UUÆÆÆ and GRRRR!

Tror jeg hiver meg på UUÆÆÆ and GRRRR jeg og i dag og forbanner et eller annet som fortjener en saftig forbannelse inkl eder og galle pluss der pepperen modnes. Men hva? Det er sikkert mangt og mye som burde vært støvsuget bort fra jordens overflate. Når jeg tenker bakover har jeg en lang og verdig liste i å skrive på passet til utvalgte.

Men hva nå? Hva passer det tilstanden på denne grå lørdag å forbanne? Jeg har allerede fra før av forbannet mange, alt i fra Islams bukkeskjeggete kvinneundertrykkere til tåpelige telefonselgere med tette ører og autosnakk. Spørsmålet er vel heller om det hjelper mot dagens UUÆÆÆ and GRRRR? Men er jeg blitt for tam? Nei, tvilsomt, tror jeg da?

Til og med Sol her har flere ganger fått mine forbannelsers tyngde over seg, nettopp fordi de er en del av dagens media med hva de står for, bare se på fremsiden. Hadde jeg vært født med pupper og pms så ville jeg brukt alle mine pms’er mot de for deres forsøkt på å få meg til å kun tenke på min kropp og dyrke den mens resten av verden kunne bare sultet ihjel eller kvinner blitt steinet ihjel av syke mennesker, dvs hannkjønn med bukkeskjegg, for min kropp skal jo være mitt tempel. Det er jo derfor vi lever opphøyd her oppe på alle fløtekakenes mor vel?

Vi er tomaten i suppen! Uten tomaten blir det ingen tomatsuppe! Øhh…den var tåpelig. Ahh nå har jeg det! Jeg sender en ekte kaktus og ikke en uskyldig av plast til min doktordame! Ja for pokker da? Det er jo hun som skrev ut hestekuren? Dobbel dose til en Vild Man, han tåler nok den! Måtte fandens plageånd hvile på kurens opprinnelse! Hm…nei, hun er da grei og? Snill. Og pen med lange bein og ler på en ekte måte. Nix, det får bli en vanlig plante. Jeg er jo ikke ond heller.

Men, hvorfor for tusen idioters dårskap, hvorfor er det snart ikke mulig å få laget antibiotika som ikke dreper magen og dens tilbehør? I natt var det så ille at jeg en periode ikke så hvor jeg var, selv med lyset på var alt tåkelagt. Fant nesten ikke dørhåndtaket til dassen og det ble rett før krise. Jaja, en får ta det som en villmann og lide taust denne gangen og, jeg er ikke skapt til å lage klagesanger over egen elendighet..

4 kommentar to “UUÆÆÆ and GRRRR!”

 1. jettegryta Says:

  dakars villmann går antibiotikaen hardt til verks?

  Altså, som jeg har sagt tidligere.. forrige gang jeg skulle bruke antibiotika, så fikk jeg så kraftige magekramper, det var helt jævlig.
  Jeg ringte til legekontoret, og forklarte, og fikk beskjed om å slutte med dem.. Jeg fikk en annen type.
  Kan ikke du spørre etter en annen type da???

  God bedring jaffal..

 2. trultemor- Says:

  uff! (prøver å undertrykke latteren her, da det ikke er fint å le av sånt!! Men det er ikke min feil at du skriver sånn at man må le!)

  Hva kan jeg si? Velkommen i klubben?😉
  Felles skjebne, felles trøst på en måte??
  Du har min fulle sympati!!!

  Cola er frokosten her foreløbig

  Og…slutt med tablettene, få noen nye!

  God bedringsklem!

 3. trultemor- Says:

  Hvordan går det med villmannens tause lidelse??

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja Jettegryta, det føles Ja Jettegryta, det føles urettferdig at jeg skal alltid være prøveklut for hvor mye et menneske tåler. Annen type? Nei, da må jeg jo vente til mandag, og begynne på nytt, de gidder jeg ikke, får heller lide meg gjennom en helvetesuke, jeg vil bli frisk raskest mulig.

  Jo bare le Trultemor, det er bedre tross alt. Jeg prøver selv og å le av greia, smertene pleier å bli noe mindre da.
  Hm….ja det er visst flere her nå med div problemer på en gang?
  Neida, jeg slutter ikke, det får gå sin gang, jeg vil bli frisk!
  Håper du er bedre selv nå(?)

  (og som nevnt i siste innlegg så er jeg litt bedre nå etter en shoppingopplevelse, hehe)

  Bedringsklem tilbake.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: