus glir ned i tanken, mønsteret i sausen der gaffelen leter etter neste stykke skaper noe, et portrett av en torsk i purreløksaus – hvor er øyet? En orange riflete gulerotsbit dukker frem, og den orange verden på lerretet får nytt innpass og skyver torsken unna..

En orange verden skapes, bare min, et innblikk i mitt indre – ingen annens, ingen klarer det etter meg. Bare etterligninger. Et tynt pip lister seg gjennom svakt åpent vindu, blå øyne kikker nysgjerrig ut og møter sin kjære venn rødstrupens orange bryst..

Og tankene er tilbake i den orange verden – lurer på hvordan orange kos smaker..

.
Enigma – Shadow of Silence

3 kommentar to “Orange verden..”

 1. Tante Label Says:

  Vakkert maleri… …så jeg for meg i de to første avsnittene dine….

  ….men når du begynte på… torsk med saus….så fikk jeg lyst på Fjordland….;-)

  …Det var ikke det du hadde til middag i dag vel?😉

  PS! Jeg fikk forresten e-post fra Fjordland i går..etter å ha lest diktet mitt så ville de sende en overraskelse i posten til meg….tro hva det kan være? Spennende..
  Utrolig hva som kan skje når man blogger….;-)


 2. mariee52 Says:

  Orange er følelsenes farge Alle trenger vi påfyll av orange av og til om ikke annes så se på en appelsin, lukt på den, kjenn på den og til slutt skrell den sakte og nyt bit for bit, eller båt for båt, en viktig farge og hvis en lengter etter oransje så er det følelsene som trenger påfyllt..Nydelig vidio, herlige bilder og fin musikk…Varme tanker fra Mariee52

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tror det blir bra tante med Tror det blir bra tante med alle nyanser i orange og mot blandingsfargene rødt og gult.
  Ehh.. ok, det var en Fjordlandtorsk fra fjord eller hav, hehe
  Jøss! Gratulerer med den saken fra Fjordland! Hvordan i alle dager har de funnet frem her på Solbloggen? Men det fortjente du! Du får kanskje et års forbruk av Fjordland? hehe

  Orange har liksom aldri helt vært min farge mariee, bortsett i fra når den kommer som tilbehør til solopp og nedgang. Følelser som trenger påfyll? Jo, det kan kanskje være noe i..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: