Sjå heran! Eg ska sprita opp bloggå med Boney M!

Det heng ei lidå uværsky øve blogg-gledå. La oss adle finna någe gleda me kan dela og finna atte gledå og smilå våre. Sjølv gråe dagar då verå ikkje følast på vår sia kan me leida litt og finna eit elle anna så fer frem eit lide smil, det e liga sunt å smila i dag så det va i går då solå kan henda skein øve sjelane våre.

Det tytas og masast om ABBA, 70-80-talet ska tebage, det e den vanlege sirkelen me e inni, det gamla kjem alltid tebage før elle seinare, oftast ved hjelp av någe så planlegg ei nye trend på det gamla så dei kan tjena sine pengar på. Ikkje någe sær nytt det.

Men, den tiå va ikkje berre ABBA, den tiå va så møje på artistsiå, koffer ABBA er blitt synonyme denna gongen er nok meir styra for gevinstå i tankane te dei så planlegg trendane. Me adle verte påvirka av markedføringå. Eg vil ta någe bloggar og visa ka elles så va stort så ABBA på den tiå, berre så dei så ikkje veit får sjå litt av andre au.

Eg startar med Boney M. Dei va store i verdensamenhang, også i Norge. Då forventar eg atte dokke fyrar opp anleggå på full guffe og ristar på føde og bakendar! Og smilar..

Det er berre å søka på youtube, finnast haugavis av Boney M. Te slutt ein diskomix, så fer gang på fødene! Kom då! Ikkje meiningå atte eg ska verta vidle og dansa aleina!

11 kommentar to “Sjå heran! Eg ska sprita opp bloggå med Boney M!”

 1. bamse1964 Says:

  Mye mimremusikk her Mye mimremusikk her ja………….

 2. trultemor- Says:

  diggbart!! Takk skal du ha!
  Jammen lenge siden jeg har hørt Boney M nå!
  Mon tro om jeg har en gammel cd….(blir litt bedre lyd enn her på pc’en hehe)
  Hører førtsatt på lydbok i bilen…men når den er ferdig…da er jeg kalr for musikk igjen!!

  ha en strålende fin dag:)

 3. xantippe Says:

  Bra med litt anna Det er bra med litt annet enn den vanlige småkranglinga mellom enkelte… og de mer eller mindre seriøse innleggene innimellom. Musikken (hverken denne eller ABBA) var ikke helt i min gate den gang, og heller ikke nå… men initiativet ditt var topp!! Neste gang kan du jo forsøke å finne frem Amtmannens døtre ( hehe) eller noe skikkelig rockete… ;))

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jadå bamse, eg håpa du Jadå bamse, eg håpa du svingar flydebryggane nå! hehe

  Kem har ikkje Boney M ein elle anna plass Trultemorå. Nå svaingar du fødene og bakenden! Det e ein ordre! hehe

  Å nådå xantippe, eg trur nok du rikkar litt på baken og fødene ikkje er særs rolege, hehe. Eg ligar det mesta frå Grieg te Nightwish. Berre la meg sleppa dansbandå, då verte eg flaue. Eg trur på ei vide musikksmag, den berikar meir enn å henga seg på ei aleina. Eg spelar liga godt det nyaste slik ungdommane gjere elle det gamlingane på heimen mimrar te.

  Å jadå, me kan ikkje berre vera seriøse, elle småkrangla. Men du kan jo sjølve laga ditt eige innlegg med di musikk? Fleire burde gjere det.

  Tor

 5. xantippe Says:

  Amtmannens døtre Amtamannens døtre finnes vel neppe utlagt på YouTube.. de finnes vel knapt nok på CD ( hehe) men legge ut småsnutter er jo koselig… men der kommer min tekniske innsikt til kort er jeg redd… jeg er ingen kløpper på dette maskineriet ser du ;))

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nå, det er grevligt enkelt Nå, det er grevligt enkelt xantippe, du berre limar inn «embed url» som står til høyre ved siden av youtubevideoen og velg «full html» på «html formatering av teksten». Enklare enn å legga inn billede faktisk.

  Men du likar vel någe annat au? Ikkje berre den vel? I såfall bør du sjå te å begynna å leika og høyra meir i verås musikkunder. Det berikar deg kan eg lova.

  Tor

 7. xantippe Says:

  Leeer…. og takk Joda, jeg er vel rimelig altetende når det gjelder musikk…. men, som du…. hold den jæ…. dansemusikken langt unna meg, jeg blir flau av å høre Sputnik og hans like….Men igjen, takk for undervisninga…. ;))

 8. labelwriter Says:

  Blir i godt humør… ..av bloggen din…
  ..eg har visst ei plate av Boney M. eg også….i vinyl…spikra opp som veggpynt…;-)

  …no har eg musikken på full guffe….får ikkje håpe det kjem kunder…;-)

  Klem


 9. Anonym:) Says:

  :O))) Æ dans no!:O))) Å kallen så bur i itesjan ner trur æ tørna:O)))

 10. Omholt Says:

  Dette var jo en………….. skikkelig nostalgisk time! Tusen takk Tor! Gidder du sende meg oppskriften på hvordan legge ut utbe filmer/videoer? På forhånd takk ;o)

 11. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk tanten vår, prøver å Takk tanten vår, prøver å muntre opp litt av og til. Boney M lokker vel heller inn kunder? hehe

  Flott anonym! Fortsett å danse, god trim det.

  Værsegod Omholt, oppskriften står lenger opp til xantippe, og hun fikk det til, så det gjør nok du og.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: