Bloggfavoritter?

Jeg ser det er noen som ramser opp sine favoritter her inne, de som leses mest. Jeg er enig i at vi kanskje bør gi hverandre mer backup på flere måter. Selv ønsker jeg ikke å lage en liste, for jeg prøver å lese litt her og litt der. Nå i det siste har jeg ikke hatt så mye tid til annet enn å skrive innlegg selv.

Jeg synes ikke vi må glemme de som kanskje er litt usynlige, ofte nye. Også gamle trofaste slitere. For mange betyr noen kommentarer mye, at de blir lest og at noen virkelig har prøvd å forstå hva de skrev. Det er lett å drukne litt i mengden av oss som har vært her lenge.

Så jeg oppfordrer alle til å prøve å få lest noen av andre og av til, de fortjener og en kommentar, og da kanskje på beskostning av en man gjerne kommenterer hver dag fast. Tviler på det blir ille tatt opp av han/hun om man av og til bruker heller litt tid på andre?

Mange ganger skal de ikke så mange ordene til, for mange er det sikkert lite motiverende med null kommentarer dag ut og inn. Etter en tid vil de kanskje føle seg litt utenfor, en naturlig følelse. Og til slutt gir de kanskje opp og slutter.

Det skrives mye bra og interessant i mange blogger, det oppdager en når en leser litt mer spredt her og der. Skal man bygge et godt bloggsamfunn så må en innkludere flest mulig, i lengden får vi alle større glede av mangfoldet som da blomstrer opp.

Tar vi alle en liten del i dette å prøve å huske på de som kanskje er ukjente for en selv, de nye, de som stadig ikke får kommentarer, så blir det mye samlet dersom vi alle bidrar litt.

19 kommentar to “Bloggfavoritter?”

 1. mariee52 Says:

  ja jeg er enig med deg, men skrev også at jeg leser masse andre, og faktisk så ønsker jeg alltid nye velkomne, det kan de nye bekrefte, og jeg prøver å lese dem når de har nye innlegg. Jeg vet jo selv hvor leit det er når ingen har lest, eller kommentert en blogg som jeg har lagt ned arbeid i , bilder g en story, som den om mitt fredede sted på jord, tror ikke noen leste den, og det er en så herlig plass jeg pleier gå på stranden..Nydelige bilder også, men tror ikke noen har sett på dem. Varme tanker fra Mariee52

 2. xantippe Says:

  Så enig Tor … så jeg sletta mitt «favorittinnlegg» før det ble lest av altfor mange! ;))

 3. Miss-Nevermoore(ei på) Says:

  Sant som du skriver her Tor. Jeg er ikke av den flinkeste til og kommentere selv, men vet jo hvor mye man setter pris på litt tilbakemeldinger eller velmenende ord- og råd.🙂

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Du er en av de flinkeste til Du er en av de flinkeste til å kommentere i de fleste blogger mariee, vi har noe å lære av deg der. Og jeg har opplevd det samme som du sier mange ganger, man prøver å lage et innlegg med kanskje både innflettete bilder, ja til og med musikk, men liten respons, dog gjør det ikke meg så mye da, for jeg ser jo at en blir lest. Men for andre kan det bli slik du sier. Egentlig håper jeg at flere over tider bruker mulighetene til å flette inn bilder og musikk i sine innlegg, disse elementene lager en helt ny opplevelse og dimensjon over et innlegg. Selv om Sol ikke har gjort det så enkelt for oss å gjøre mer enn tekst, er det mulig for de som ønsker. Bare spør. Dog kunne Sol snart gitt en mulighet til å formatere teksten.

  Det var ikke ment som «kritikk» xantippe, håper ingen føler det. Vi alle har sikkert noen favoritter, men jeg tenkte jeg ville slå et slag for de som kanskje får ufortjent liten oppmerksomhet heller. Det er jo ok at man har sine favoritter.

  Nåja Miss-Nevermoore, jeg er ikke så mye bedre selv, men ikke alltid tiden strekker til. Dog kanskje er det bedre av og til å heller bruke litt av tiden på de man ikke kjenner eller leser daglig? Skal ikke så mye til alltid.

  Tor

 5. jae-ols Says:

  Utrolig Det er utrolig at noen skal ha enerett til blogging her inne og krever all oppmerksomhet. Vil ikke slippa andre til, det er så patetisk og navlebeskuende. Nå må dere skjerpe dere. Ikke skriver dere noe fornuftig heller. Slipp andre til så blir det bedre tistander her inne.

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg forstod ikke den Jeg forstod ikke den kommentaren jae-ols? Ingen har noen større «rett» til å blogge her eller der enn andre. Alle stiller likt der. Eneste som kreves er gjennsidig respekt. Og å overholde reglementet som eier av bloggstedet setter og som gjelder alle.

  Mitt fokus akkurat i dette innlegget var nettopp på de som kanskje burde få mer oppmerksomhet, vi alle har lett for å gli inn i et fast lesermønster, mye ubevisst over tid, og uten at det var ment som at man ikke vil lese andre, eller leser kun faste.

  Hva som er «fornuftig» er mye opp til øyet som ser, men å begynne å rangere blogginnlegg etter slike kriterier blir helt ute av fokus, og har ikke noe med en bloggs innhold å gjøre heller, for den skal omfatte mest mulig er nå min mening.

  Tor

 7. Wicked. Says:

  Jeg prøver… Men skal inrømme at noen ganger ønsker jeg litt mere enn det første innlegget før jeg hiver meg rundt. Litt for å få følelsen av hva vi har med å gjøre..
  Skjønner…? Så jeg ikke trør rett i salaten og kommer med noe jeg kan komme til og angre på.
  Men det er stadig nye, flinke her inne.

  Å jeg er faktisk ikke gammel selv.
  Fire mnd tror jeg..

 8. jae-ols Says:

  Disse to «lLabelwriter og trultemor» Er to som blogger mye og ser ut til å ha enerett her inne. Sånn skal det ikke være. Når andre prøver seg blir de latterliggjort. Egoistisk og arrogant av de som tror de kan og vet mest her. Men har de noe å formidle? Svaret er NEI!!

 9. jae-ols Says:

  Sånn er det ikke. Alle stiller ikke likt her inne. Det er en grov forenkling. Noen har mere «armslag» enn andre. Andre blir også latterligjort av de som blogger mest. Kvalmt og patetisk!

 10. trultemor- Says:

  enerett?? nei nå får du jammen gi deg jae-ols!
  Alle har like mye rett til plass og kan ta like mye plass (om de vil!)

  Og er det noe vo to IKKE gjør så er det å gjøre narr av andre!
  Det var strengt urettferdig sagt!

 11. jae-ols Says:

  Det er feil! Alle har ikke like store muligheter her inne, så den påstanden er feil. Hvis du ikke er «flink» nok blir du latterligjort. Alle er ikke «verdensmestre». Og ikke alle kan skrive 4 A-4 sider hver dag! Så alle stiller ikke likt, desverre. Noen ser ut til å ha fordeler fremfor andre her inne. Utrolig patetisk.

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  jae-ols:
  Jeg forstår ikke jae-ols:
  Jeg forstår ikke hva du vil frem til, for det du hevder tror jeg du er ganske alene om.

  1. Alle stiller likt her, ingen av oss lager regelverket, det er Sol.
  2. Det er fritt opptil alle å skrive x antall innlegg.

  Å angripe trultemor og labelwriter er helt ute av all logikk. Og hvis du ser på antall innlegg pr. 30 siste døgn er de to på henholdsvis 7 og 37 plass. Din påstand faller da av seg selv. Dessuten er det feil å angripe de som blogger mer aktivt enn andre bare fordi de gjør det.

  Jeg har ikke sett særlig til at noen blir «latterliggjort»? Og slettes ikke av de to nevnte ihvertfall.

  Formidle? Hva mener du? Skal vi måtte ha kriterier for det og? Alle formidler noe, gir noe av seg selv, på sin egen måte.

  Jeg forstår som sagt ikke hva eller hvor du vil hen med disse påstandene som er helt ute av den reelle situasjonen slik jeg ser den. Og å angripe de to nevnte i denne sammehengen er helt urett gjort.

  Jeg håper du innser selv uretten i de påstandene du kommer med.

  Tor

 13. havheksa Says:

  Har alltid forsøkt å ta en kikk på de nye jeg, men det har som regel blitt en velkommen hit melding på første blogg. Da skrives det sjelden mye. Men enkelte har jeg som favoritter og de er jeg stadig å kommenterer, bare så synd de blogger sjeldent…

  http://www.havheksa.no

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Enig i at det hadde vært Enig i at det hadde vært koselig om enkelte hadde blogget noe mer, for mange er utrolig dyktige heksa (du og, men du har visst bestemt deg som du vel nevnte i et innlegg, dessverre vil jeg si, men forstår deg og, samtidig håper jeg du stikker innom av og til).

  Tor

 15. labelwriter Says:

  Takk Tor.. …for at du tar oss i forsvar…jeg tror ikke han vet helt hva han snakker om…
  …men kjedelig når folk kommer med påstander som ikke stemmer…

  Er enig med deg i alt du skriver ovenfor, og håper vi alle kan bli litt flinkere på å kommentere og ønske nye bloggere velkommen…

  Min blogg var ikke ment som en favorittliste, men et ønske om å belønne bloggere jeg setter stor pris på…men det er det visst ikke mange som har fått med seg…sukk..

  *Nattaklem*


 16. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tante da? Klart vi fikk med Tante da? Klart vi fikk med oss ditt poeng, ett som er veldig godt ment fra deg. Mitt innlegg var ikke noe slags «kritikk» på at noen nevner sine favoritter (jeg ble meget stolt av å være på en slik liste, så takk), men jeg kom på dette med å prøve å ta vare på de som kanskje føler seg litt usynlige, der bør vi kanskje alle dra til litt?

  Nei, jae-ols kan ikke vite hva han snakker om når jeg ser hva han skriver, i beste fall er det noe han misforstår.

  Natteklem tilbake, og håper du skriver oftere snart, fant deg nesten ikke på lista lenger.

  Tor

 17. Jærskalden Tor Vidle Says:

  hm jeg har visst glemt hm jeg har visst glemt wicked? Beklager det var ikke meningen.
  Jo jeg forstår hva du mener, endel slenger jo bare inn et innlegg og så ser en de aldri mer, så ja. En annen sak er at endel kanskje burde gi mer tilbakemeldinger på svar?

  Tor

 18. Øybamsen Says:

  kvitre… Jeg ser du som vanlig toer dine hender og prater bort ting i din kjente kålstuing? Utenom det med Trulte og Label er jeg nemlig enig med Jae-0ls. Ikke i det om antall innlegg, men resten! Nemlig at noen, med DEG i spissen, skal styre hva folk skal skrive, tro og mene, enn si måten alt det skal gjøres på! Så spar den svadaen din til de (få) som gidder høre på…😉

 19. Anonym Says:

  Staaakar øybamse. DU slenger berre dritt du.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: