Og der..

var en favn til lødd opp, one to go. Kroppsrapport følger ikke. Lurer på om jeg skal kjøpe en holme? En vakker holme med busker, trær og alt annet som følger med. Og en kåk da. Ser det er en til salgs. Myrer med huldremor og barn finnes sikkert og, hvis ikke går det vel å overtale noen til å emigrere? Tjørn med nøkken og roser, bekker med frokostaure.

Så kan jeg innvitere min nydelige snille budeie og vi kan kose over alt. Alle busker og kratt må prøves. Og jeg kan gå i boxeren hele dagen, ja sågar uten ved passe anledninger. Tenk på alle de unike eventyr som ville blitt formet av alle inntrykkene? Hele dagen hadde bare vært en fryd og smil, og kos og (sensur). Hva skal en med en sydhavsøy når en kan få en ekte norsk og dele med ei ekte norsk budeie?

En jeg kjente (fred over hans minner), arvet en slik holme, der bodde han sammen med sin kjære Møyfrid. En vakker sak, holmen, ja Møyfrid var vakker hun og. Jeg var der en gang, på besøk. Tenkte at jøss! her er det paradis og bare evig kos, de to alene. Det var nesten som om jeg forventet at her sang englene døgnet rundt. Men, kjenningen var blitt en sur gammel gubbe, og bare jamret på alt han måtte gjøre og naboen på neste holme etpar timer vest. Kjente han nesten ikke igjen, stakkars Møyfrid.

Vel, ikke alle har det i seg, ser mulighetene. Jeg tror det er medfødte egenskaper, liksom noen er født kverulanter(?) Men gubba jeg skulle levd i evig glede, det hadde blitt noe! Jeg må sjekke den holmen igjen, lurer på om det var boblebad i kåken? Stall? Må jo ha geiter, sauer, hester, kaniner, pus, no dog, himmelseng, vannski, harer og ekorn finnes nok, noen båter, redningsvest og fryseboks. Og hulahulaskjørt.

Andre nyheter. De går ut i dag pga feil signaler, men en trøst er at de fremdeles er som i går for de som er avhengige.

Så over til været. Det er meget hyggelig av værgudene å fortsette med 20 grader og sol, bra de er enige om det og henger like godt ut solen uten noen videre dikkedarer. Fønvind er det og i dag, og jeg har sett flere Admiraler og mye fugl som trekker forbi i ymse farger og sizes. Aurora Borealiser enda ikke ankommet, de er dog bestilt.

Sport. Det er ingen sport å melde om i dag, heldigvis.

Pausemusikk av Tor Adersen.

Hallodamen har fått fri da været er for fint til å jobbe i.

Underholdningen består av en vaskeserie inklusiv såpe med den kjente Tor Vidle i hovedrollen, den er ny og har navnet «Tors kamp mot Sentrifugen». Selvsagt vinner helten, men det får man ikke se før i siste episode.

Det var siste nytt fra omkretsen..

4 kommentar to “Og der..”

 1. anrema Says:

  Kan du ikke bare flytte ut til Starbear og havheksa??😉

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  eh…hehe…? Hvordan tror eh…hehe…? Hvordan tror du det scenarioet hadde blitt anrema? hehe Dessuten er den holmen jo okkupert allerede.

  Tor

 3. mariee52 Says:

  men flink har du vært med ved sjauinga, klem og lykke til med holmskjøp,,Vet om en fin holme jeg, Den heter Lindholmen og er ca 2 km alle veiene og der er ikke orm,ikke flått, men ingen havn og ingen huser, kun en gammel rønne, som det bodde folk i frem til 50 årene cirka 1950 altså,,,Prisen er visstnok minse 13 mill…men flott er den, har satt inn bilder i tidligere blogger, den om Lindholmen,,sjekk den ut,,klem og Varme tanker fra Mariee52

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk mariee, jeg kjenner det Takk mariee, jeg kjenner det på skroget og, er helst daff og giddalaus, hehe. Blir nok ingen holme med det første, bare en tanke når jeg så den tilsalgs. Så spant jeg litt videre i min fantasi.
  2 km? brukbar størrelse det. Når en ser hva et skarve lite frimerke til et hus koster i dag så er det billig for den holmen. Skal se på de bildene..

  Ha en fin kveld

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: