Elvis..

De fleste har et forhold til Elvis Presley, dessverre levde han ikke til å oppleve 1980årene eller lenger, han døde som kjent altfor tidlig i 1977. Han er regnet som en av de største artistene som har levd. Jeg har plukket ut noen låter jeg synes er bra, skjønt Elvis er ikke noe jeg spiller til vanlig, men han har og en viktig plass i musikkens 70-80tall.

Det er ofte slik med Elvis sin musikk at enten liker en den eller overhodet ikke. Men det er ingen tvil om at var en av de største verdensstjerner, og en hel verden sørget da han døde. Men alle har vel hørt om Elvis. Jeg tipper han får en comebacktid selv og en eller annen gang i fremtiden, som f.eks ABBA. De låtene jeg har plukket er i hovedsak fra hans siste år, og de fleste live, dermed vil altså og lydkvaliteten være så som så.

You Gave Me A Mountain

I’ll remember You

In The Ghetto

Burning Love

I’m So Lonesome I Could Cry

Sweet Caroline

Hurt

Solitaire

My Way

Little Sister

8 kommentar to “Elvis..”

 1. tante BØ Says:

  Sett på Hurt en gang til da Sett på Hurt en gang til da Tor, så tar vi en dans med stooore svinger over gulvet : ))
  Da blr det svong over skrømtet Bø skal du se : ))

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe tante BØ, jeg pleier Hehe tante BØ, jeg pleier å stikke når det går mot dans, hehe

  Tor

 3. tante BØ Says:

  Ja ja, sånn i virkeligheten Ja ja, sånn i virkeligheten ja,…men kan du ikke bare late som du er litt eplekjekk daa??? så tar vi en svingom på lissom Thihi Det går så fint sååå

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Eplekjekk jeg? Niks, jeg er Eplekjekk jeg? Niks, jeg er en villmann og ikke til å håndteres, hehe

  Tor

 5. tante BØ Says:

  Nå fikk jeg meg en god Nå fikk jeg meg en god latter. Ja ikke av at du er en villmann altså ….*ler*

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ler du av meg? Ja men det er Ler du av meg? Ja men det er ok, hehe (bedre det enn at vi kranglet, for det gjorde vi ikke vel? hehe)

  Tor

 7. tante BØ Says:

  KRANGLE??? JEG ??? nei det KRANGLE??? JEG ??? nei det gidder jeg ikke. Krangla fra meg for maaange år siden jeg : ))
  Ler ikke av deg, men av de bildene du får fram i min fantasi…Ser for meg en sånn Plassbakkall aktig type. Du husker han ? Lang og tynn med tresko på beina. I lange klyv oppover lia.Sånn så jeg deg for mitt indre øye, engang da du fortalte at huldra ropte.

 8. stabeist Says:

  Å jeg som trodde at du nå var ute og bød opp til dans, skulle likt å sett deg i en verson av » Are you lonsome tonight » er flasket opp på Elvis jeg, min søster er 12 år eldre og var i riktig alder når Elvis var på topp, så gjett hvor mange barnesanger jeg kunne, noe som var til irritasjon for lærerne mine…ha-ha.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: